Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η Ετικέτα μας

Ο Αρναούτογλου σε τζακούζι με τα κουνελάκια του Playboy

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, οπως μας πληροφορεί σήμερα η espresso, αυτό το καλό παιδί, που έχει σχέσεις με το Άγιο Όρος αλλά και με μια κυρία τραγουδίστρια με την οποία και συζεί ευκαιριακά (αλλά θα πάει κάποτε και στην εκκλησία μαζί της με την απαίτηση από την Εκκλησία να τους στεφανώσει), αυτό το παιδί λοιπόν, επιστρέφει στην τηλεόραση!

Και πώς επιστρέφει; Ακούστε, να… δείτε:

Εσπρέσο: «Πρόκειται για μια δίωρη εκπομπή του Γρηγόρη που θα αποτελέσει προπομπό της συνεργασίας του παρουσιαστή με το Μεγάλο κανάλι από τον Σεπτέμβριο. Σύντομα, λοιπόν, στις οθόνες μας οι καυτές εικόνες από το σέξι και ανατρεπτικό γύρισμα στο Λος Αντζελες του καλού παιδιού της τηλεόρασης.»

Τι θα γίνει στο Λος Αντζελες; Άκου Σταυρούλα, να μαθαίνεις τι γίνεται και εκεί που μένεις, στο Αμέρικα:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναχώρησε χθες το πρωί για το Λος Αντζελες. Πρόκειται να βρεθεί στη βίλα του Χιου Χέφνερ, εκδότη του «Playboy», μαζί με τα πανέμορφα «κουνελάκια» του. Ο εκδότης του πιο πορνο-περιοδικού δέχτηκε να παραχωρήσει συνέντευξη στον παρουσιαστή και να του γνωρίσει κάποια από τα πιο όμορφα «εξώφυλλά» του. Τα κουνελάκια, θα μοιραστούν με τον παρουσιαστή την πισίνα, θα κάνουν τζακούζι, θα παίξουν μπάσκετ, κλπ, κλπ.

Οι πληροφορίες της «Espresso» κάνουν λόγο για υλικό περίπου 50 λεπτών που θα μαγνητοσκοπηθεί σήμερα και θα μονταριστεί με την επιστροφή του Γρηγόρη την επόμενη εβδομάδα.



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

Hugh Hefner Marston: «Κατάπια μια μπίλια (τη ρούφηξα από το μπρος ή από το πίσω «πράμα» της playmate, δεν θυμάμαι ακριβώς) και πήγα να πνιγώ!»


Κατάπια μια μπίλια (τη ρούφηξα από το μπρος ή από το πίσω «πράμα» της playmate, δεν θυμάμαι ακριβώς) και πήγα να πνιγώ!

http://xairete.blogspot.com/2010/04/22-playboy.html


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Παρασκευή, 02 Απριλίου 2010

Αφιέρωμα: Όταν οι επώνυμοι... προσεύχονται!


Γρηγόρης Αρναούτογλου:
Έντονες πνευματικές αναζητήσεις έχει και ο παρουσιαστής - ο πρώην οικοδεσπότης του «Όμορφου κόσμου», που έχει επισκεφτεί κατ επανάληψη το Άγιο Ορός. Εχει το δικό του πνευματικό, τον οποίο και επισκέπτεται συχνά προκειμένου να συζητήσουν προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα.


http://xairete.blogspot.com/2010/04/blog-post_8928.html


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάντια Μπουλέ: Γιατί θα τους στεφανώσει η Εκκλησία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: