Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Τι γίνεται η Νατάσα Ράγιου;

Posted by: bansheee on: Ιανουαρίου 17, 2009

Όμως, ποια πολιτική να κάνει η Νατάσα Ράγιου; Η Ράγιου, που είναι κατά πολλούς η ηθική αυτουργός της αυτοκτονίας ενός ανθρώπου ο οποίος είχε κατηγορηθεί μέσα από εκπομπή της τη δεκαετία του ‘90 ότι βίαζε την κόρη του,(υπόθεση για την οποία ο Αντένα είχε πληρώσει αρκετά εκατομμύρια στο ΕΡΣ) η Ράγιου που έχει καταδικαστεί για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων, η Ράγιου που κάνει τσαμπουκάδες για να παρκάρει όπου της γουστάρει εκμεταλλευόμενη τη βουλευτική της ιδιότητα. Με τι φόντα να κάνει ουσιαστική πολιτική και κυρίως, για ποιον λόγο; Πρόκειται για χαρακτηριστικό παράδειγμα βουλευτή που το μόνο που έχει να κομμίσει ως διαπιστευτήριο είναι η καραμανλική πίστη.
Δεηθώμεν.

ΣΧΕΤΙΚΟ:
 
Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2009

Ο κ. Γ. Ιωαννίδης (υφυπουργός Αθλητισμού), ξεφτιλίζει τη διαβόητη κ. Νατάσα Ράγιου!

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

«Μεγάλα» ονόματα από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας πέφτουν «θύματα» προσωπικής πολιτικής αποτυχίας, καθώς οι πολίτες τούς «μαύρισαν».

Ονόματα, όπως αυτό του τσάρου της οικονομίας στην πρώτη θητεία της κυβέρνησης Καραμανλή, Γιώργου Αλογοσκούφη, η πρώην υπουργός Εργασίας, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Θόδωρος Κασίμης, όπως και ο Γιάννης Βαλινάκης, ο πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ Γιώργος Βερναδάκης, ο θείος του πρώην -πλέον- πρωθυπουργού, Αχιλλέας Καραμανλής, ο Αναστάσης Παπαληγούρας, αλλά και ο «βατοπεδινός» πρώην υπουργός, Ευάγγελος Μπασιάκος μένουν εκτός Βουλής.

Εκτός και άλλα, λιγότερο ηχηρά, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας:

Η Κατερίνα Παπακώστα, ο Παναγιώτης Μελάς, ο πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Σταύρου, ο Άρης Σταθάκης, το πρώην κυβερνητικό στέλεχος Αδάμ Ρεγκούζας, ο Γιώργος Σαλαγκούδης,

η Νατάσα Ράγιου,

ο πρώην ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομάτης και άλλοι.


www.zougla.gr