Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

1. Είναι Αρχιστράτηγος, η Παναγία! Όπως άλλωστε την αποκαλούμε και στον ακάθιστο ύμνο. Έχει και τρία αστέρια. Ένα πάνω ψηλά στο μέτωπο, και αλλά δυο, ένα δεξιά και ένα αριστερά, στους ώμους! 2. Έχει δε και δικό της περιβόλι, το Άγιο βουνό. Ποιος τούρκος λοιπόν θα τολμήσει να πηδήξει στο περιβόλι της; Θα του τα κόψει τα πόδια! 3. Είπε βέβαια και ο τούρκος επίσημος προχθές, ότι ακόμα και ο Τσίπρας να τολμήσει να πατήσει στα Ίμια, θα του τα τσακίσει τα πόδια! 4. Και αυτοί μεν απειλούν, αλλά χωρίς καν να έχουν και αυτοί μια Παναγία! Τσάμπα μάγκες! Μια παλιο-Φατμέ έχουν εκεί πέρα –ως γνωστόν, η οποία επιπλέον και χέστηκε κιόλας –όπως λένε, μέσα στο Γενί Τζαμί! Χα! 5. Και ποιους στρατιώτες μας, χρειαζόμαστε να προστατέψει και να ενθαρρύνει σε έναν πόλεμο η Παναγία μας; Δεν χρειάζεται καν η επιστράτευση εκ μέρους μας, και η πολεμική ανταπόδοση μας στον εχθρό, με μια δική μας άμυνα ή επίθεση! Η Παναγία από μόνη της θα τρέξει, και θα προστατεύσει και τα σύνορα μας, και την ΑΟΖ μας, και την υφαλοκρηπίδα μας, και τα κεφάλια μας –τα οπίσθια μας, κλπ! 6. Ξέρει αυτή, πώς: Όποιος πάει να μας τα παραβιάσει όλα αυτά, θα τον κάψει, θα τον μαρμαρώσει, θα τον κάνει στήλη άλατος ανάλατος, κλπ, κλπ! Χα!

ΔΙΑΒΑΖΩ - ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos 
1. Είναι Αρχιστράτηγος, η Παναγία! 
Όπως άλλωστε την αποκαλούμε και στον ακάθιστο ύμνο. 
Έχει και τρία αστέρια. 
Ένα πάνω ψηλά στο μέτωπο, και αλλά δυο, ένα δεξιά και ένα αριστερά, στους ώμους! 
2. Έχει δε και δικό της περιβόλι, το Άγιο βουνό. (πάνω φωτο)
Ποιος τούρκος λοιπόν θα τολμήσει να πηδήξει στο περιβόλι της; 
Θα του τα κόψει τα πόδια! 
3. Είπε βέβαια και ο τούρκος επίσημος προχθές, ότι ακόμα και ο Τσίπρας να τολμήσει να πατήσει στα Ίμια, θα του τα τσακίσει τα πόδια! 
4. Και αυτοί μεν απειλούν, αλλά χωρίς καν να έχουν και αυτοί μια Παναγία! 
Τσάμπα μάγκες! Μια παλιο-Φατμέ έχουν εκεί πέρα –ως γνωστόν, η οποία επιπλέον και χέστηκε κιόλας –όπως λένε, μέσα στο Γενί Τζαμί! Χα! 
5. Και ποιους στρατιώτες μας, χρειαζόμαστε να προστατέψει και να ενθαρρύνει σε έναν πόλεμο η Παναγία μας; Δεν χρειάζεται καν η επιστράτευση εκ μέρους μας, και η πολεμική ανταπόδοση μας στον εχθρό, με μια δική μας άμυνα ή επίθεση! Η Παναγία από μόνη της θα τρέξει, και θα προστατεύσει και τα σύνορα μας, και την ΑΟΖ μας, και την υφαλοκρηπίδα μας, και τα κεφάλια μας –τα οπίσθια μας, κλπ! 
6. Ξέρει αυτή, πώς: Όποιος πάει να μας τα παραβιάσει όλα αυτά, θα τον κάψει, θα τον μαρμαρώσει, θα τον κάνει στήλη άλατος ανάλατος, κλπ, κλπ! Χα!
https://www.facebook.com/briefingnews.gr.website/posts/1921515497894903 
https://www.facebook.com/briefingnews.gr.website/posts/1920570411322745
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Lena Parodia 
Οι τουρκοι και γενικα η μουσουλμανοι εχουν παναγια αλλα την εχουν εκει που την εχουν και οι προτεσταντες και εκει που της αρμοζει.η μαρια ειναι μια σεβασμια γυναικα αλλα ΔΕΝ την προσκυνουμε διοτι ΔΕΝ ειναι θεος..
Panagiotis Michalopoulos 

Η Ορθοδοξία, είναι η Αλήθεια! 
Και είναι ανάμεσα στο ψέμα… 
Είτε αυτό είναι η υπερβολή (παπική Μαριο-λατρεία), είτε ο υποβιβασμός του προσώπου (προτεσταντική βλασφημία).
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1700337340028938

Δεν υπάρχουν σχόλια: