Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Μεγάλες γιορτές της Εκκλησίας μας… Με μεγάλες άγιες μορφές… Και με γονιμοποιό μεν σεξ, αλλά από μια σχετική απόσταση… Χωρίς δηλαδή την κανονική μεν αλλά και τόσο αισχρή διείσδυση ενός αντρικού πέους μέσα σε ένα γυναικείο αιδοίο, που συνειρμικά παραπέμπει και σε αυστηρώς Ακατάλληλη για ανήλικους σχετική ταινία -σκληρού πορνό!… Πώς έγινε αυτό; Έγινε με ρετρό, με ρομαντικό τρόπο… Και θαυματουργό, βέβαια… Με vintage κατάσταση… Δηλαδή -ρε πούστη μου, με τα ρούχα, στα όρθια, και… με έναν απλό και αγνό και αθώο (όχι με γλώσσα) ασπασμό, έτσι… στο τετ-α-τετ! 1. Έτσι ακριβώς έγινε με τη γριά μαμά του αγίου Ιωάννη του προδόμου, που έτσι έπιασε παιδί… και το γιορτάζαμε αυτό χθες (φωτο)… 2. Έτσι ακριβώς έγινε και με τη γριά μαμά της Παναγίας, την μυθική αγία Άννα με τον γέρο Ιωακείμ! (φωτο)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ιεροραφειο Ορθοδοξη Διακονια
Χθες στις 8:48 π.μ. 

http://oliiorthodoxia.blogspot.gr/2017/09/23_23.html 
Σήμερα η εκκλησία μας εορτάζει την Σύλληψη Τιμίου Προδρόμου, 23 Σεπτεμβρίου. 
Καλή και ευλογημένη ημέρα.
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos
Μεγάλες γιορτές της Εκκλησίας μας… Με μεγάλες άγιες μορφές… Και με γονιμοποιό μεν σεξ, αλλά από μια σχετική απόσταση… Χωρίς δηλαδή την κανονική μεν αλλά και τόσο αισχρή διείσδυση ενός αντρικού πέους μέσα σε ένα γυναικείο αιδοίο, που συνειρμικά παραπέμπει και σε αυστηρώς Ακατάλληλη για ανήλικους σχετική ταινία -σκληρού πορνό!… Πώς έγινε αυτό;
Έγινε με ρετρό, με ρομαντικό τρόπο… Και θαυματουργό, βέβαια… Με vintage κατάσταση… Δηλαδή -ρε πούστη μου, με τα ρούχα, στα όρθια, και… με έναν απλό και αγνό και αθώο (όχι με γλώσσα) ασπασμό, έτσι… στο τετ-α-τετ!
 
1. Έτσι ακριβώς έγινε με τη γριά μαμά του αγίου Ιωάννη του προδόμου, που έτσι έπιασε παιδί… και το γιορτάζαμε αυτό χθες (πάνω φωτο)
2. Έτσι ακριβώς έγινε και με τη γριά μαμά της Παναγίας, την μυθική αγία Άννα με τον γέρο Ιωακείμ! (κάτω φωτο) 
https://www.facebook.com/kpolutimh/posts/132149304185346?pnref=story
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: