Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Οι φούρνοι -για ανθρώπους, δουλεύουν καλά -ακόμα και σήμερα, στη Γερμανία! Φωνή απόγνωσης (5 ώρες, πριν) από την Popi Cocinou -φίλη μου στο facebook (Ντίσελντορφ, Nordrhein-Westfalen, Γερμανία) για τα αποτεφρωτήρια, τα οποία επιλέγουν ακόμα και ορθόδοξοι χριστιανοί, -αντί για κηδεία με παπά στην εκκλησία και ταφή πατροπαράδοτη!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Popi Cocinou
5 ώρες, πριν
στην περιοχή Ντίσελντορφ, Nordrhein-Westfalen, Γερμανία
Αυτοί ,που δηλώνουν οτι δεν θέλουν να ταφούν σύμφωνα με τους κανόνες και το τελετουργικό της ορθόδοξης χριστιανικής μας πίστης και προτιμούν να αποτεφρωθούν / να καούν! Να ξέρουν τοτε οτι θα εχουν και την εξής συνέπεια της απόφασης τους αυτής : Οτι δεν θα συνοδεύεται η τελετή καύσης τους από καμμία εξόδιο ακολουθία , καμμία τιμή , καμμία μνημόνευση , κανένα δάκρυ λύπης αλλά θα πηγαίνουν κατευθείαν στον αντίχριστο αδιαβαστοι και ξεχασμένοι από ολους τους συνανθρώπους τους ....
Τους πείραξε δήθεν το κόστος της ταφής ... Ολα παλι το χρήμα ... Οπως για το χρήμα σταυρώναμε τον Χριστό μας ετσι να τον ξανά σταυρώσουμε θελουμε δεύτερη φορά !!....
Πρέπει όλοι οι χριστιανοί να αντιδράσουμε !!! Να υπερασπίσουμε την πίστη μας και τις εθνικές και θρησκευτικές μας παραδόσεις !!..

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:

Panagiotis Michalopoulos 
Διαβάζω:
«Αυτοί ,που δηλώνουν οτι δεν θέλουν να ταφούν σύμφωνα με τους κανόνες και το τελετουργικό της ορθόδοξης χριστιανικής μας πίστης…»
Σχολιάζω:
1. Τους ανθρώπους αυτούς, τους βάφτισαν με το ζόρι, χωρίς να τους ρωτήσουν, όταν ήταν μώρα ακόμα! Για να τους πιάσουν πελάτες, οι παπάδες!
2. Μετά, τους είχαν στο χέρι τους ανθρώπους αυτούς οι παπάδες, και δεν ενδιαφέρονταν για αυτούς αν ζουν ή αν πεθαίνουν ή αν τους επηρεάζουν οι διάφοροι αιρετικοί. Και χεσμένους τους είχαν, δηλαδή!
3. Όταν τύχαινε οι άνθρωποι αυτοί να πάνε στην εκκλησία π.χ. για κάποιο γάμο, οι παπάδες τους έπαιρναν από τα μούτρα, τους αντιμετώπιζαν σαν γίδια τους, από τα οποία θα μπορούσαν να βγάλουν και δυο τομάρια ακόμα. Τους σκανδάλιζαν δηλαδή με τα υποχρεωτικά τυχερά (αν και δημόσιοι υπάλληλοι οι παπάδες), με τις διατιμήσεις των ιεροπραξιών… Τους έφτυναν, ακόμα και για ένα τρισάγιο σε κάποιο δικό τους, αν αυτοί οι άνθρωποι δεν έβαζαν στο χέρι των παπάδων ένα σεβαστό ποσό για ταρίφα!
4. Μετά, οι άνθρωποι αυτοί, έστελναν τα παιδιά τους στο Κατηχητικό, και οι παπάδες τα έπαιρναν -για παπαδάκια τάχα, και τα ξεμονάχιαζαν στο ιερό για να τα αποπλανήσουν!
5. Αυτοί είναι οι παπαδικοί κανόνες! Το δε τελετουργικό
της κηδείας έχει ένα σωρό ανοησίες. Λέει π.χ. 'οτι τάχα ο Χριστός πάτησε τον θάνατο και... κατάργησε τον διάβολο!
6. Βέβαια, παρά τις συγχωρητικές ευχές της κηδείας, οι παπάδες δεν θα σε αφήνουν ήσυχο ούτε και μετά θάνατον. Θα πείσουν τους συγγενείς σου, ότι θα πρέπει να σε έχουν συνέχεια στην τσίτα, για να μη σε αφήσουν τάχα να πας στην κόλαση. Θα πρέπει λοιπόν να σου κάνουν μνημόσυνα (τριήμερα, εννιάμερα, σαραντάμερα και ετήσια), και λειτουργιές, και έξτρα προσφορές στον παπά και στο ναό, και τάματα… Και αν για την ψυχή σου, τους γράψουν στους παπάδες, και, την περιουσία τους, τότε ακόμα καλύτερα διότι τότε σίγουρα θα συγχωρεθούν τα… «πεθαμένα» τους, εσύ δηλαδή!
Panagiotis Michalopoulos 

Διαβάζω:
«και προτιμούν να αποτεφρωθούν / να καούν!

 Να ξέρουν τοτε οτι θα εχουν και την εξής συνέπεια της απόφασης τους αυτής : Οτι δεν θα συνοδεύεται η τελετή καύσης τους από καμμία εξόδιο ακολουθία…»
Σχολιάζω:
Βρε λεφτά, που θα χάσουν τότε οι παπάδες!
Panagiotis Michalopoulos 

Διαβάζω:
«καμμία τιμή , καμμία μνημόνευση , κανένα δάκρυ λύπης»
Σχολιάζω:
Οι παπάδες κλαίνε τον μακαρίτη ή την μακαρίτισσα; Έγιναν και μοιρολογίστρες; 

Πω-πώ! Θα ακούει ο πεθαμένος ότι δεν θα τον κλαίνε, και θα του σηκώνεται σαν κάγκελο, η… τρίχα!
Panagiotis Michalopoulos 

Διαβάζω:
«αλλά θα πηγαίνουν κατευθείαν στον αντίχριστο αδιαβαστοι και ξεχασμένοι από ολους τους συνανθρώπους τους ....»
Σχολιάζω:
Δηλαδή «όλοι οι άνθρωποι» θα τους θυμούνται, μόνο αν τσεπώσουν το παραδάκι οι παπάδες; Και πού είναι αυτός ο Αντίχριστος, στον όποιον θα πάνε; 

Panagiotis Michalopoulos 
Διαβάζω:
«Πρέπει όλοι οι χριστιανοί να αντιδράσουμε !!! Να υπερασπίσουμε την πίστη μας και τις εθνικές και θρησκευτικές μας παραδόσεις !!..»
Σχολιάζω:
Ποιες είναι οι εθνικές παραδόσεις; Τα κόλλυβα και οι κηδεία με παπά; 

Και πώς θα αντιδράσουμε; Θα τον πάρουμε τον πεθαμένο να τον πάμε με το ζόρι στην εκκλησία;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1863528857007223&set=a.1208529112507204.1073741851.100000503791531&type=3&theater

Popi Cocinou

Δεν υπάρχουν σχόλια: