Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Τελικά, υπάρχει στ’ αλήθεια, αυτός ο λεγόμενος «κάτω κόσμος»! Αυτός που μας λένε και οι παπάδες μας… Αυτοί οι ίδιοι που κάθε χρόνο των φώτων, διώχνουν με την αγιαστούρα τους, όλους εκείνους τους αστείους καλικαντζάρους που έρχονται από εκεί για να μαγαρίζουν τα σπίτια των χριστιανών! Από εκεί («κάτω κόσμος»), έρχονταν επίσης και τα δαιμονικά Ταγκαλάκια, με τα οποία πάλευε λυσσωδώς για να τα νικήσει, ο γέροντας Παΐσιος, εκεί στο εξοχικό του, τα βράδια με πανσέληνο! Αμφότερα, (καλικάντζαροι και Ταγκαλάκια), είναι κάποια από τα πολλά μικρούλια αλήτικα παιδιά του μεγάλου και φοβερού Καϊτζού (φωτο).

Μια αμερικανική ταινία επιστημονικής φαντασίας (παραγωγής 2013), είδαμε χθες το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΤΑΡ. Την ταινία «Pacific Rim», ή «το δαχτυλίδι της φωτιάς». 
Σύμφωνα με το σενάριο, ανοίγει λέει –κάπου στο μέλλον, ένα ρήγμα στις τεκτονικές πλάκες κάτω από τον Ειρηνικό ωκεανό, και βγαίνουν από εκεί κάτι πλάσματα (εξελιγμένες κλωνοποιήσεις του μεγάλου και σατανικού «Καϊτζού»), που περίμεναν αυτήν ακριβώς την ευκαιρία για έρθουν στον «επάνω κόσμο», και να φέρουν την «Αποκάλυψη» στη γη. 
Μοιάζουν κάπως με τον δράκο του αγίου Γεωργίου, αλλά σε διαστάσεις δεινόσαυρου. 
Τότε, ο πολιτισμένος κόσμος για να τα πολεμήσει και να σωθεί η ανθρωπότητα, φτιάχνει ένα άγιο Γεώργιο ρομπότ, στο μέγεθος του τέρατος, τα «Γιάγκερ» – τα οποία ρομπότ –το κάθε ένα από αυτά, ελέγχονται ταυτόχρονα από δύο πιλότους, των οποίων οι εγκέφαλοι είναι συνδεδεμένοι με μία γέφυρα νευρώνων.
ΣΧΕΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: