Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Αμάν, και στα όπλα, αδελφοί και αδελφές! Αυτήν την μόνη αληθινή πίστη, τον χριστιανισμό μας, την ελληνοορθοδοξία μας, έρχονται τώρα αυτοί οι κατατρεγμένοι ξένοι πρόσφυγες, οι μουσουλμάνοι, για να μας την νοθέψουν! 1. Και τι είναι αυτό που κινδυνεύει να χαθεί αν ξεχάσουμε τα θρησκευτικά μας; Θα ξεχάσουμε ότι οι γιορτές μας, οι εικόνες μας, και οι ύμνοι μας βασίζονται σε ένα πορνό ευαγγέλιο, αυτό το λεγόμενο «του Ιακώβου». Αυτό που περιγράφει τη στιγμή της εξόδου του Χριστού (το κεφαλάκι πρώτα, κλπ) από την μήτρα της Παναγίας –από τη μαμή που την ξεγέννησε… Περιγράφει και τον θηλασμό του… Αλλά και το θέμα που προέκυψε για την δακτυλική εξέταση (έρευνα απόδειξης της Παρθενίας) της Μαρίας! Έτσι, αγιογραφήσαμε μεν τον θηλασμό, αλλά όχι και το (τόσο πιο πορνό) το βρέφος να βγαίνει γεμάτο με τα αίματα της λοχίας! 2. Και τι άλλο είναι αυτό που κινδυνεύει; Να μπουν οι Αγαρηνοί στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους, και να μας κλέψουν από εκεί, ό,τι πολυτιμότερο έχουμε! Εκεί έχουμε: το αίμα του Χριστού, τον ακάνθινο στέφανο, χώμα του Γολγοθά την ημέρα της Σταύρωσης, τα σπάργανα του μικρού Ιησού, τα δώρα των Μάγων, την ακατάφλέκτη βάτο. Κλπ. κλπ. κλπ! (Αμάν -αμάν! Στα όπλα, αδελφοί και αδελφές!)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Δεσφίνα κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
26 Σεπτεμβρίου στις 1:42 μ.μ.
Αίμα Χριστού στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=188000198411094&id=100016033447567&pnref=story

Η σταυροθήκη της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αγίου Όρους
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Εντός τρίπτυχης σταυροθήκης βρίσκεται κρυστάλλινος σταυρός που περιέχει Αίμα Χριστού από τον Γολγοθά, αλλά και άλλα κειμήλια. Σύμφωνα με την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου, η λειψανοθήκη περιέχει επίσης τρεις ιερές άκανθες από τον Ακάνθινο Στέφανο, καθώς και τμήμα από τα σπάργανα του Χριστού.
Τα κειμήλια προέρχονται από τα Ιεροσόλυμα και ανήκαν στον Όσιο Σάββα της Σερβίας, κτήτορα της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου.
Σύμφωνα δε και με το βιβλίο του Anatole Frolow: La relique de la Vraie Croix. Recherches sur le développement d’un culte (= Το λείψανον του Αληθούς Σταυρού. Έρευνες επί της εξελίξεως μίας λατρείας), στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους αποθησαυρίζεται σταυροθήκη Τιμίου Ξύλου που ανήκε κάποτε στους Σέρβους βασιλείς και η οποία περιέχει εντός θηκών και τα ακόλουθα λείψανα:

αίματος Χριστού, του ακάνθινου στέφανου, της ράβδου (;), χώματος Γολγοθά, σπαργάνων του μικρού Ιησού, από τα δώρα των Μάγων, του Αγίου Γεωργίου, της Αγίας Βαρβάρας και της ακαταφλέκτου βάτου.

Η σταυροθήκη της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αγίου Όρους με το Αίμα Χριστού και τα άλλα κειμήλια.
ΠΗΓΗ:
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Αμάν, και στα όπλα, αδελφοί και αδελφές!
Αυτήν την μόνη αληθινή πίστη, τον χριστιανισμό μας, την ελληνοορθοδοξία μας, έρχονται τώρα αυτοί οι κατατρεγμένοι ξένοι πρόσφυγες, οι μουσουλμάνοι, για να μας την νοθέψουν!
1. Και τι είναι αυτό που κινδυνεύει να χαθεί αν ξεχάσουμε τα θρησκευτικά μας; 

Θα ξεχάσουμε ότι οι γιορτές μας, οι εικόνες μας, και οι ύμνοι μας βασίζονται σε ένα πορνό ευαγγέλιο, αυτό το λεγόμενο «του Ιακώβου». Αυτό που περιγράφει τη στιγμή της εξόδου του Χριστού (το κεφαλάκι πρώτα, κλπ) από την μήτρα της Παναγίας –από τη μαμή που την ξεγέννησε… Περιγράφει και τον θηλασμό του… Αλλά και το θέμα που προέκυψε για την δακτυλική εξέταση (έρευνα απόδειξης της Παρθενίας) της Μαρίας! Έτσι, αγιογραφήσαμε μεν τον θηλασμό, αλλά όχι και το (τόσο πιο πορνό) το βρέφος να βγαίνει γεμάτο με τα αίματα της λοχίας!
2. Και τι άλλο είναι αυτό που κινδυνεύει; 

Να μπουν οι Αγαρηνοί στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους, και να μας κλέψουν από εκεί, ό,τι πολυτιμότερο έχουμε! Εκεί έχουμε: το αίμα του Χριστού, τον ακάνθινο στέφανο, χώμα του Γολγοθά την ημέρα της Σταύρωσης, τα σπάργανα του μικρού Ιησού, τα δώρα των Μάγων, την ακατάφλέκτη βάτο. Κλπ. κλπ. κλπ!
(Αμάν -αμάν! Στα όπλα, αδελφοί και αδελφές!) 

ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ:
Χαράλαμπος φουρλεμάδης 
Εύχομαι κύριε Παναγιώτη Μιχαλόπουλε , να μη χρειαστεί στο υπόλοιπο της ζωής σου να σιγοφωνάξεις :
"Παναγία και Ιησού χριστέ μου Βοηθήστε με "
Ο τρόπος που εκφράζεσαι δεν αποπνέει ΜΌΝΟ ! Αγένεια και Αλλαζονικό ύφος " ΙΣΧΥΡΟΥ ΑΝΔΡΟΣ " , αλλά και ισοπεδοτικού και σκληρού Απαξιωτικού Μένους , έναντι άλλων συνανθρώπων σου , που , το αμάρτημά τους είναι να πιστεύουν στον Ιησού χριστό , καθώς η δική σου θρησκεία είναι κάτι ξένο προς την Χριστιανική και αυτό σε ενοχλεί πολύ , μιλάμε δηλαδή για πολύ δημοκράτη άνθρωπο , ο οποίος δέχετε τα πάντα και τους πάντες , αλλά όχι τους ανθρώπους που πιστεύουν σε κάτι διαφορετικό απο την δική σου Σοφία , περί αυτού πρόκειται !
Εύχομαι λοιπόν να μη χρειαστεί να αναφωνήσεις "Βοήθα Παναγία μου " , όχι βέβαια για δικό σου πρόβλημα Υγείας , καθώς εσύ είσαι Άτρωτος , αλλά για αγάπητό (αν υπάρχει) δικό σου συγγενικό πρόσωπο και αν τελικά νοιώθεις ένα τέτοιο συναίσθημα !!!

Panagiotis Michalopoulos 
Χαράλαμπος φουρλεμάδης,
Έχετε μήπως καμία σχέση ή συγγένεια με εκείνον τον διαβόητο Δημήτρη Φουρλεμάδη, και με το σκάνδαλο με τα σάπια κοτόπουλα της «Αλληλεγγύης» του Χριστόδουλου;
Panagiotis Michalopoulos 

Χαράλαμπος φουρλεμάδης,
Αν –ο μη γένοιτο, χρειαστείτε φίλτατε τη βοήθεια μου, την προσευχή μου για ένα πολύ σοβαρό θέμα με την υγεία σας, τότε μη διστάσετε να αποταθείτε σε εμένα… Έναν παλαίμαχο κατηχητή της Αποστολικής Διακονίας… Και έναν ορθόδοξο κληρικό (είμαι και Αναγνώστης), διότι ναι, το έχω αυτό το συναίσθημα της αλληλεγγύης για κάθε συνάνθρωπο μου και ας μην είναι συγγενής μου και ας μην είναι καν φίλος μου!
Ευχαρίστως λοιπόν, θα προσευχηθώ και για εσάς! Όχι βέβαια σε πεθαμένους, ούτε καν στην Παναγία, που δεν είναι θεός, άρα ούτε και πανταχού παρούσα για να με ακούσει! Θα προσευχηθώ στον μόνο ζώντα, τον αληθινό, τον τριαδικό θεό!

χειμαρρος εφημερίδα
Panagiotis Michalopoulos,
Επειδή εμείς σεβόμαστε και την Παναγία μας θα ζητάμε τις πρεσβείες Της. 

Και επειδή το άγνωστο έλκει τα παιδιά, για τούτο ζητάμε την απαλλαγη των παιδιών μας από κάθε θρησκεία ή άλλο δόγμα. Ο κάθε ένας έχει την οικογένεια που θέλει.
Λέτε ορθόδοξος.... Τότε κύριε πως ξεχνάτε το Υπέρ Αγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών;
Panagiotis Michalopoulos
Αγαπητή χειμαρρος εφημερίδα,
Απαντώ στο «πως ξεχνάτε το Υπέρ Αγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών;»
1. Να πρεσβεύει λοιπόν, και να μεσιτεύσει, επειδή έτσι σας κατέβηκε! Τι κι αν και η αγία γραφή μιλάει ρητά και κατηγορηματικά για ένα μόνο μεσίτη μεταξύ μας, προς τον πατέρα, και αυτός είναι ο Ιησούς Χριστός και κανένας άλλος! Τι λένε οι παπάδες μετράει για εσάς, και όχι ο λόγος του θεού!
2. Κάναμε λοιπόν μια παρασπονδία από την ορθή πιστή, έτσι για να έχουμε να λέμε ένα ωραίο τραγουδάκι! Και έτσι μπήκε σαν τσόντα ότι ΚΑΙ η Παναγία μεσιτεύει! Αυτή μπαίνει –πρώτη και καλύτερη, ανάμεσα σε εμάς, και μετά παίρνει τη σκυτάλη (το σκυλάκι της -το κανίς) ο Χριστός για να πάει τη μεσιτεία στο πατέρα!
3. Το ένα κακό όμως φέρνει και το άλλο! Στους ψάλτες λέει δεν τους ταίριαζε τόσο στο μουσικό το μέτρο αυτό το «πρέσβευε υπέρ ημών», και για να μη κάνει κοιλιά η ψαλμωδία τους, το συντόμευαν και το τροποποίησαν εντελώς αυθαίρετα, σε… «Υπέρ Αγία Θεοτόκε, σώσον ημάς!».
4. Η δεύτερη αυτή τσόντα, η κάπως πιο σκληρή από την προηγούμενη έφερε και μια νέα κακοδοξία, ένα νέο «δόγμα» στην παραπαίουσα ορθοδοξία. Και σου λέει μετά ο μητροπολίτης στο κήρυγμα του: «Ακούσατε χριστιανοί μου τον ύμνο; Η Παναγία είναι αυτή σώζει!». 

Ποιος σώζει; Μια γυναίκα αμαρτωλή που πέθανε και θάφτηκε, και όχι ο αναμάρτητος Κύριος που σταυρώθηκε για τις αμαρτίες μας, και αναστήθηκε για να αναστήσει και εμάς!
ΥΓ
Και μη μου πείτε και άλλη «ορθόδοξη» παρλαπίπα, ότι τάχα η Παναγία είναι αναμάρτητη! Χα!
https://www.facebook.com/blablaworldnews/posts/1438138016307554

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Σήμερα που γιορτάζει το μέγα γεγονός, ότι ήταν χαμένο και βρέθηκε, το καημένο… Αποκλειστική φωτο της εύρεσης και ανύψωσης του –ως τίμιου ξύλου, που διαψεύδει το ότι ήταν μέσα σε κοπριές και φυτά βασιλικού. Ήταν έτσι ακριβώς, μέσα σε αυτά τα σπάνια, τα πανέμορφα λουλούδια! Αναγνωρίστηκε δε πρόσφατα σαν το αυθεντικό αντικείμενο, και, από το αίμα που βρέθηκε επάνω του. Εξετάστηκε το DNA, και αποδείχτηκε ότι ήταν του Χριστού, σε διασταύρωση βέβαια με αίμα που εξετάστηκε από εικόνα της Παναγίας που μάτωνε! Η επιστήμη λοιπόν μίλησε ξανά και για την περίπτωση αυτή… Όπως και παλιότερα με την αυθεντικότητα του ιερού μαντηλιού, όπου και εκεί έχουμε την μορφή του Χριστού τη γνησία, σαν χίπη, ή σαν γυναικωτό, όπως θα έλεγε και ο Απόστολος Παύλος για τους μακρυμάλληδες! Χα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: