Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Χαίρετε! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου -στο blog «xairete», ήταν…)

Ο χρήστης κ. «βασίλειος Μαυρομιχάλης», φίλος στο facebook, δημοσίευσε νωρίτερα ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο από το βιβλίο «Ευεργετινός», που ξεσκεπάζει τα θαύματα των αιρετικών που γίνονται με τη βοήθεια του Διαβόλου! Έτσι εξηγούνται λοιπόν, και τα παπικά αγάλματα που περπατάνε, έτσι και το άγιο φως που πρώτοι το επινόησαν οι παπικοί, έτσι και η Μεγαλόχαρη της Τήνου –παπική και αυτή με τον κρίνο και το περιστέρι!


Ντροπή! Τιμώρησαν τον μικρό Χριστούλη… Δεν έτρωγε το αυγό του, και γι αυτό τον σμίκρυναν, και τον έχωσαν αυτόν μέσα στην αυγοθήκη –αυγουλιέρα!


ΔΙΑΒΑΖΩ: Ο χρήστης «Orfodoxos Ieros Naos Panagias Faneromenis», ενημέρωσε (1 Μαΐου) την εικόνα του εξωφύλλου, στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook. (ο Χριστούλης, με το παπαδίστικο κωλοδάχτυλο ευλογίας!)


Σχετικά με την τάχα ευωδία λειψάνων, ή εικόνων που τάχα αναβλύζουν μύρο, έχουν κατά καιρούς αποκαλυφθεί πολλά πονηρά παπαδικά τεχνάσματα. Η πρώτη Εκκλησία, δεν είχε λείψανα ούτε και εικόνες. Και τα δυο, τα αντιγράψαμε από τον βουδισμό, επί Βυζαντίου! Άρα, και τα σχετικά «συμβαίνοντα» με τάφους, λείψανα και εικόνες, αν δεν είναι τεχνάσματα, σίγουρα δεν θα είναι από τον θεό!


1. Η ορθόδοξη Εκκλησία μας, έχει απορρίψει -ως γνωστόν, κάποια λεγόμενα «Ευαγγέλια», και τα έχει χαρακτηρίσει ψευδή, πλαστά, μυθεύματα, «ψευδεπίγραφα» και «απόκρυφα». Μόνο και «πούστικα» ή και «μαλακισμένα», δεν τα είπε ακόμα! 2. Παρά ταύτα, σε αυτών των ευαγγελίων την απάτη, η ορθόδοξη Εκκλησία μας, έχει στηρίξει ένα μεγάλο μέρος της αγιογραφίας της και της υμνολογίας της! 3. Εκείνο που δεν έχει ακόμα παραδεχτεί η ορθόδοξη Εκκλησία μας, είναι μια επιστημονική άποψη… για το πώς η Μαριάμ γέννησε ένα θεό!..


Ανέβασε -μετά τη μάχη, τη βασιλοπούλα πάνω στο πάντα άσπρο άλογο του (του αγίου Δημητρίου είναι κανελί), την έβαλε πίσω βέβαια, και την πήγε -ελεύθερη και ωραία, στο παλάτι, όπου ο βασιλιάς πατέρας της δεν πίστευε στα μάτια του ότι βλέπει ξανά ζωντανή -και πάντα παρθένα, την πολυαγαπημένη του κόρη!..


Μαλακίας, το Ανάγνωσμα… (διότι και το «άγιο φως» θέλει τον χωροφύλακα του!) Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος, δηλώνει ότι πιστεύει στο «αναβλύζον» άγιο φως, σε σχετική ανοιχτή επιστολή του στον Οικουμενικό Πατριάρχη!


Το facebook, που με προτροπή από τις παπαδο-πουτάνες («αναφορά» για παραβίαση των όρων της κοινότητας), μου διαγράφει ως άσεμνο άρθρο μου με βάπτιση παιδιού… Το facebook, που μου μπλοκάρει ένα λινκ (πέντε λεπτά μετά την δημοσίευση του), με άλλο άρθρο μου στο μπλογκ, σχετικό σχόλιο μου για ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού της λεγόμενης Εκκλησίας της Ελλάδος για το λεγόμενο άγιο φως, με την δικαιολογία ότι θεωρήθηκε προσβλητικό από άλλους χρήστες… Το facebook, φαίνεται πως δεν έχει την ίδια «ευαισθησία», και σε άλλες αναφορές… Αναφορές, για αισχρές βλασφημίες των θείων, και για σελίδες μελών του πορνών, που διαφημίζουν στο facebook, τις υπηρεσίες τους! Διότι απλά αυτές οι αναφορές, είναι μεμονωμένες και όχι μετά από οργανωμένη αντίδραση του παπαδαριού! Χα!


Στην αρχαία ελληνική θρησκεία, δεν είχαμε γονιμοποίηση με θεϊκό κρίνο… Δεν είχαμε Παναγία της Τήνου… Είχαμε άλλα σχετικά… Άλλα μυθικά γυναικεία πρόσωπα…


Βίοι παράλληλοι: 1. Ταξιάρχης Μανταμάδου -Λεσβου, και 2. Νταρθ Βέιντερ, από το Star Wars…


Γιόρταζε προχθές -30 Απρίλιου, ο Ταξιάρχης, ο Λέσβιος. Και οι πιστοί -στο προσκύνημα του στο Μανταμάδο, όπως κάνουν κάθε χρόνο τέτοια μέρα, του πήραν για δώρο ένα καινούριο ζευγάρι ασημένια παπούτσια, που τα κατέθεσαν ευλαβικά μπροστά στην εικόνα του (φωτο), σε αντικατάσταση των παλαιών που δεν μπορεί πια να τα φορέσει ο Αρχάγγελος, διότι πάνω στο χρόνο οι πάτοι τους έχουν λιώσει τελείως!..


Και ενώ το facebook, μου μπλοκάρει (από χθες το μεσημέρι) την αναφορά μου στο άγιο φως (εκπομπή ραδιοφώνου της Εκκλησίας), ως χαρακτηρισμένη από άλλους χρήστες (από τις γνωστές και ως «παπαδο-πουτάνες») ως… «προσβλητική»… Διατηρεί σελίδες με πόρνες, που διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους -με πλούσιο φωτογραφικό υλικό… Αλλά φιλοξένει και αναρίθμητες βλάσφημες, όπως αυτή του χρήστη «Κυρ Φούφουτος», με το εικονίδιο αυτό για προφίλ του…


Άγιο φως: Να,το… Πετιέται!


«Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν»: Σύνταξη χιλιο-πετσοκομμένη, συνταξιούχοι, και… πολιτική και θρησκεία... (Αντί να μας την τρώνε οι μικρούλες, καλύτερα να την πάρει ο κ.Τσίπρας, και την κύρια και την επικουρική! Χα!)


Οι αγιορείτες νονοί, την ονόμασαν «Πορταΐτισσα», την εικόνα αυτή της Παναγίας… Και τούτο λέει, διότι την έχουν στήσει (σαν Πορτιέρισσα), στα αριστερά καθώς μπαίνουμε στο ναό της μονής Ιβήρων. Είναι να πούμε, το πιο θαυματουργό τοτέμ, της μαλακο-Ορθοδοξίας! Διαβάζω: «Η Εικόνα αυτή, δεν πρέπει να βγει ποτέ –μα ποτέ, εκτός του Άθωνα. Όπως λέει η παράδοση, αν γίνει κάτι τέτοιο, ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ θα σημάνει και το ΤΕΛΟΣ του Αγίου Όρους.» (Θρησκεία βουντού, ρε πούστη μου!)


Η μεγάλη απάτη του αγίου φωτός… Η σπηλιά του Αλή Μπαμπά με τους σαράντα κλέφτες, στα Ιεροσόλυμα… Τώρα, και σε εκπομπή –πριν λίγο –πρωτομαγιάτικα, στο ραδιόφωνο της Εκκλησίας! Ποιος το πληρώνει αυτό το ραδιόφωνο;


Καλημέρα, καλό μήνα, καλή πρωτομαγιά! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: