Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Δεν βρίσκουν αποτυπώματα και DNA του δολοφόνου. Τα αποτσίγαρα στο διαμέρισμα, του δολοφονημένου (φίλου μου, στο facebook) Αρχιμανδρίτη στο Γέρακα, είχαν μόνο το δικό του, το γενετικό υλικό. (Διαβάζω σήμερα: Με αγριότητα που προκαλεί ανατριχίλα άγνωστοι βασάνισαν μέχρι θανάτου τον 47χρονο αρχιμανδρίτη Ιερόθεο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στον Γέρακα, από το οποίο έχουν κάνει φτερά πολύτιμα ιερατικά άμφια και κοσμήματα.)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
18-02-2017 στις 8:34
Ψάχνουν αποτυπώματα και DNA του δολοφόνου
Με αγριότητα που προκαλεί ανατριχίλα άγνωστοι βασάνισαν μέχρι θανάτου τον 47χρονο αρχιμανδρίτη Ιερόθεο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στον Γέρακα, από το οποίο έχουν κάνει φτερά πολύτιμα ιερατικά άμφια και κοσμήματα.

Δεν μύριζε λιβάνι ο αρχιμανδρίτης…
αλλά πουράκια πολυτελείας!..
Είχε κοσμήματα στο διαμέρισμα του...
Έκανε ταξίδια αναψυχής σε όλον τον κόσμο, χλιδάτη ζωή… 
Αλλά είχε και τραγικό τέλος!
O δολοφόνος γνώριζε τον 47χρονο αρχιμανδρίτη, με αποτέλεσμα ανυποψίαστος να του ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι. Γι αυτό άλλωστε οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο περιβάλλον του θύματος, ενώ στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του αρχιμανδρίτη.
Ο δολοφόνος τον έδεσε χειροπόδαρα, τον ξυλοκόπησε άγρια (ο ιερέας είχε σπασμένα πλευρά), προσπάθησε να τον στραγγαλίσει και τελικά τον έπνιξε με το μαξιλάρι.
Οι αστυνομικοί ερεύνησαν εξονυχιστικά το διαμέρισμα του αρχιμανδρίτη, αλλά μέχρι στιγμής δεν εντόπισαν αποτυπώματα ή DNA του δολοφόνου, αφού τα αποτσίγαρα και τα αποφάγια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, διαπιστώθηκε, πως είχαν το γενετικό υλικό του θύματος.
ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: