Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο πατήρ Anastasios Konstantinou (15 ώρες πριν), είπε: «ΕΓΙΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΕΨΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!»

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Anastasios Konstantinou 
15 ώρες πριν
ΕΓΙΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΕΨΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Tasos Iliadis 
Την τίμησαν την αγία μας όπως έπρεπε ❤
Georgios Iniotakis 
ΑΜΗΝ
Panagiotis Michalopoulos 
Λεφτά υπάρχουν, ΚΑΙ, το παγκάρι της Αποστολικής Διακονίας! 
Είναι αυτή η οργάνωση, που πριν από μερικά χρόνια είχε εκδώσει ενημερωτικό φυλλάδιο με αιρέσεις, και πρώτη –πρώτη είχε τον παπισμό! Τώρα, είναι «κώλος και βρακί» με τους παπικούς (όπως και ο Βαρθολομαίος και ο Ιερώνυμος), και μας κουβαλάει τσουβαλάκια με κόκαλα από εκεί! 
Τα τσουβαλάκια βαφτίζονται λείψανο, και γι αυτό διαμορφώνονται σε ξαπλωμένα (σε φέρετρο) αγάλματα. Το φετινό τσουβάλι, ήταν της αγίας Ελένης, που τη μεταφορά του εδώ την πληρώσαμε ακριβά (γόνδολες στη Βενετία, κλπ), το ντύσαμε πριν έρθει εδώ, με ένα πανάκριβο βυζαντινό φόρεμα. 
Και προχθές (Σάββατο, μετά το τέλος του πανηγυρικού εσπερινού στο ναό της Αγίας Βαρβάρας –κοντά στο Δρομοκαΐτειο), το στεφανώσαμε κιόλας …το άγαλμα! Του βάλαμε στο κεφάλι, μια δικής μας παραγγελίας, χρυσή βυζαντινή κορώνα… Σε αντικατάσταση της ασημένιας που είχε, και που την έκανε να μοιάζει με την πάπισσα Ιωάννα! 
(Σ.Σ. Ωστόσο, οι καρδινάλιοι συνοδείας, αυτοί που κρατούν τα κλειδιά του φέρετρου, πιο σοβαροί από εμάς, δεν επέτρεψαν προχθές δική μας –ορθόδοξη επέμβαση, ΚΑΙ στα εσώρουχα της αγίας, διότι την θεώρησαν ως ιεροσυλία και μια νέα ταλαιπωρία στο διατηρούμενο κατσαρό των τριχών του άφθαρτου αγίου αιδοίου της!)
Dionisis Niafas 

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι αυτά που λες! Εδω οι Τούρκοι σέβονται τους Αγιους μας και τρέχουν, τους ασπαζονται και ζητούν το έλεός τους! Ντροπή σου! Δείχνεις μονο το επιπεδό σου και το τι έχεις στο μυαλό σου! Εύχομαι καλή μετάνοια όσο είσαι εν ζωή, και να σε λυπηθει ο Θεός!
Panagiotis Michalopoulos

1. Σέβονται οι παπικοί τους αγίους, Διονύση; Και ονομάζουν σκήνωμα της αγίας Ελένης ένα άγαλμα της;
2. Σεβόμαστε εμείς τους αγίους, Διονύση, όταν στεφανώνουμε με δόξα και τιμή ένα άγαλμα της, την δήθεν τίμια κάρα της αγίας που μας στέλνει το Βατικανό, ενώ η τίμια κάρα της ιδίας αγίας υπάρχει στο άγιο όρος; Ποια από τις δυο είναι η ανώτερη ή η πραγματική και αυθεντική; Σκέφτηκες μήπως όλο αυτό το θέατρο, το κάνουν πουλημένοι στον πάπα των παπικών δικοί μας Επίσκοποι;
3. Σέβονται οι τούρκοι τους αγίους μας, Διονύση; Ποιοι τούρκοι; Οι μουσουλμάνοι τούρκοι; Και πώς τους σέβονται και αυτοί; Ζητώντας τους βοήθεια με μαγικά ξόρκια και σατανικά τεχνάσματα; Διότι αν πιστεύουν πραγματικά, τότε γιατί δεν γίνονται χριστιανοί;
Anastasios Konstantinou 

Ένα απλό σχόλιο στους Dimitris Dimitrioy και Panagiotis Michalopoulos ...
Έχετε παρατηρήσει ότι οι άθεοι βρίζουν μόνο τον Χριστιανισμό και ποτέ τις άλλες θρησκείες; Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό; Στο κάτω κάτω υποτίθεται ότι αυτοί μισούν όλες τις θρησκείες. Στους μουσουλμάνους γιατί δε λένε τα ίδια; Μήπως είναι σύμπτωση; Ή μήπως γνωρίζουν, κατά βάθος, ποια είναι η μοναδική Αληθινή Θρησκεία και επικεντρώνουν εκεί τα πυρά τους γιατί ξέρουν ότι η Ορξοδοξία είναι το μόνο εμπόδιο στη Νέα Τάξη Πραγμάτων; Δύσκολα ερωτήματα.
Panagiotis Michalopoulos 

Η ένσταση μας Αναστάσιε, δεν έχει να κάνει με την θρησκεία, αλλά με τον θρησκευτικό φανατισμό, την αγυρτεία, την παραθρησκεία. Έχει να κάνει με τον παγανισμό που καλλιεργείται με όλη αυτήν την λειψανολατρεία, έχει να κάνει και με την προδοσία της ορθόδοξης πίστης δηλαδή με αυτήν την ταύτιση μας με τον αιρετικό πάπα και τα αμφίβολης προέλευσης και γνησιότητας κόκαλα που μας στέλνει. Έχει να κάνει με την εμπορευματοποίηση της θρησκείας από συγχρόνους Γραμματείς και Φαρισαίους, εκμεταλλευτές του αγνού θρησκευτικού συναισθήματος ενός απλού αλλά και ακατήχητου ελληνικού λάου. 
Tasos Iliadis 
Έχουμε την αλήθεια και τους πονάει ☺
Panagiotis Michalopoulos 

Ποια αλήθεια Τάσο; Τα τσουβαλάκια με παπικά κόκαλα που ονομάστηκαν σκήνωμα της αγίας;
Anastasios Konstantinou 

Άσε εμάς... Dimitris Dimitrioy... να πιστεύουμε λάθος και να το υποστηρίζουμε αυτό, και να πιστεύουμε σε όλα αυτά που μας κατηγορείς….
Σκέψου όμως πως η δήθεν αθεΐα που υποστηρίζεις δεν υπάρχει, γιατί δοκιμάστηκε και απέτυχε…. Θυμήσου, πόσοι άθεοι πίστεψαν και ομολόγησαν; Οπότε, πιστεύεις ότι θες, και λες ότι θες…. Μην ξεχνάς όμως, ότι η Εκκλησία και η Ορθοδοξία πολεμήθηκε τόσο πολύ, που άντεξε αντέχει και θα αντέχει στους αιώνες έως της συντελειας, γιατί ο Χριστός είναι ο μόνος αρχηγός πίστεως, που Ανέστη εκ νεκρών και Ανελήφθη στον ουρανό, όταν οι υπόλοιποι αρχηγοί εξαφανίστηκαν στα έγκατα της γης, εκεί όπου θα καταλήξει και ο αρχηγός της δική σας αθεΐας. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
Panagiotis Michalopoulos 

Δυστυχώς για εσένα Αναστάσιε, δεν μιλάς με άθεο, οπότε θα σου ήταν εύκολο να ανατρέψεις τις ενστάσεις μου…
1. Μιλάς, με έναν κληρικό της ορθόδοξης Εκκλησίας, Είμαι Αναγνώστης, χειροτονημένος από τον Επίσκοπο Φλώρινας, Αυγουστίνο.
2. Μιλάς, με έναν που έχει χρέος του να κηρύττει συνέχεια και να κατηχεί και να διαφωτίζει. Μιλάς με έναν παλαίμαχο Κατηχητή! Με έχει εκπαιδεύσει σε αυτό η ίδια η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, και έχω τιμητική διάκριση –αναγνώριση για αυτό, γραμμένη σε πάπυρο, από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη.
3. Μιλάς με έναν τιμημένο ιεραπόστολο!
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Panagiotis Michalopoulos 
Αυτόν τον Dimitris Dimitrioy, εγώ δεν τον βλέπω, και μη με ταυτίζετε με αυτόν, που ίσως να είναι και άθεος. Δεν ξέρω τι σχολίασε, και το όνομα του είναι ανενεργό για εμένα. Προφανώς, τον έχω μπλοκάρει από παλιά και δεν τον θυμάμαι.
Dionisis Niafas 
1. Να με συγχωρείτε, αλλά τα βραβεία και οι επαινοι ειναι για τους ανθρώπους! Για τον Θεο δεν εχουν καμία αξια και ουτε ειναι αυτα που θα μας σωσουβ στο κατω κατω! Ισα ισα μπορει να μας κανουν και κακο αφου τρεφουν το ΕΓΩ μας και μας κανουν να νομιζουμε οτι ειμαστε και καποιοι! Οπως οι Εβραιοι που υποστηριζαν οτι μονο και μονο επειση ειναι απογονοι του Αβραάμ αρκει να σωθουν! 
2. Να με συγχωρείτε αλλα κατηχητης που αποκαλει τα Αγια λειψανα τσουβαλι με κοκκαλα, και μιλα για αιδοια και αλλες τετοιες ανοησιες μόνο ορθόδοξο χριστιανικο πνευμα δεν δειχνει! Προσοχη αγαπητέ γιατί ισως μπορει να είστε πλανεμενος! 
3. Μιας και είστε κατηχητης και έχετε τοσους πολλούς επαινους και τιμες θα γνωρίζετε την βασικη εντολη του Κυριου: Μην κρίνετε! Αφήστε τον Κυριο να κρινει τον καθενα μας! 
Αυτός ξερει καλυτερα! 
4. Θα σας πρότεινα να βρειτε και εναν πνευματικό! Θα σας βοηθουσε πολυ!
Panagiotis Michalopoulos 

1. Σε συγχωρώ Διονύση! Τα πτυχία δεν σώζουν, οι γνώσεις δεν σώζουν… Μόνον η Αλήθεια σώζει. Αλλά πρέπει να την κατέχεις, να την πιστεύεις και να μπορείς να την μεταδίδεις.
2. Όταν ο επικεφαλής της Αποστολικής Διακονίας ανακοινώσε ότι θα φέρει (μετά την αγία Βαρβάρα) και την αγία Ελένη, και μάλιστα το… «σκήνωμα» της, πολλοί στην Ιερά Σύνοδο αντέδρασαν και είπαν ότι αυτό είναι απάτη, διότι δεν μπορείς να αποκαλείς σκήνωμα (σώμα) κάποια θρύψαλα. Οι ίδιοι δε οι παπικοί ομολόγησαν ότι πράγματι πρόκειται για κάποια θρύψαλα, ένα από τα οποία προέρχεται και από το κρανίο της αγίας. Δεν υπάρχει λοιπόν σώμα, δεν υπάρχει
«σκήνωμα»-λείψανο, και η αναφορά σε «αιδοίο» είναι καθαρά σατιρική, σκωπτική, ελεγκτική της απάτης, που πάει στο ανύπαρκτο αυτό προσκύνημα -σαν «σκήνωμα», σαν σώμα τάχα της αγίας.
3. Ναι, Διονύση! «Μιας και είμαι κατηχητής», ξέρω! Ξέρω να κρίνω σωστά, και να απευθύνω εκεί που πρέπει τα «ουαί», όπως ο Κύριος! Διότι πρέπει να μάθεις και εσύ ότι δεν απαγορεύεται η ορθή κρίση αλλά η κατάκριση. Και εμείς οι κατηχητές που κατέχουμε το θέμα, ξέρουμε και να κρίνουμε σωστά. Ο Κύριος μας είπε να κρίνουμε έτσι, και αυτό ακριβώς κάνουμε! Ο Κύριος, που επαινεί αυτήν την κρίση! Ο ίδιος είπε: «Ορθά, έκρινες!»!
4. Θα μου συστήσεις τον πνευματικό σου Δημήτρη;
Είναι άραγε εφάμιλλος πνευματικών που είχα στα νιάτα μου, όπως τον Αυγουστίνο Καντιώτη, και τον Επιφάνειο Θεοδωρόπουλο;
Άγιος όπως οι συνεργάτες μου στα κατηχητικά; Τέτοιοι δε, ήταν ο σημερινός Επίσκοπος Φλώρινας Θεόκλητος Πασσαλής (κατηχητικό αγίου Γεωργίου Κυνοσάργους), και ο Ηγούμενος της μονής Λογγοβάρδας Πάρου, π. Χρυσόστομος Πήχος (κατηχητικό Εσταυρωμένου Αιγάλεω).
Ε;

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1495876117142114&set=a.409848965744840.95475.100001592202202&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: