Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Τεστ κοπώσεως: Ποιοι νομίζετε ότι έχουν την περισσότερη αλήθεια στη θρησκεία τους; Εμείς οι λεγόμενοι ορθόδοξοι χριστιανοί, ή οι μουσουλμάνοι φίλοι μας;

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ησυχιος Γεωργιος Κοντογιαννης
ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Έτος γεν. 29 Μαρτίου 1944


Ησυχιος Γεωργιος Κοντογιαννης
Χθες στις 9:31 π.μ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ..

ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ...
ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ...
ΣΧΟΛΙΑ:
Βιργινία Καπνιάζη 

https://youtu.be/eRnzS5IlyjY
Κρητικός σακάτεψε ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ που έβρισε την Παναγία
Panagiotis Michalopoulos 

ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ; 
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ;
Panagiotis Michalopoulos 

ΠΟΣΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΔΕΝ ΒΛΑΣΤΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ;
Vidalis Giorgos 

Όσοι βρίζουν τα θεία είναι μόνο στο όνομα χριστιανοί και έχει μεγάλο επίτιμοι. 
Δηλαδή είναι μεγάλη αμαρτία σκέψου εάν βρίσεις τον Μωάμεθ σε παρέα μουσουλμάνων ακόμα και εδώ στην πατρίδα τι πρόκειται να πάθεις? 
Φιλε Panagiotis έχεις και όνομα της Παναγίας.
Panagiotis Michalopoulos 

1. Γιατί τα βάζεις μαζί μου, αγαπητέ Γιώργο;
2. Όσοι βρίζουν τα θεία -αν και βαφτισμένοι χριστιανοί, δεν λέγονται –ούτε καν τυπικά χριστιανοί, αλλά... αντίχριστοι! Και τέτοιοι είναι οι περισσότεροι «ορθόδοξοι» Έλληνες.
3. Το ίδιο άθεοι είναι και αυτοί που είναι στο όνομα μουσουλμάνοι, και κάποιοι πάνε να τους φορτώσουν όλα τα κακά. Δεν ξέρουμε αν πράγματι βλαστήμησε ο πακιστανός, ή αν αυτό είναι κόλπο των φασιστών τηλεπαρουσιαστών για διαφήμιση τους.
4. Σε πειράζει που με λένε Παναγιώτη; Είσαι καλά;
Ησυχιος Γεωργιος Κοντογιαννης 

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ!!!! ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΤΟΥΣ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ....
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Panagiotis Michalopoulos 
Η λέξη πόλεμος, περιέχει και το μίσος, την λεγόμενη μισαλλοδοξία! Το πιο σωστό είναι ο ιδεολογικός αγώνας, η επίθεση της αγάπης.
Έχουν πολλά καλά αυτοί οι άνθρωποι, και αν συγκριθούμε μαζί τους στην υποκρισία, φοβάμαι ότι εμείς θα πάρουμε το πρώτο βραβείο.
1. Εμείς, που κατέχουμε τα πρωτεία στην βλασφημία των θείων, παγκοσμίως. 

2. Εμείς οι ξετσίπωτοι ακόμα και στα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης μέσα στο ναό. 
3. Οι ξεβράκωτοι στις παραλίες… 
4. Εμείς οι γεροντολάτρες, οι λειψανολάτρες, οι εικονολάτρες!
Τι καλό παράδειγμα έχουμε λοιπόν, για να τους φέρουμε στην αλήθεια, που –όπως λέτε, εμείς και μόνον εμείς την έχουμε; 

Φοβάμαι πως δεν έχουμε κανένα! 
Δυστυχώς!
Mara Kouv
Αγαπητέ, εμείς οι ορθόδοξοι, που δεν θα διαφωνήσω ως προς το ένα τμήμα του σχολίου σου, κάνουμε όλα αυτά τα ακατανόμαστα πράγματα θα κριθούμε αυστηρότερα από όλους τους ανθρώπους κατά την Δευτέρα Παρουσία, αλλά είμαστε και οι μόνοι που αμέσως μετά τον θάνατο η ψυχή μας περνά από τα φοβερά τελώνεια και δικάζεται. Όμως, ποιό είναι το πρόβλημα με τους γεροντάδες, τα άγια λείψανα και τις εικόνες των Αγίων μας; Δεν θα πρέπει να τα ευλαβούμαστε και να τα προσκυνούμε; Μήπως είσαι λίγο αφοριστικός και ισοπεδωτικός με κίνδυνο να βρεθείς στο απέναντι άκρο; Εξάλλου, εμείς δεν φέρουμε την προσωπική μας αλήθεια, αλλά την αλήθεια του Θεού που είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ και ανεξάρτητα από το γεγονός οτι είμαστε ανάξιοι, το να γνωστοποιούμε αυτήν την αλήθεια είναι χρέος και ομολογία πίστεως.
Panagiotis Michalopoulos 

Διαβάζω: «εμείς οι ορθόδοξοι, είμαστε και οι μόνοι που αμέσως μετά τον θάνατο η ψυχή μας περνά από τα φοβερά τελώνεια και δικάζεται.»
Σχολιάζω: Οι άλλοι δεν δικάζονται; Έχουν ελευθέρας στο τελωνείο; Και σε ποια σολομωνική τα διαβάσατε αυτά για την κρίση από τελώνια; Η κρίση θα είναι μια και μοναδική και για όλους, στη Δευτέρα Παρουσία!
Panagiotis Michalopoulos 

Διαβάζω: «Εξάλλου, εμείς (οι ορθόδοξοι χριστιανοί) δεν φέρουμε την προσωπική μας αλήθεια, αλλά την αλήθεια του Θεού που είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ… Και ανεξάρτητα από το γεγονός οτι είμαστε ανάξιοι… Είναι χρέος και ομολογία πίστεως, το να γνωστοποιούμε αυτήν την αλήθεια.»
Σχολιάζω: Στη καινή διαθήκη διαβάζουμε: «Λες ότι πιστεύεις! Και λοιπόν; Και τα δαιμόνια πιστεύουν, και φρίττουν στο άκουσμα του ονόματος του θεού!»
(Τα δαιμόνια, δεν βλαστημάνε τον θεό! Οι χριστιανοί οι «ορθόδοξοι», τον βλαστημάνε!

Mara Kouv 
Αγαπητέ Παναγιώτη, γιατί τόσο μένος; 
Σε ορθόδοξα πατερικά κείμενα αναφέρεται ο τελωνισμός των ψυχών και λυπάμαι αν το αγνοείτε...
Panagiotis Michalopoulos 

ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ;
Mara Kouv 
π. Σεραφείμ Ρόουζ ¨Η ψυχή μετά τον θάνατο¨ Εκδόσεις Μυριόβιβλος.
Panagiotis Michalopoulos 

διαβάζω: «Ο ιερομόναχος σεραφείμ Ρόουζ, κατά κόσμον Ευγένιος, γεννήθηκε σε μια τυπική μεσαία αμερικάνικη οικογένεια στο σαν Ντιέγκο της Αμερικής, το 1934.»
ερώτηση: Τα κείμενα του, θεωρούνται πατερικά κείμενα;

Mara Kouv 
29 Δεκεμβρίου στις 1:32 π.μ.
Η βιβλιογραφία και οι πηγές του αγαπητέ μου είναι αποσπάσματα των Πατερικών κείμενων. Μην προτρέχετε, διαβάστε πρώτα ολόκληρο το βιβλίο και θα βρείτε τις απαντήσεις που ζητάτε. Η συζήτησή μας όμως, μετατρέπεται σε μία ατέρμονη παραφιλολογία και δεν θα ήθελα να την συνεχίσω, διότι πιστεύω οτι διαφωνείτε μόνο για να διαφωνήσετε, χωρίς να έχετε αποσαφηνήσει ποιο είναι το πρόβλημα σε όλα αυτά. Το μόνο που διαβλέπω είναι μία εσωτερική σύγχυση και εγώ δεν προτίθεμαι να διαδραματίσω το ρόλο του ψυχαναλυτή. Καλή σας νύχτα.
Panagiotis Michalopoulos 

Η βιβλιογραφία και οι πηγές του, είναι κάποιο όνειρο που είδε;
Panagiotis Michalopoulos 
Η Mara Kouv, δεν απάντησε. Είπε καληνύχτα, και με μπλόκαρε!

Panagiotis Michalopoulos 
ΣΧΕΤΙΚΟ:
«Ελλάς, ελλήνων βλασφήμων», το «Κωνσταντίνου και Ελένης», και το «καφέ της Χαράς», της τηλεόρασης του ΑΝΤ1. Μια χούντα που κρατά, εδώ και πολλές επταετίες!
Ένα ρεσιτάλ ασεβειών, βωμολοχιών, αισχρολογιών και βλασφημιών, «χάριν παιδιάς», παρακολουθούμε εδώ και πολλά χρονιά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1… Με τις αμέτρητες μεσημεριανές προβολές δυο κωμικών σειρών, που επαναλαμβάνονται στο διηνεκές… Της πρώτης σειράς, το «Κωνσταντίνου και Ελένης», και αυτής που ακολούθησε με το «Καφέ της Χαράς»… Σειρές, που παίζονται ακόμα και σήμερα κάθε μεσημέρι και απόγευμα, η μια μετά την άλλη…. Στο δεξιό, θρήσκο υποτίθεται, και εθνικόφρον κανάλι, του κ. Κυριακού!
Και στα δυο, είναι πρωταγωνιστής ο γνωστός Χάρης Ρώμας, ο οποίος γράφει –κατά πασάν πιθανότητα και όλα αυτά τα βλάσφημα που σας προανάφερα.
Α. Στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», για παράδειγμα, έχουμε παρακολουθήσει πολλάκις τη σκηνή που ο «Κωνσταντίνος» (Χάρης Ρώμας), ως καθηγητής βυζαντινολόγος, διακωμωδεί τον επίσκοπο Φλώρινας Αυγουστίνο… Στην ιδία σειρά δε, μάθαμε ότι το «Σεβασμιότατος», είναι συνώνυμο με το «Κουφαλίτσα»!
Β. Αλλά το αποκορύφωμα της εκτροπής, συμβαίνει στο «καφέ της Χαράς», που διαδραματίζεται κάπου στην ορεινή Αρκαδία, και στο οποίο έχουν παραχωρηθεί σαν στούντιο και κανονικοί εκκλησιαστικοί χώροι, αφού σε αυτό υπάρχει ρόλος, και για παπά (μέθυσου), και παπαδιάς (αρχικουτσομπόλας).
Σε αυτό λοιπόν, για παράδειγμα…
1. Αναζητείται ως ο «γονιμοποιός κρίνος», ο άγνωστος γκόμενος με τον όποιον συνέλαβε το εξώγαμο της, η θεούσα Σταυρούλα, θεωρούμενη και ως στείρα -μέχρι τότε…
2. Ο δήμαρχος Πόποτας (Χάρης Ρώμας) χαρακτηρίζει αγία Τριάδα τρία μισητά του πρόσωπα: α)την πρωτευουσιάνα, β)την νόθα κόρη της, και γ)τον τρελό του χωρίου (που έχουν συνασπιστεί, αμυνόμενοι στις επιθέσεις του), και έτσι, δείχνοντας τους να είναι μαζί, λέει: «Η Μητέρα, η Κόρη, και το πνεύμα το σαλεμένο!»
3. Σήμερα, ακούσαμε την "πρωτευουσιάνα", να διηγείται το ερωτικό Πάθος της, στο «να βγάζει τα μάτια της» την περασμένη νύχτα, με τον πολύ νεώτερο της, τον Άρη τον γιο του παπά… Και αυτήν την κατάσταση, να την χαρακτηρίζει «Πάσχα»! Όχι πια θείο πάθος, -εβδομάδα παθών (που ήταν χρόνια χωρίς γκόμενο) αλλά πραγματική… «Ανάσταση», υπονοώντας την τόσο καλή έγερση, διέγερση του μορίου του κουμουνιστή Άρη, του παπαδοπαιδιού!
Συμπέρασμα:
Μετά, υποκρινόμαστε ότι φοβόμαστε τους ταλαίπωρους τους πρόσφυγες -μετανάστες, ότι αυτοί τάχα είναι οι επικίνδυνοι για το αγνό το έθνος μας… Αυτοί που τάχα ήρθαν εδώ, ειδικά για να μας αλλάξουν τα ήθη και τα έθιμα μας, για να μας χαλάσουν και τη θρησκεία μας, να μας… αλλαξοπιστήσουν!

https://www.facebook.com/Isychios.Agiotafitis/posts/566594026863185
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: