Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Έφτιαξε και για τη μαμά του μοναστήρι ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης;


Έφτιαξε και για τη μαμά του μοναστήρι ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης;
Αυτό καταλάβαμε διαβάζοντας την ιστοσελίδα του «Γέροντα» και «Ηγούμενου» και «Αρχιμανδρίτη» κλπ.
 

Ότι η μαμά του έγινε Παϊσία, και μέσω αυτής ο κ. Μουλατσιώτης εξασφάλισε ένα ραντεβού με τον Ιερώνυμο, μαζί με τη μαμά του βέβαια!
Του τηλεφώνησε λοιπόν του αρχιεπισκόπου, και του είπε ότι θέλει να τον δει η μαμά του, και ζήτησε να τους δεχτεί να του την πάει για να του φιλήσει το χέρι και να της δώσει την ευχή του.
 

Κι έτσι, τσουπ, νάτον λοιπόν χθες τον Μουλατσιώτη στην αρχιεπισκοπή για λίγα λεπτά, και για τη σχετική φωτογραφία προβολής του, βεβαίως, του κυρίου αυτού που πάει και για Δεσπότης! Χα!
 

«Λαμβάνοντας και οι δυο την ευχή του Μακαριωτάτου, αφού συνομίλησαν και επί άλλων θεμάτων μετά του Αρχιεπισκόπου (όπως κι αυτό το θέμα της δεσποτοποίησης του;) επέστρεψαν στο Τρίκορφο Φωκίδος.»
 

Πήρε λοιπόν κι αυτός λίγη ευχούλα δίπλα στη σκυμμένη μαμά του (για να θυμηθούμε τον καραγκιόζη του Σπαθάρη στο υπέροχο έργο η βεζυροπούλα παντρεύεται), και μετά επέστρεψε με την μαμά του στο Τρίκορφο όπου το παπαροκαδικό μοναστήρι του (όπου και το παράτημα μονής με τη μαμά του;).

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΑΠΑ-ΡΟΚΑΔΟ-ΠΑΡΑ-ΤΡΑΓΟΥΔΟ!!!



2 ΣΧΟΛΙΑ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ «Από περσινή «περιοδεία» σε μοναστήρια. Να οι εντυπώσεις μου:»:


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Είναι και ο Moulatsiotis στο facebook, όπου φιγουράρει μαζί με τις φίλες του κλπ. Πάρετε μια γεύση…




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ολοι οι μοναχοί μου είναι ωραία παιδιά"
http://ethnikoi.org/wraioineoi.wmv


"Να μην φύγουμε και έτσι"

http://ethnikoi.org/namhfygoumeetsi.wmv

Γράφει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Βασίλης Α. Λαμπρόπουλος:
"Σε εκπομπή ακούστηκε από μέρους δύο κληρικών «για τα τεκνά που έβαζε στο αυτοκίνητό του» και ότι «είναι κρίμα τώρα στα ογδόντα του χρόνια να φύγει με την καταγγελία ότι ο Πειραιώς είναι πούστης» (τηλεόραση ΕΧΤΡΑ). 
Ο χαρακτηρισμός προήλθε από πρώην συνεργάτη του Πειραιώς τον αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μουλατσιώτη, ο οποίος όταν έφτιαχνε τα μοναστήρια, την εταιρεία των παπαροκάδων και τις άλλες οικονομικές του δραστηριότητες τον είχανε καταγγείλει στη Σύνοδο και εκείνος βγήκε στα ΜΜΕ λέγοντας ότι δεν κάνει τίποτε περισσότερο απ΄ ό,τι τον έμαθε ο γέροντάς του ο μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος.".

Δεν υπάρχουν σχόλια: