Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Οι 5 αστυνομικοί της Μεγαλόχαρης…

«Πέντε αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης μέτρων τάξης (ΥΜΕΤ), είχαν μεταβεί στην Τήνο για να περιφρουρήσουν τη λιτανεία της Θαυματουργής εικόνας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου.
Ξημερώματα της μεγάλης γιορτής, οι πέντε αστυνομικοί επέστρεφαν στο ξενοδοχείο τους, μετά από διασκέδαση σε μπαρ του νησιού.
Ξαφνικά, κι ενώ βρίσκονταν στην πλατεία Ελευθερίας, την κεντρική πλατεία της χώρας, δέχθηκαν επίθεση από 5 άτομα, ανάμεσά τους και δύο ανήλικους.
Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν κι όπως κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα, ξυλοκοπήθηκαν από τους νεαρούς.
Ένας από αυτούς μάλιστα, κατάφερε και άρπαξε ένα τσαντάκι, στο οποίο υπήρχαν το υπηρεσιακό περίστροφο, η αστυνομική ταυτότητα και προσωπικά έγγραφα.
Όπως ήταν φυσικό, οι αρχές του νησιού έκαναν έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Οι δύο ανήλικοι αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, υπέδειξαν το σημείο στο οποίο πέταξαν το τσαντάκι του αστυνομικού με τα αντικείμενα.

Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.»(Ζούγκλα)Καλά τους κάνουν που θα τους δικάσουν αυτούς τους πέντε που επιτέθηκαν στους άλλους πέντε!

Κλέβεις αστυνομικούς που έλαβαν τη... "Χάρη" της Παναγιάς περιφρουρώντας τη λιτανεία; Είναι σαν να κλέβεις εκκλησία!
Τώρα βέβαια, για το ποσόν της "Χάρης" που έλαβαν (;) οι αστυνομικοί αυτοί, δεν παίρνουμε και όρκο; Δεν είμαστε δηλαδή βέβαιοι, τι ακριβώς έκαναν στα μπαρ όπου πέρασαν όλη νύχτα, μετά τη
λιτανεία, και εκεί ξημερώθηκαν, και γύριζαν Κυριακή πρωί (ημέρα του Κυρίου) σαν «κύριοι» στο ξενοδοχείο τους!..Πώς λέει η Άγια Γραφή ότι βλέπει κάτι τέτοια πανηγύρια ο Θεός; «Τις γιορτές σας και τα πανηγύρια σας, τα μίσησα»!

Ακούς τι έλεγε από τότε ο Θεός;

Και τότε, δεν υπήρχε καν η Εκκλησία της Ελλάδος, που χαριτολογώντας κανείς την αποκαλεί και… «Εκκλησία του Κώλου»! Ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: