Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Με άσεμνα θεάματα, αισχρολογίες και ασέβεια προς τα θεία, υποδέχτηκε η τηλεόραση του «ΣΤΑΡ» τον καινούργιο χρόνο!

Με άσεμνα θεάματα, αισχρολογίες και ασέβεια προς τα θεία, υποδέχεται η τηλεόραση του «ΣΤΑΡ» τον καινούργιο χρόνο!  
(ΚΕΙΜΕΝΑ: Μάρκος Σεφερλής, και Στέλιος Παπαδόπουλος)

Πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα και την είσοδο στο νέο έτος, έπιασα το κανάλι σε ένα σπονδυλωτό θεατρικό (Επιθεώρηση, που ανέβηκε στο θέατρο «Δελφινάριο» το καλοκαίρι του 2016), με πρωταγωνιστή τον γνωστό αθυρόστομο θεατρίνο, τον Μάρκο Σεφερλή. 

Σε ένα σκετς (την ώρα που άνοιξα την τηλεόραση) όπου ο ίδιος είναι μασκαρεμένος σε Δία, και έχει καλέσει σε σκέψη -στον ουρανό, όλους τους θεούς και τις θεές, με κατάλληλα μασκαρεμένους και τους υπόλοιπους από το θίασο… 

 Όταν μαζί με όλους τους άλλους -στη σύναξη, εμφανίζεται και κάποιος ντυμένος… Ιωσήφ (ο συμπρωταγωνιστής ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος), ο οποίος και δέχεται την καζούρα του Δία! Καλά, ρε, του λέει, πώς ντύθηκες εσύ έτσι; Δεν κατάλαβες ότι παίζουμε άλλο έργο; Ήρθες –του λέει, τέσσερις μήνες πριν, και αν το ξέραμε θα σου είχαμε φτιάξει και μια φάτνη για να μπεις μέσα, και θα βάζαμε και το νάνο του θιάσου να κάνει τον Χριστό!
Στη συνέχεια, του λέει «Α, σε ζητάνε τρεις κύριοι. Μήπως είναι οι μάγοι;» Αυτός γυρίζει πίσω το κεφάλι να δει, και ο Δίας του κάνει νέα καζούρα! «Τον βλάκα, το πίστεψε!», είπε ο Δίας για τον Ιωσήφ!
Μετά, του λέει: «Δεν μου λες, ρε! Τον έφερε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, τον κρίνο στη Μαρία;».


Στο σημείο αυτό έγινε διακοπή της μετάδοσης της εκπομπής και του σκετς, για να συνδεθεί το κανάλι με το κέντρο της Αθήνας, και να μεταδώσει την εορταστική υποδοχή του νέου έτους!

Ωραία αρχίσαμε… Ωραία υποδοχή!
Ο θεός να το λυπηθεί αυτό το πρόστυχο, το βλάσφημο, το ασεβές έθνος μας! Αν και δεν το βλέπω!

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Kipinis Dimitris 
Αυτό μόνο σε ενόχλησε; Το ότι -τη συνέχεια- ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΑ έκανε ΠΟΛΙΤΙΚΗ και μάλιστα μονομερή, βρίζοντας ασύστολα την Κυβέρνηση,δεν σε ενόχλησε; Το ότι επανάλαβε αναμασήματα της ''Χ.Α'' δεν σε ενόχλησε; Κρίμα και ντροπή του.
Panagiotis Michalopoulos 
Θα με ενοχλούσαν βέβαια, και αυτά, αγαπητέ Δημήτρη, αν τα είχα ακούσει. Έτυχε όμως να ανοίξω την τηλεόραση, ακριβώς εκείνη την ώρα που έπαιζε το συγκεκριμένο σκετς, στο οποίο αναφέρθηκα. Την είχα ανοίξει λίγο πριν τα μεσάνυχτα, για να δω το πανηγύρι (την υποδοχή του νέου χρόνου) που θα αναμεταδιδόταν ζωντανά από το κέντρο της Αθήνας. Μιλάμε για το σκετς, που διακόπηκε στη μέση, εκεί που έλεγε όλα αυτά τα βλάσφημά του, ο Σεφερλής. Κόπηκε λοιπόν το σκετς, για να γίνει αυτή η σύνδεση. Εγώ, δεν είδα ούτε τη συνέχεια του σκετς, ούτε και το πανηγύρι είδα, διότι έκλεισα αμέσως την τηλεόραση, και άνοιξα τον υπολογιστή μου, και έκανα τη σχετική ανάρτηση -καταγγελία.
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου, φίλτατε! Να είσαι καλά! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Kipinis Dimitris Panagiotis... Μάλλον δεν με κατάλαβες. Τίποτε μεμπτό σε βάρος σου. Τα όσα ανέφερα,ήταν για να προσθέσω στα όσα σου και κυρίως για να διαβάσουν -πιθανώς-κι άλλοι τα όσα μου. Καλή χρονιά.
Panagiotis Michalopoulos 

Το κατάλαβα από την αρχή, Δημήτρη μου! 
Σε ευχαριστώ δε, που μου έδωσες έτσι την ευκαιρία να γράψω και εγώ κάτι συμπληρωματικό, για ενημέρωση προς τους αναγνώστες μας! 
Ευχαριστώ θερμά για τα σχόλια σου!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1648966305166042&set=a.134489906613697.25213.100001580668005&type=3&theater 

Δεν υπάρχουν σχόλια: