Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Νάτος –νάτος ξανά στην επιφάνεια του facebook, ο «φίλος» κ. Στέλιος Ζαχαρίου, ο γνωστός μας ψάλτης από τη Θεσσαλονίκη (φωτο προφίλ)… Τη φορά αυτή για να μας ανακοινώσει τον θάνατο του πατέρα του… Τον πήραν λέει προχθές οι Άγγελοι και τον έβαλαν στη βασιλεία των ουρανών, διότι απλά πρόκειται για έναν νέο άγιο της Εκκλησίας μας… Που παίρνει αμέσως σειρά για επίσημη αγιο-κατάταξη κι αυτός…1. Μετά τον ονειρικό άγιο, τον Εφραίμ της Ν. Μάκρης (τον γυναίκειο σκελετό)… 2. Μετά τον παπά-Πορφύριο, τον μάγο της Μαλακάσας, και… 3. Μετά –τέλος, και από τον κωλογερο-καλόγερο Παΐσιο τον κομουνιστοφάγο! (σ.σ.: Βρε τι μπορεί να πάθει ξαφνικά, ένας άνθρωπος, όταν τον χτυπήσει κατακούτελα ο θάνατος ενός τόσο στενού συγγενικού του προσώπου! Μπορεί ακόμα να πάθει και… ψυχικό τραλαλαλά, και καρδιακό τάκα-τάκα, και εγκεφαλικό τσίου-τσίου! Κάτι βέβαια που δεν το ευχόμαστε –σε τέτοιο βαθμό, για κανένα, ούτε και για τον «φίλο» Στέλιο! Περαστικά του, μόνο!)

Στέλιος Ζαχαρίου
https://www.facebook.com/s.zaxariou
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο Στέλιος Ζαχαρίου κοινοποίησε τη δημοσίευσή του.
2 ώρες πριν

ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos 

ΔΙΑΒΑΖΩ:
«Τη 12η Αυγούστου ο λατρευτός και κατά σάρκα Πατέρας μου, ανεχώρησε μαζί με τους Αγγέλους για την Ουράνιο βασιλεία.»
«Πατέρα μου!!! είμαι βέβαιος ότι απολαμβάνεις την αγκάλη του Παραδείσου.»
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
1. Έχει ανοίξει η βασιλεία των ουρανών, παράλληλα δε και η κόλαση;
2. Ο παράδεισος ταυτίζεται με τη βασιλεία των ουρανών; 

3. Πώς κάνετε μια νέα αγιο-κατάταξη χωρίς την υπογραφή του Βαρθολομαίου ο οποίος υπέγραψε για τον Εφραίμ της Ν. Μάκρης, για τον Πορφύριο της Μαλακάσας, και για τον Παΐσιο τον κομουνιστοφάγο;
4. Και αν είναι άγιος όπως λέτε, θα χρειαστεί να του κάνετε και μνημόσυνα για να ελαφρύνει η ψύχη του;
Στέλιος Ζαχαρίου 

Αγαπητέ μου,προφανώς ως κοινως ημιμαθής και πέραν αυτού και χυδαίος υβριστής των Αγίων του Θεού,δε γνωρίζεις ότι οι νεκροί δεδικαίωνται.
Εμείς αγαπητέ μου πιστεύουμε στην Ανάσταση του Κυρίου και το ίδιο ευχόμαστε και δια τούτο.Προσευχόμαστε και για τις ψυχές των ανθρώπων,ήτοι να δικαιωθούν εν Κυρίω και να ζήσουν την αιώνια Βασιλεία των Ουρανών.
Βεβαίως θα κάνουμε και μνημόσυνα και προσευχές και τρισάγια και ότι ανθρωπίνως και κατά Χριστόν επιτρέπεται για την ανάπαυση των ψυχών των κεκοιμημένων,΄όπως τα ορίζει η Εκκλησία μας και οι Πατέρες κατά κοινώς αποδεδειγμένα ανά τους αιώνες.
Τώρα αν τούτη η ανάρτηση μου και τα γραφόμενα είς αυτήν σε προκαλεί η μάλλον καλύτερα,όπως πιστεύω σε ελέγχει,ως ελεύθερος άνθρωπος που είσαι,κακώς την σχολιάζεις.
Είναι προτιμώτερο να είχες επιχειρήματα περισσότερα παρά να υβρίζεις τον νεκρό Πατέρα μου που η ψυχή του βρίσκεται πλέον στα χέρια του Θεού η ακόμη χειρότερα να υβρίζεις και να χλευάζεις τους Αγίους.
Σε συνιστώ να επισκευφθείς το μοναστήρι στη Σουρωτή να δείς τις χιλιάδες ανθρώπων που συρρέουν να προσκυνήσουν τον Άγιο Παίσιο τον κατ'εσέ κουμονιστοφάγο. 
Μάλλον είσαστε κρυμμένοι και αναθαρέψατε απο τους αριστερούς κυβερνώντες και βγήκατε στη επιφάνεια μπάς και ακουστείτε λίγο. Μάταια όμως. Σας απαντά ο πιστός λαός καθημερινά με την αγάπη του στην Εκκλησία.
Η Βασιλεία των ουρανών είναι ο Παράδεισος και ο Παράδεισος εστί Βασιλεία των Ουρανών.Ο Θεός να σε ελεήσει αγαπητέ μου.
https://www.facebook.com/s.zaxariou/posts/1963783623877541

Δεν υπάρχουν σχόλια: