Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Μήνυμα του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά για την Κυριακή της Ορθοδοξίας:

Μήνυμα του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά για την Κυριακή της Ορθοδοξίας:
Χαιρόμαστε σήμερα γιατί είμαστε μέλη του μυστικού σώματος της μόνης εν κόσμω Εκκλησίας, της Ορθοδοξίας μας.
Όμως έχουμε και λύπη, γιατί κάποιοι άλλοι εκκλησιαστικοί οργανισμοί, είτε παπικοί είτε προτεστάνται, θέλουν να λέγωνται Εκκλησίες κι όμως δεν είναι. Είναι αιρετικοί, αφού πρόδωσαν, διέστρεψαν, αλλοίωσαν την αμώμητο πίστι και έπεσαν σε πλάνες και φοβερές αιρέσεις. 
Έχουν κοσμικό φρόνημα και όχι εκκλησιαστικό, δεν έχουν ιερωσύνη και χαριτόβρυτα μυστήρια, δεν αγιάζονται, δεν σώζουν τον χριστιανό.

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Ο Αντίχριστος Διάβολος, και η ουρά του!..

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

"Λίαν ευφραίνει" τους Ορθόδοξους και πικραίνει αφάνταστα τους κακόδοξους, τους Οικουμενιστές, τους Νεορθόδοξους και τους δεινούς παραβάτες των Ιερών Κανόνων, ο λαμπρός ιεράρχης της Εκκλησίας της Ελλάδος Κυθήρων κ. Σεραφείμ.

Ελέγχει με παρρησία και τον Οικουμενικό Πατριάρχη και όσους άλλους ορθόδοξους αρχιερείς έσπευσαν στην ενθρόνιση του αιρεσιάρχη της Ρώμης και είπαν “άρρητα ρήματα” που προσβάλλουν την πίστη μας, αλλά και τον “διά τας αμαρτίας ημών” Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος (άκουσον! άκουσον!) αναγνωρίζει “Αποστολικότητα” στον αιρεσιάρχη της Ρώμης.!!!

Εκφράζουμε προς τον Σεβασμιότατο τη βαθύτατη μας εκτίμηση για την ομολογία του και το επισκοπικό ορθόδοξο ήθος του που μας εμπνέει και μας φρονηματίζει.

Θα μας τρελλάνουν ορισμένοι ταγοί της Εκκλησίας μας, Σεβασμιότατε.

Αποκαλούν “Αγιότατο” και “επίσκοπο” αμετανόητο αρχηγό αίρεσης που δεν έχει καν έγκυρο βάπτισμα.!!!

http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2754.html