Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αυτός ο Δήμαρχος και αυτός ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων; Αυτοί οι δυο κύριοι που παντρεύουν ζευγάρια κινέζων στο νησί, με κρητικά όργανα και με… ιέρειες;

Είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αυτός ο Δήμαρχος και αυτός ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων;
 Αυτοί οι δυο κύριοι που παντρεύουν ζευγάρια κινέζων στο νησί, με κρητικά όργανα και με… ιέρειες;
Διαβάζω:
April 26, 2014 
Χανιά: Ομαδικός γάμος 32 Κινέζων!
Μπορεί στους γάμους η ευχή «και του χρόνου» να μην συνηθίζεται, στην περίπτωση των 16 ζευγαριών όμως που χθες  «παντρεύτηκαν αλά Ελληνικά» στον Κουλέ των Απτέρων… ταιριάζει «γάντι», καθώς στόχος της διοργάνωσης είναι η προσέλκυση γαμήλιου τουρισμού στην περιοχή.
 

Με σκηνικό τον τουρκικό  Κουλέ της Απτέρας και φόντο το κρητικό πέλαγος, τα 16 ζευγάρια των νεονύμφων από τη Σαγκάη, ανανέωσαν τους όρκους της αγάπης τους, υπό τις μελωδίες της Κρητικής λύρας.
 Στον χώρο της τελετής, τα ζευγάρια έφτασαν με συνοδεία κρητικών οργάνων ενώ «αρχαίες Ελληνίδες ιέρειες» ανέλαβαν την τελετή.
 

Αφού παρατάχθηκαν στη σειρά και άκουσαν τις ευχές του Δημάρχου και του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων οι γαμπροί φόρεσαν τα δαχτυλίδια στις νύφες και τις φίλησαν. Έπειτα, τα ζευγάρια ανανέωσαν τους όρκους της αγάπης τους και δέχθηκαν αναμνηστικά δώρα.
 ΠΗΓΗ:
ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Ο ομαδικός γάμος των Κινέζων στην Κρήτη - ΒΙΝΤΕΟ


Σχετικό:
Σαντορίνη - Ομαδικοί γάμοι στα Φηρά με θέα την καλντέρα
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=286800&catid=6

Δεν υπάρχουν σχόλια: