Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΧΑΙΡΕΤΕ» - ΑΠΟ ΤΟ 2007: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ… Επιζήσαμε, και μετά από μια εισβολή που έγινε προχθές το βράδυ 8μ.μ. (του αγίου Νικολάου) στο σπίτι μου… Απετράπησαν τα χειρότερα (έγιναν μόνον υλικές καταστροφές) μετά από την άμεση –ταυτόχρονη επέμβαση δυο ομάδων της δύναμης ΔΙΑΣ.

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΧΑΙΡΕΤΕ» - ΑΠΟ ΤΟ 2007:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Επιζήσαμε, και μετά από μια πραγματική εισβολή που έγινε προχθές το βράδυ 8μ.μ. (του αγίου Νικολάου) στο σπίτι μου… 

Απετράπησαν τα χειρότερα (έγιναν μόνον υλικές καταστροφές) μετά από την άμεση –ταυτόχρονη επέμβαση δυο ομάδων της δύναμης ΔΙΑΣ.
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/videos/1263392967056713/

ΣΧΟΛΙΑ:
Barbara Daferera 
Καλημερα Παμαγιωτη!!!
Τι συνεβη????
Panagiotis Michalopoulos 
Καλημέρα Βαρβάρα! Συνέβη και αυτό! Ημέρα γιορτής (Τρίτη, 6-12, του αγίου Νικολάου), ημέρα που η αστυνομία ήταν απασχολημένη με τα επεισόδια με τον Γρηγορόπουλο, και –τι σύμπτωση (???), ήταν κλειστό τη μέρα αυτή, το σπίτι του γείτονα που είμαστε στο ίδιο οικόπεδο και έχουμε μεσοτοιχία στα δωμάτια μας. 
Έβλεπα που λες, στο ΣΚΑΙ, την καθιερωμένη ελληνική ταινία, όταν άκουσα κρότους. Σκέφτηκα ότι αποκλείεται να κάνει τέτοια ώρα μαστοριές ο γείτονας, -σαν κάτι να γκρεμίζεται ήταν… Έκλεισα λοιπόν την τηλεόραση για να ακούσω καλυτέρα και κατάλαβα ότι κάτι γινόταν… στην κουζίνα μου! Αυτή ήταν που… κατεδαφιζόταν! Άνοιξα λίγο την πόρτα της -από τον εσωτερικό διάδρομο, και είδα σκηνές Αποκάλυψης: Η πόρτα της κουζίνας -η απέναντι, η εξωτερική που συγκοινωνεί με το τζαμωτό, τιναζόταν στον αέρα και ερχόταν προς τα μένα… και παρέσυρε μαζί, και δυο έπιπλα με κουζινικά και γυαλικά, μαζί και ένα ψυγείο που το είχε φέρει κοντά μου, και γι αυτό δεν μπορούσα να ανοίξω καλά την πόρτα και να δω ποιος οι ποιοι ήταν στο τζαμωτό και με... κατεδάφιζαν. Φώναξα τότε «ποιος είναι;» για να καταλάβουν ότι είμαι εδώ, ότι δεν κοιμάμαι… Και αμέσως κλείδωσα και πήγα στο δωμάτιο με το τηλέφωνο, για να τηλεφωνήσω στην άμεση δράση. 
Ο αξιωματικός που με άκουγε να του περιγράφω τι συμβαίνει, δεν μπορούσε στην αρχή να πιστέψει στα αυτιά του. Σου λέει, είναι απόγευμα, και γίνεται διάρρηξη με τέτοιον τρομοκρατικό τρόπο; Είπε στην αρχή να στείλει ένα περιπολικό, αλλά αμέσως μετά συνειδητοποίησε ότι το πράγμα ήταν πιο σοβαρό (του εξήγησα ότι έχω δεχτεί και απειλές), και μου είπε: «Μην πλησιάζεις το σημείο που συμβαίνουν αυτά. Μείνε μακριά διότι κινδυνεύεις. Σου στέλνω δυο ομάδες από την δύναμη ΔΙΑΣ.» 
Πράγματι, έφτασαν αμέσως οι άνθρωποι… Αλλά ο δράστης ή οι δράστες (μετά από τη φωνή μου, και την πόρτα που τους κλείδωσα κατάμουτρα, θα άκουσαν προφανώς και το τηλεφώνημα που έκανα με δυνατή φωνή), είχαν εξαφανιστεί. 
Οι άντρες της ΔΙΑΣ μπήκαν με δυσκολία στην κουζίνα που έδειχνε βομβαρδισμένη, με τα πάντα σπασμένα -πεταμένα στο πάτωμα, είδαν και την τιναγμένη πόρτα της, αυτήν προς το τζαμωτό, και προχώρησαν προς τα εκεί… Έφτασαν στον επόμενο χώρο, το λεβητοστάσιο, του οποίου η σιδερένια πόρτα είχε ξηλωθεί η μισή (το κάτω μέρος της λαμαρίνας της). Η είσοδος δε της εισβολής, είχε γίνει από εκεί, από την πίσω αυλή, από το παράθυρο του λεβητοστασίου το οποίο είχε παραβιαστεί, και το οποίο οι κακοποιοί είχαν φροντίσει να το κλείσουν πάλι (έβαλαν για μπουντέλι, ένα σίδερο που βρήκαν εκεί), για να μη φαίνεται από απέναντι από τα παράθυρα της γειτονικής πολυκατοικίας η παραβίαση, και να μπορούν έτσι να συνεχίσουν ανενόχλητοι –αόρατοι από ξένα μάτια, την εισβολή στο εσωτερικό του σπιτιού. Οι αστυνομικοί, είδαν ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν φύγει πάλι προς την πίσω αυλή, από την πόρτα του τζαμωτού που είχε κλειδί από μέσα, και δεν χρειάστηκε να τη σπάσουν -να την παραβιάσουν. 
Τα παιδιά της ΔΙΑΣ (αυτές οι δυο ομάδες), έκαναν σχολαστικό έλεγχο παντού γύρω, έψαξαν και στην ταράτσα –μήπως είχε κρυφτεί κάποιος εκεί, για να επιστρέψει μετά, αλλά δεν βρήκαν τίποτε.
Barbara Daferera 
Τι λες τωρα???
Δεν το πιστευω!!
Εισαι καλα? Φανταζομαι το σοκ που επαθες!
Τι εχουμε να δουμε ακομα.Στην Αθηνα ολα αυτα?
Πωπω μην μου λες τετοια !!
Panagiotis Michalopoulos 

Είμαι καλά, και το σοκ που λες, ήταν στιγμιαίο.
Έχω υποστεί και στο παρελθόν επιθέσεις, από εκεί που δεν το περίμενα…
1. Από την σύζυγο με την οποίαν είμαι σε διάσταση 6 χρόνια, και που τα τελευταία 10 χρόνια (πριν με εγκαταλείψει) είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση (αυτή με τα παιδιά μου) εναντίον μου, με σκοπό να με εξαφανίσει, να με τρομοκρατήσει, να μου πάρει το σπίτι… Έφυγαν όλοι τους άπραγοι, πριν από 6 χρόνια (13-11-2010).
2. Από θρησκευτικούς ανθρώπους (τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό) που τους ενοχλούσε η σάτιρα μου, στις αναρτήσεις μου, που θίγονταν από τον έλεγχο που ασκώ στα κακώς κείμενα…
Χαρακτηριστική δε η περίπτωση του Αρχιεπισκόπου Γιοχάνεσμπουργκ, που εδώ και κάποια χρόνια με είχε απειλήσει με ένα αισχρό και ανυπόγραφο μέηλ του γραφείου του, ότι θα έλθει κάποιος τρελός σπίτι μου και δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο!

Barbara Daferera 
Μηπως απο εκει ηταν για να σε τρομοκρατησουν!!
Και τι ηταν η γυναικα σου τρομοκρατης!!! Δεν το πιστευω !
Συμβαινουν και τετοια? Τελικα που ζουμε!
Οσο για την κριτικη που ασκεις γιατι θιγονται αφου οι ιδιοι ταχουν κανει ετσι!
Το θεμα ειναι οτι εισαι καλα!
Αυτο εχει σημασια και ναναι το τελευταιο που σου συμβαινει
Panagiotis Michalopoulos

AMHN
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/videos/1263392967056713/

Δεν υπάρχουν σχόλια: