Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα, καλή Κυριακή! (Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας ήταν… 1. Η αχλαδιά στον Παράδεισο, και το σεξ με θρησκευτικά πρόσωπα. 2. Η λεγόμενη αγία οικογένεια. 3. Ο Σάντα-Δαίμονας, και η επίσκεψη του τούρκου προέδρου. 5. Γιορτάζουμε ειδωλολατρικά τα Χριστούγεννα; 6. Ευχές στον όποιον Πατάπιον και στην οποίαν Παταπίαν!..)

Ποιος Σαντα-δαίμονας, ή ποιος κακός άνεμος, μας έφερε τον μισητό τούρκο πρόεδρο στην Ελλάδα;


ΔΙΑΒΑΖΩ: «Έχουμε συνηθίσει να λέμε ότι ο εορτασμός των Χριστουγέννων είναι ειδωλολατρία. Όμως, υπάρχουν «Χριστιανοί», που δεν γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, και ησυχάζουν μ’ αυτό, αλλά κάνουν ένα σωρό άλλα πράγματα, ίσως πολύ χειρότερα! Βέβαια, αυτό πάλι δεν μας δίνει την άδεια να κάνουμε το πρώτο, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί ο διάβολος «ὡς λέων ὠρυόμενος περιπατεῖ ζητῶν τίνα καταπίῃ!» (Α΄ Πέτρ. ε΄ 8)


Καλημέρα! Χρόνια πολλά στον όποιον Πατάπιον και στην οποίαν Παταπίαν!.. (…και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας -στο «χαίρετε», ήταν…)


Ερωτήσεις: 1. Το σεξ είναι κάτι το αποτρόπαιο για τη θρησκεία μας; 2. Θεωρείται ως αυτό καθαυτό, το προπατορικό αμάρτημα; 3. Γι αυτό και ο Χριστός έρχεται καθαρός από τέτοια πράγματα, με την παρέμβαση ενός κρίνου μόνο, και η Παναγία μητέρα του γεννιέται θαυματουργικά και αυτή από τον Ιωακείμ και την Άννα, που ήταν γέροι και δεν ένιωθαν πια ηδονή; 4. Γι αυτό και η Παναγία, αν και αρραβωνιασμένη, αν και σε «άγια οικογένεια» για τους αγιογράφους μας, δεν έκανε άλλα παιδιά; 5. Γι αυτό και ο Αδάμ και η Εύα, αν και το πήγαιναν για «αγία οικογένεια» και αυτοί, με σκοπό να τηρήσουν την εντολή του θεού «αυξάνεστε και πληθύνεστε», το πράγμα στράβωσε; 6. Ο θεός που στο μεταξύ είχε γεράσει (φωτο) είχε ξεχάσει –και, την εντολή, και το ότι είχε δώσει γεννητικά όργανα και ορμόνες στους πρωτόπλαστους; 7. Έτσι σκανδαλίστηκε όταν αυτοί επιχείρησαν να την τινάξουν την αχλαδιά εκεί μέσα στον Παράδεισο; 8.Τους θεώρησε μοιχούς, τους τύλιξε με κάτι πρόβιες, και έβαλε την φτερού –τον Μπάτλερ του (φωτο), να τους πετάξει έξω, να βγάζουν ελεύθερα τα μάτια τους εκεί στην εξορία του Αδάμ;


Η «αγία οικογένεια» (σχόλια στη Σελίδα Βυζαντινές εικόνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: