Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η «Φωνή της Ροδόπης», μας ενημερώνει με πολύ χαριτωμένο τρόπο, σχετικά με το ποιος πλήρωσε το μάρμαρο για να ντερλικώσουν οι 50 Δεσποτάδες που συνεόρτασαν με τον μητροπολίτη Κομοτηνής για την ενθρόνιση του…

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Κόντρα Δημαρχείας – Στρατού για τη δεξίωση στον Δεσπότη !

Επί μέρες οι αρμόδιοι εκκλησιαστικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες σχεδίαζαν και οργάνωσαν την υποδοχή του νέου δεσπότη. 
Αρχική σκέψη ήταν να είναι σεμνή και φτωχή η τελετή και να θυμίζει την είσοδο του Ιησού καθήμενου επί πόλου όνου.

Σκέφτηκαν ότι θα υπάρχουν περίπου 50 δεσποτάδες και έτσι έπρεπε να βρεθούν ισάριθμα γαϊδουράκια. Τώρα όμως, με το διατροφικό σκάνδαλο τα ζώα αυτά έχουν ελαττωθεί πολύ. Τα έχουμε φάει. Το να συγκεντρωθούν 50 ήταν αδύνατον. Έτσι αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τα γαϊδουράκια με Μερσεντές. Αυτό το πρόβλημα λύθηκε εύκολα.

Το δεύτερο και δυσκολότερο ήταν το γεύμα. 

Διέρρευσε ότι υπήρξε σύγκρουση Στρατού και Δημαρχίας για το ποιος θα οργανώσει το γεύμα. Ο Στρατός θα έβρισκε χρήματα ελαττώνοντας το ημερήσιο πρόγραμμα συσσιτίου. Σε δύο μήνες θα συμπληρώνονταν τα χρήματα. Οι πεινασμένοι όμως φαντάροι της πρώτης γραμμής δεν θα είναι σωστοί φύλακες τώρα που εντείνεται η διαμάχη με την  γείτονα λόγω ΑΟΖ.

Έτσι για να έχουμε ταϊσμένους φαντάρους έπεσε ο κλήρος στη Δημαρχεία. Παρόλα τα άσχημα οικονομικά του ο Δήμαρχος βρήκε 250 τσιπούρες, κοντινού ιχθυοτροφείου, πρώτου μεγέθους με 12 ευρώ το κιλό και τάισε τους δεσποτάδες και την ακολουθία τους. Ο χειμώνας τώρα τέλειωσε και δεν έχουν ανάγκη από πετρέλαιο τα σχολεία, έτσι η δημαρχεία έχει χρήματα για τραπέζια...


http://fonirodopis.gr/press/?p=49004
ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Αύριο στην Κομοτηνή, θα γίνει «της πουτάνας το κάγκελο» (από πλευράς επίδειξης) στην τελετή ενθρόνισης του νέου μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα Μουτάφη.

 
http://xairete.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9315.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: