Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Μια απλή ορθόδοξη, ευγενέστατη και θεολογικότατη παρατήρηση μερικών λέξεων, έκανα στην –μέχρι σήμερα, φίλη μου την Στέλλα… Για μια εικόνα που περιεχόταν σε φωτογραφία που ανάρτησε… Αυτήν, με την παπική άποψη της αγίας τριάδας (γέρος ο πατέρας, περιστέρι το πνεύμα, κλπ). Αλλά αυτή η κυρία, θύμωσε… Έκανε κι αυτή μια απαντησούλα, ότι αυτή η εικόνα ανήκε λέει στον προπάππο της… Και αμέσως μετά –καπάκι, με μπλόκαρε πριν προλάβω να συνεχίσω μαζί της!.. (…και απορώ τώρα, και λέω σε εσάς: Ό,τι ανήκε στους προπαππούδες μας, είναι απαραίτητα και εκκλησιαστικά ιερό; Ακόμα π.χ. κι αν ήταν μια ζωγραφιά με μια τσουτσού όρθια, με τα δυο μπαλάκια της –δεξιά και αριστερά –να παίζουν, και είχε επιγραφή «Η αγία τριάδα», η Στέλλα θα την θεωρούσε ιερό κειμήλιο, και θα την ασπαζόταν περιπαθώς;)

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ
Panagiotis Michalopoulos 
Ο θεός Πατέρας, σαν… γέρος;
Δεν είναι ορθόδοξη αυτή η εικόνα!

Stella Sigrimis Tzoumas 
4 Αυγούστου στις 4:15 μ.μ. 
This Icon belong to my Great Grandfather. 
Its the icon of Three in One 
its exactly The Father And The Son And The Holy Spirit.

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Panagiotis Michalopoulos 
 Μια απλή ορθόδοξη, ευγενέστατη και θεολογικότατη παρατήρηση μερικών λέξεων, έκανα στην –μέχρι σήμερα, φίλη μου την Στέλλα… 
Για μια εικόνα που περιεχόταν σε φωτογραφία που ανάρτησε… 
Αυτήν, με την παπική άποψη της αγίας τριάδας (γέρος ο πατέρας, περιστέρι το πνεύμα, κλπ). 
Αλλά αυτή η κυρία, θύμωσε… Έκανε κι αυτή μια απαντησούλα, ότι αυτή η εικόνα ανήκε λέει στον προπάππο της… Και αμέσως μετά –καπάκι, με μπλόκαρε πριν προλάβω να συνεχίσω μαζί της!..
(…και απορώ τώρα, και λέω σε εσάς: Ό,τι ανήκε στους προπαππούδες μας, είναι απαραίτητα και εκκλησιαστικά ιερό; Ακόμα π.χ. κι αν ήταν μια ζωγραφιά με μια τσουτσού όρθια, με τα δυο μπαλάκια της –δεξιά και αριστερά –να παίζουν, και είχε επιγραφή «Η αγία τριάδα», η Στέλλα θα την θεωρούσε ιερό κειμήλιο, και θα την ασπαζόταν περιπαθώς;)
Marina Apidianaki 
ΣΤΕΕΕΛΑ ΣΤΕΕΕΕΛΑ ΕΛΛΛΛΑ ΜΠΑΝΑΝΑ !!!!!!!!!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1142475462481798

Δεν υπάρχουν σχόλια: