Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

"Πυρ και μανία ο δεσπότης" (γιατί; διότι δεν θα συμμετέχει και αρχιερέας;) για την ταινία πορνό που θα πρωταγωνιστεί ιερέας της μητρόπολης του!

Διαβάζω:
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012 12:50
Απίστευτο: Ιερέας θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό!

Την είπε την κουβέντα του, προκάλεσε και... έγινε της κακομοίρας...
Πρόκειται για Πατρινό ιερέα ο οποίος υποστήριξε σε τηλεοπτικό συνεργείο (σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη) πως... είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό και μάλιστα θα αμειφθεί πλουσιοπάροχα για την θετική απάντησή του και την υλοποίηση του σχεδίου του παραγωγού.

Σύμφωνα με το dete, δήλωσε πως η συμμετοχή του στην συγκεκριμένη ταινία πορνό «αξιολογήθηκε» στα 150.000 ευρώ, ενώ οι παρτενέρ του φέρουν τα ονόματα Ελίζαμπεθ και Εμμανουέλλα!

Πυρ και μανία ο δεσπότης

Οι πληροφορίες του τηλεοπτικού συνεργείου και η φωτογραφία του ιερέα (με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του) έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα τα σχόλια που αναρτήθηκαν αποτύπωναν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης για την πρόθεση του παππά! 

Όπως είναι φυσικό ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος πληροφορούμενος το γεγονός έχει ζητήσει εξηγήσεις από τον ιερέα και δεν αποκλείεται να επιβάλλει τιμωρία, ανάλογη με την πράξη του ρασοφόρου.

http://www.newsbomb.gr/prionokordela/ellada/story/228783/apisteyto-iereas-tha-protagonistisei-se-tainia-porno

Δεν υπάρχουν σχόλια: