Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Από μέιλ ηλεκτρονικής εφημερίδας που έλαβα πριν από λίγο… Ερωτήματα σχετικά με… 1. Τι κήδεψε ο Υπάτιος στην Πτολεμαΐδα; 2. Τι αποτέφρωσε στη Βουλγαρία η οικογένεια του μίστερ Τζάμπο; 3. Γιατί δεν φορούσε ζώνη ο συνοδηγός της Πόρσε; και αν… 4. Αυτή η φωτο, από το άλμπουμ του Υπάτιου, στον λογαριασμό του στο facebook, είναι από το μαγαζί στο Νέο Φάληρο, στο οποίο ήταν dj;

Από μέιλ ηλεκτρονικής εφημερίδας που έλαβα πριν από λίγο…
1. Διαβάζω:
Υπάτιος Πατμανόγλου, στην εφημερίδα Real News μίλησε για τα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο: «Βγήκα έξω από την τουαλέτα πανικόβλητος. Μέσα στον πανικό μου, μου φάνηκε πως είδα σωριασμένη στο βάθος του δρόμου τη γυναίκα μου. Όταν πλησίασα, διαπίστωσα ότι ήταν το σώμα ενός νεαρού άντρα, που αργότερα έμαθα πως ήταν ο συνοδηγός της Πόρσε. Η Αποστολία και ο Παύλος δεν ήταν πουθενά. Είχαν χαθεί. Δεν έμεινε τίποτα για να τους αναγνωρίσω.»
Σχολιάζω:
Τι κήδευσε τότε από γυναίκα και παιδί στην Πτολεμαΐδα (στην επίσημη κηδεία, με τον τοπικό παπά, τον πρωτοπρεσβύτερο φίλο του, και με τον μητροπολίτη Φλώρινας) αφού δεν είχε μείνει τίποτε από αυτούς; Αφού και τα αυτοκίνητα, όπως λέει το ρεπορτάζ, είχαν εξαϋλωθεί;
Και τι σώμα από το γιο τους έστειλε η οικογένεια του μίστερ Τζάμπο στη Βουλγαρία για… (περισσότερη;) αποτέφρωση;

Μόνο το σώμα του συνοδηγού βρέθηκε διότι δεν φορούσε ζώνη και έτσι πετάχτηκε έξω από το παρμπρίζ, και δεν κάηκε από την έκρηξη και την πυρκαγιά της πρόσκρουσης.
Και γιατί άραγε δεν φορούσε ζώνη ενώ έτρεχαν με 300; Για να είναι ελεύθερος και να παρενοχλεί τον οδηγό φίλο του, εκεί στον έρημο δρόμο; Για κάποιο αστείο μήπως; Άγνωστο! Αν ήταν κάτι, τότε πήραν το μυστικό στο τάφο ή στο αποτεφρωτήριο! Δεν θα μάθουμε πότε! Όπως δεν θα μάθουμε τι έγινε και στο κοκ-πιτ με το αυτοκίνητο του άλλου διάσημοι νέου, του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, με τις τρεις κοπέλες!
2. Διαβάζω:
ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΜΩΜΟΝΑΣ: «Η Porsche χρειάστηκε μόλις 8/10 του δευτερολέπτου για να διανύσει τα 44 εφιαλτικά μέτρα του πάρκινγκ…»
3. Διαβάζω:
Υπάτιος Πατμανόγλου, στον Γιώργο Λιάνη: «Τον τελευταίο καιρό ζούσαμε στο Νέο Φάληρο. Ήμασταν ευτυχισμένοι οι τρεις μας, η γυναίκα μου Αποστολία και ο μόλις τριών χρονών γιος μας, Παύλος. Μερικά βράδια έπαιζα μουσική house σε μαγαζιά, ήμουν dj, αλλά η γυναίκα μου ζήλευε και δεν το ήθελε… Έβλεπε ότι ερχόμουν σε επαφή με νέες κοπέλες και δεν της άρεσε αυτό. Έτσι έχασα την ευκαιρία να γίνω διάσημος. Που να φανταζόμασταν, και εγώ και αυτή, ότι τελικά θα γινόμασταν διάσημοι με αυτόν τον τρόπο!»
Σχολιάζω:
Αυτή η (πάνω - πάνω)φωτο, από το άλμπουμ του κ. Υπάτιου, στον λογαριασμό του στο facebook, είναι από το μαγαζί στο Νέο Φάληρο, στο οποίο ήταν dj;

Δεν υπάρχουν σχόλια: