Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Απόψε, συζητώ -στη σελίδα μου στο facebook, με μια άγνωστη μου (έχουμε κοινούς φίλους)… Με μια τσαούσα κυρία με το όνομα χρήστη «Δεσποινα Μουταφη»… Μια ψευτο-θεούσα νταρτανο-μαντάμ (αυτή στη φωτο, που δεν φοράει σταυρό στο λαιμό της, αλλά μια χάντρα για το μάτιασμα), η οποία εισέβαλε μαινόμενη (λόγω πανσελήνου;) –μέσα στα μεσάνυχτα, σε μια ανάρτηση μου, για να ουρλιάξει, για να με βρίσει!

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ
Panagiotis Michalopoulos 
4 ώρες πριν
Χαμός γίνεται τις μέρες αυτές.
Ψευτo-Θεούσοι και ψευτο-θεούσες, θρησκόληπτοι –χριστιανο-φασίστες χριστιανο-Ταλιμπάν, παπάδες και δεσποτάδες ακροδεξιοί…
Μαδάνε δημόσια τις όποιες τρίχες τους (φανερές και απόκρυφες) από αγανάκτηση, και χτυπούν και τρίβουν σαν πιπέρι κάτω στο πάτωμα τον ποπό τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, διαδίδοντας σε κηρύγματα σε ναούς, κατά την Παράκληση, και σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο, ότι τάχα η κυβέρνηση κατάργησε την πρωινή προσευχή στα σχολεία (κάτι το εντελώς ψευδέστατο) και ότι θα καταργήσει και την έπαρση της σημαίας με τον εθνικό ύμνο, ενώ πουθενά σε σχολείο δεν γίνεται κάτι τέτοιο για να καταργηθεί!
Η σημαία στα σχολεία, κυματίζει συνεχώς, όπως και σε όλα τα δημόσια κτήρια!
http://xairete.blogspot.gr/2017/08/blog-post_51.html
ΣΧΕΤΙΚΟ… Διαβάζω:
Διαψεύδεται ρητώς και κατηγορηματικώς το διαδιδόμενο (από χριστιανο-φασίστες –και άλλους ακροδεξιούς, στο διαδίκτυο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και από όλο σχεδόν το παπαδαριό στο facebook), το παρουσιαζόμενο λάθρα ως γεγονός ότι τάχα κόπηκε η πρωινή προσευχή στο προαύλιο του σχολείου, από τη νυν ηγεσία του υπ. Παιδείας.
Η αλήθεια είναι ότι δεν κόπηκε από το πρόγραμμα, αλλά ορίζεται σύμφωνα με το άρθρο 18 ότι…
«Πριν από την έναρξη των μαθημάτων πραγματοποιείται κοινή προσευχή των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού στο προαύλιο του σχολείου με ευθύνη των εκπαιδευτικών που εφημερεύουν».
Με θέμα την προσευχή…
Έχουμε 150 αναρτήσεις, στο ιστολόγιο «χαίρετε».
Κλικ, ΕΔΩ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Δεσποινα Μουταφη

(4 κοινοί φίλοι)
3 ώρες πριν
Είσαι ορθόδοξος εσύ κύριε? 
Τολμάς να μιλάς για αγίους οι οποίοι προσεύχονται απο κεί που είναι για μας? 
Απορώ που έχεις φίλους ιερείς?
Ψάξε μέσα σου να βρεις τον Χριστό και μην ειρωνεύεσαι τους αγίους μας.
Panagiotis Michalopoulos
1. Είμαι ορθόδοξος, είμαι κληρικός (Αναγνώστης), και ενεργό μέλος της Εκκλησίας από τα νιάτα μου, ως παλαίμαχος Κατηχητής, πτυχιούχος της σχολής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.
2. Μπορώ να μιλάω και για αγίους, διότι και οι άγιοι δεν είναι αλάθητοι. Αλάθητος είναι μόνον ο λόγος του θεού.
3. Πολλοί φίλοι μου ιερείς, όπως και πολλοί άλλοι ιερείς που δεν είναι φίλοι μου, δεν έχουν ούτε τις γνώσεις μου ούτε και την πείρα μου, οπότε διαβάζοντας με, ωφελούνται.
4. Δεν ειρωνεύομαι αγίους αλλά τα διάφορα σύγχρονα κατασκευάσματα των χριστιανο-φασιστών, που έχουν αλώσει -προβοκάροντας την, την Εκκλησία μας.
5. Για παράδειγμα σου λέω, ότι ο μαθητής μου στο Κατηχητικό της ενορίας μου – εδώ στην Αργυρούπολη, γυμνασιόπαιδο τότε, το 1976, ο κ. Χρονόπουλος, ως φοιτητής μετά -της ιατρικής, επισκεπτόταν τακτικά τον γέροντα Παΐσιο, και μου έλεγε (είναι και γείτονας μου) ότι ο γέροντας από τότε που ζούσε, μάθαινε τα τέρατα και τα σημεία που έλεγαν διάφοροι ότι τάχα έκανε ή έλεγε και στενοχωριόταν πολύ.
5. Εμείς λοιπόν –σαν Εκκλησία, αγαπητή Δέσποινα, όλα αυτά τα τερατουργήματα, τα ανόητα και τα αιρετικά που διέδιδαν από τότε ότι έλεγε, τα συμπεριλάβαμε στο βίο του γέροντα -σαν αγιολόγιο, και τελικά αυτόν –τον ούτω πως περιγραφόμενο, σπεύσαμε
βεβιασμένα και αγιοποιήσαμε, αυτό το... τερατούργημα δηλαδή!
Αυτό το τερατούργημα λοιπόν, μάχομαι και εγώ. 

Διότι στην Εκκλησία μας ισχύει το μνήμη αγίου ίσον μίμηση αγίου. Και αλλοίμονο αν οι χριστιανοί πιστέψουν και μιμηθούν όλα αυτά τα απαράδεκτα, τα οποία εγώ από καθήκον –εδώ και 15 χρόνια, καθημερινά καταγγέλλω!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1501351829927491


Διαβάζω: 
Η Δεσποινα Μουταφη στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, ενημέρωσε την εικόνα του προφίλ της. 
 Δεσποινα Μουταφη 
Τόπος διαμονής: Orestiáda, Evros, Greece 
Τόπος καταγωγής: Orestiáda, Evros, Greece 
https://www.facebook.com/moutafid
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Zotos 
Ρε συ Παναγιωτη απορώ ωρες ωρες με την υπομονη σου. 
Αφου βλεπεις περί τίνος πρόκειται εσύ ασχολείσαι. 
Η κυρία ειχε κατι να πει ετσι να χαμε να λέγαμε. 
Αγιουσα κουτσομπολα που ισως να ψάχνει και καφετζουδες για ξεματιασματα και ιστορίες για το μελλον.
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1501610066568334?pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια: