Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Εκκλησία και Πολιτεία, χέρι –χέρι: 1. Παπαδο-πουτάνες (πολιτικοί) ψηφίζουν νόμους πούστικους… 2. Ομοφυλόφιλοι (Μητροπολίτες), έρχονται μετά (από πίσω), και τους ευλογούν, με το γνωστό δάχτυλο!

Ο Ανδρουλακης Γιαννης κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
14 ώρες πριν
https://www.facebook.com/john.androulakis2/posts/1731035506908216
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ… «ΥΨΟΣ» ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ
https://eleftheroiellines.blogspot.com/2017/10/blog-post_157.html
ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη σωστή στάση του Βασίλη Λεβέντη! Ήταν πραγματικά λεβέντικη, σε όλα όσα είπε και έκανε σχετικά με το νόμο για τη λεγόμενη διόρθωση φύλου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, είπε...
Την τεκμηρίωση τη στάσεως του Βασίλη Λεβέντη απηχεί η ομιλία του στη Βουλή. 

http://www.youtube.com/watch?v=bBJMYfQinTI

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, είπε...
    Από την πράξη φαίνεται ότι η στάση της Εκκλησίας είναι τυπική γιατί προφανώς έτσι πρέπει να φανεί δημοσίως και όχι ουσιαστική. Δηλαδή χλιαρή και υποκριτική. Διότι αν ήταν ουσιαστική ασφαλώς πρώτη θα είχε αποβάλει των τάξεών της κάθε ομοφυλόφιλο κληρικό, μοναχό ή λαϊκό που υποστηρίζει ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμαρτία και δεν μετανοεί.
    Σήμερα στη Θεσσαλονίκη με αφορμή Δοξολογία για το Μακεδονικό Αγώνα ενώπιον του Μητροπολίτου παρέστησαν εκπρόσωποι της Κυβερνήσεως και των κομμάτων που εψήφισαν το Νόμο για την ευκολότατη αλλαγή ταυτότητας φύλου. Θα περίνενε κάποιος ο "παναγιώτατος" μητροπολίτης που δεν χάνει ευκαιρία να αναφέρεται κατά τις προσωπικές του απόψεις ακὀμα και σε εξωεκκλησιαστικά θἐματα, να προβεί σε πύρινο κήρυγμα ελεγκτικό του Νόμου που έρχεται σε αντίθεση με τη Χριστιανική Διδασκαλία. Και να επιπλήξει διά των εκπροσώπων τους τα κόμματα που ψήφισαν τον Νόμο ή που συμφωνούν μεν να αλλάζει κάποιος την ταυτότητά του ως προς το φύλο στα 18 αλλά όχι και στα ... 15, και για αυτό δεν τον ψήφισαν. Όλοι περίμεναν την αυτονόητη στάση του μητροπολίτη, αλλά αντί για αυτό αρκέστηκαν σε ένα κήρυγμα για τον σπορέα, καταλαβαίνοντας πολλά. 

15 Οκτωβρίου 2017 - 9:54 μ.μ.
http://xairete.blogspot.gr/2017/10/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: