Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Προσοχή – προσοχή! Ασπαζόμαστε και προσκυνάμε κανονικά… 1. Και την εικόνα της Βάπτισης του Χριστού, αυτήν στην οποία ο Χριστός εμφανίζεται με το κλασικό ανάρριχτο, ασύμμετρα φορεμένο σεντόνι του… Το ίδιο ακριβώς μοντελάκι με το οποίο εμφανίζεται να ανασταίνεται… και επίσης… 2. Ασπαζόμαστε και προσκυνάμε κανονικά, και το τέρας αμάν… Τον δικέφαλο αετό. Τον προσκυνάμε και αυτόν, σύμφωνα με τη θεωρία του παραλυμένου στα μυαλά, μακαρίτη πια, γέροντα Παΐσιου!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206367485584590&set=a.3319220237934.110723.1791125682&type=3&theater
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
πλουμιστη ραμφου 
Άνθρωπε μου είσαι ανόητος άς μιλαγες έτσι για αλαχ ή μωαμεθ και το κεφάλι σου θα ήταν στο χώμα βλακα...
Panagiotis Michalopoulos 

Στο Ισλάμ, δεν έχουν εικόνες για να τις σχολιάσουμε. Δεν προσκυνούν κανέναν δικέφαλο αετό.
Αυτοί, σέβονται τον Χριστό, και τον θεωρούν μεγάλο προφήτη. Δεν τον εικονογραφούν για να τον ξεφτιλίζουν. Αυτοί, δεν βλασφημούν τον θεό τους! Ξέρετε ότι οι μεγαλύτεροι βλάσφημοι στον κόσμο, είναι οι Έλληνες; Πόσα γαμ@ τον Χριστό σας, και γαμ@ την Παναγία σας δεν εκτοξεύονται κάθε ώρα και στιγμή;
Σχετικά δε με το θέμα που ανάρτησα:
Έχετε δει πώς είναι ο Χριστός, στην Ανάσταση, στην εικόνα του, στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα; Τον παρουσιάζουν σαν τον Χάρη Ζάβαλο, στην ταινία «η βίλα των οργίων», με ένα ριχτό σεντόνι, ασύμμετρο επάνω του, και να κρατά μάλιστα και μια σημαία!
Εμείς λοιπόν, δεν σατιρίζουμε τον Χριστό (ούτε τον Αλλάχ, ούτε και τον Μωάμεθ, ούτε και καμία θρησκεία), αλλά σατιρίζουμε εσάς, που γελοιοποιείτε τον Χριστό, τον γελοιογραφείτε, και που προσκυνάτε και το τέρας το δικέφαλο πουλί.
Όσο για τις απειλές, δεν έχω υποστεί καμία επίθεση από τους μουσουλμάνους, κι ας είναι ο μόνος στο διαδίκτυο που τόλμησα και τους έλεγξα τόσο σφοδρά!
Απειλές και αισχρολογίες, και αμέτρητες απόπειρες, έχω καταγράψει από εσάς, από τους χριστιανο-φασίστες, Ταλιμπάν!

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1286004081462268

Δεν υπάρχουν σχόλια: