Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Δεν το πιστεύω!

Δεν το πιστεύω! 
Μπαίνω στο Google για να ψάξω κάτι, και βλέπω κεράκια! Τέτοια σύμπτωση; 
Πάω στο facebook και βλέπω ότι και αυτό με υποδέχεται με ευχητήριες κάρτες… Και με ενημερώνει ότι από τα μεσάνυχτα, μέχρι τώρα (μεσημέρι , 14-1-2017), μου έχουν ευχηθεί 150 φίλοι και φίλες εκεί, για τα γενέθλια μου (πιάσαμε σήμερα τα 72 και πάμε για τα 73), με ευχές, δημοσιεύσεις στο χρονολόγιο μου και στο inbox, με όμορφα κειμενάκια τους… Και με συνοδευτικές κάρτες που δείχνουν από αγιογραφίες, μέχρι και τούρτες, καλαθάκια με λουλούδια, καρτούν, και κουτιά με γλυκά! (θα σας ενημερώσω το βράδυ, αναλυτικότερα)
ΣΤΟ GOOGLE
ΣΤΟ FACEBOOK
Αγαπητέ Παναγιώτη, 
Μέχρι τη στιγμή αυτή, σας έχουν ευχηθεί 150 φίλοι και φίλες σας, 
με δημοσιεύσεις τους στο χρονολόγιο σας! 

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 - 5:16 πμ
Εκατοντάδες οι ευχές που έλαβα χθες, και συνεχίζω να λαμβάνω και σήμερα, μέσω facebook… 

Από όλο τον κόσμο, από τους πολλούς φίλους και φίλες μου… ακόμα και από κάποιους ιερείς… 
Απάντησα δε σε όλους για να τους ευχαριστήσω.
Σε μια περίπτωση δε, ευχής (ιερέα αυτή), όταν πήγα να απαντήσω, είδα ότι το μήνυμα είχε αμέσως διατραφεί. Βλέπω ακόμα ότι ο ιερέας αυτός που λίγο πριν μου είχε ευχηθεί, με είχε επίσης διαγράψει και από φίλο του. Επρόκειτο για τον Αρχιμανδρίτη Πανάρετο Χρήστου Κυπριανού (φωτο), ο οποίος στο εικονίδιο αυτό του προφίλ του, εμφανίζεται σε ένα μαντρί, να χαριεντίζεται με έναν… τράγο στο μαντρί! Χα! 

Άραγε ποιος άλλος τράγος μπήκε μέσα στον «Πανάρετο» αυτόν άνθρωπο, και τον εξώθησε σε αυτήν την απρέπεια, στο να σβήσει δηλαδή μια ευχή του για «χρόνια πολλά»;
Αρχιμανδρίτης 
Παναρετος Χρήστου Κυπριανού 
https://www.facebook.com/panaretoskyprianou

Δεν υπάρχουν σχόλια: