Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΑΒΑΖΩ: Οι φασίστες που αρνούνται στην μαθήτρια να φέρει την σημαία επειδή είναι μουσουλμάνα προσβάλλουν, εκτός απ' αυτήν, και την μνήμη αυτών των πεσόντων συμπολιτών μας!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Οι φασίστες που αρνούνται στην μαθήτρια να φέρει την σημαία επειδή είναι μουσουλμάνα προσβάλλουν, εκτός απ' αυτήν, και την μνήμη αυτών των πεσόντων συμπολιτών μας! 
ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos 
ΣΧΟΛΙΑ:
1. ΖΑΝΑ ΜΠΕΜΠΟΝΗ
Σε σας που λυσσιαξατε για τη μαντηλα..
Στειλτε στους γονεις της συγκεκριμενης (της ελληνίδας μαθήτριας που παρελαύνει) καμμια κυλοτα.
Γιατι απο οτι βλεπω,δεν φοραει!
Σιχτιρ υποκριτες!
2. Panagiotis Michalopoulos
Μα τη μαντήλα -ένα πανάρχαιο γυναικείο αξεσουάρ, την φοράνε ακόμα εδώ στα χωριά μας, πολλές γυναίκες.
Μαντήλα, φοράει και η Παναγία, σε όλες τις εικόνες. Έχει μάλιστα και ένα αστέρι επάνω της.
Χθες δε, την γιορτάζαμε αυτήν την μαντήλα της Παναγίας. Ήταν η γιορτή της Αγίας Σκέπης. Η σκέπη δε αυτή είναι το φακιόλι, το τσεμπέρι της Παναγίας.
Σε άλλη δε γιορτή, γιορτάζουμε τη ζώνη της Παναγίας, και σε άλλη το σάλι της, την εσθήτα, το ’μοφόριο της!
Έχουμε δε ακόμα και τιμούμαι -σαν ιερά λείψανα κι αυτά, και διάφορα εσώρουχα της Παναγίας, όπως το μεσοφόρι της, κλπ.
3. Βαγγέλης Καλαποθάκης
Tο κοριτσάκι (η αλλοδαπή) σίγουρα για να είναι σημαιοφόρος είναι η καλύτερη μαθήτρια και μπράβο της, όμως αναρωτιέμαι πως συμβιβάζεται ισλαμική μαντίλα με ότι αυτή πρεσβεύει με τον σταυρό στη σημαία και ότι αυτός πρεσβεύει. Αναρωτέμαι...
4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ:
Για όσους δεν το ξέρουν:
Ο σταυρός της ελληνικής σημαίας δεν είναι χριστιανικός, αλλά παγανιστικός (αρχαιοελληνικός).
Ο αρχαιοελληνικός σταυρός είναι ισοσκελής, ο χριστιανικός είναι ανισοσκελής.
Η μουσουλμάνα τιμά την αρχαία Ελλάδα και όχι το Χριστό.
http://xairete.blogspot.gr/2016/10/blog-post_60.html

Ευγενία Κατσαφάδου 

Πολύ σωστή ως επισήμανση ως μάθημα ιστορίας στα φασιστοειδή. Αν και θα ήταν πιο χρήσιμος ένας κατάλογος με τους Έλληνες χριστιανούς ορθόδοξους που υπηρέτησαν τα τάγματα ασφαλείας.
Φυσικά και αυτά όλα είναι άνευ ουσίας. Διότι μπορεί οι παππούδες της συγκεκριμένης να μην πολέμησαν τους ναζί, αλλά αυτή τιμά τη χώρα που μένει, τιμά την ελληνική παιδεία και ως άριστη έχει κάθε δικαίωμα να είναι σημαιοφόρος.
Fotis Rigas 

17000 ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
http://original-fippak.blogspot.gr/2014/08/blog-post.html?m=1

 
Grigoris Karelis 

Παντως απο πεσοντες σιχ εχουμε. Αυτους που ηταν στα βρετανικα σωματα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΟΚΙΔΗΣ 

Διονύσιος Αγάθος (1885-1956) (Ναζιστής αξιωματικός που γεννήθηκε στη Κέρκυρα, αλλά ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι του 1944 ανέλαβε την ηγεσία του ναζιστικού κόμματος Μακεδονίας-Θράκης.
Alexandros Ioannis Faslas 

Εδω διαφωνω καθετα. Δεν ειμαι φασιστας, ειμαι εντελως αντιφα, ΑΛΛΑ η ελληνικη σημαια εχει πανω της τον σταυρο, οποιος κραταει αυτην την σημαια (οχι οποιος καταγεται απο την Ελλαδα), οφειλει να υπερασπιζεται τα ιδανικα που αντιπροσωπευει αυτη η σημαια. Ενα ιδανικο λοιπον ειναι και ο ορθοδοξος χριστιανισμος. Συνεπως δεν μπορει καθε τυχαιος μουσουλμανος να κραταει την ελληνικη σημαια, ΕΙΔΙΚΑ οταν δειχνει την θρησκεια του (η κοπελα καλυβε το προσωπο της). Ελλας Ελληνων Χριστιανων
Ellen Mac 

Δεν το καλύβε το κάλυπτε . Και προφανώς μιλάει και γράφει πιο σωςτα ελληνικά απο εσένα άρα ίσως ειναι περισσότερο ελληνίδα ;; και επισης οποίος κατάγεται απο την Ελλάδα θα επρεπε να ειναι δωδεκαθειστης . Άρα να διώξουμε όλους τους υπόλοιπους . Μόνο οι δωδεκαθεϊστές ειναι γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων . Δεν σου άρεσε ; ουτε εμένα που ειμαι άθρησκη μου αρέσει η ηλίθια λογική σου . Γιατι κι εγω ειμαι ελληνίδα και πληρώνω φόρους και προσπαθώ να κάνω την χωρα καλύτερη . Αν ειναι μόνο για τους ορθόδοξους να μας το πεις να μην προσπαθούμε άδικα αλλα να πάμε να βοηθήσουμε καμία χωρα που έχει ανεξιθρησκεία στο Σύνταγμα της , αλλα για στάσου κι εδω έχουμε ανεξιθρησκεία . Επισης η θρησκεια σου διδάσκει αγάπη , μάθε να αγαπάς και να δέχεσαι και να σέβεσαι το διαφορετικό αλλιώς ειςαι ψεύτο χριστιανός και θα επρεπε να ντρέπεσαι .
Pieros Anola 

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών λέει ο αντιφας. Χαχαχα τι άλλο θα ακούσουμε..
Nikos Binas 

To παιδί είναι μικρό και προφανώς αγνοεί τα βασικά....ελλάς ελλήνων χριατιανών μας λέει...μάλιστα. Άρα ο Ερντογάν έχει δίκιο για τους μουσουλμάνους της θράκης. Σύμφωνα με τη λογική σου αφού είναι μουσουλμάνοι δεν έχουν δικαίωμα να είναι έλληνες και συνεπώς μάλλον είναι τούρκοι.
Naja Johansen 

Επίσης δεν είχε το πρόσωπό της καλυμμένο, αλλά τα μαλλιά της
Nikolaos Kadir Balalas 

Ρε μάγκες η σημαία της ορθοδοξιας δεν είναι αυτή που μοιάζει με της α.ε.κ?
Γιώργος Στουρνάρας 

Ναι, λες και τα υπόλοιπα 15-18χρονα σημαιοφόροι που είναι χριστιανοί, κάθε μέρα εξυμνούν τον ύψιστο σε κάθε ευκαιρία. Δεν λέω καλοί και οι συμβολισμοί, αλλά να υπάρχει και ουσία από πίσω τους.
Ellen Mac 

Thomas Taliouras προφανώς και τον τρολαρω σε θέματα θρησκείας . Και διαφωνώ οτι οι περισσότεροι ειναι ορθόδοξοι . Αν γινει δημοψήφισμα για το διαχωρισμό εκκλησίας κράτους θεωρώ οτι το μεγαλύτερο ποσοστό θα ειναι υπέρ του διαχωρισμού . Και ναι αν κάποιος ξένος μιλάει και γράφει καλύτερα ελληνικά απο εσένα τότε θα επρεπε να ντραπείς και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις γνώσεις σου στην γλώσσα σου και οχι να κατακρίνεις τους ξένους που ειναι καλύτεροι μαθητές απο τα παιδια που βρίσκονται στην ίδια τους τη χωρα και διδάσκονται την μητρική τους γλώσσα .
Σισσυ Γκεβεντζε 

αρα και ο ιδιος ο χριστος να ερχοτανε (αν υπηρξε το παλικαρι) δεν θα μπορουσε να κρατησει τη σημαια γιατι ηταν αλλοδαπο στοιχειο.
Alexandros Ioannis Faslas 

αυτο που υποστηριξα ως πατριωτης (ουτε ξενοφοβικος ουτε τιποτα αλλο) ειναι οτι οποιος κραταει μια σημαια οφειλει να εκπροσωπει αυτα που εκπροσωπει η σημαια. Ελληνας ειναι οποιοσδηποτε διαθετει ελληνικη παιδεια. Ομως η σημαια εκπροσωπει και τον χριστιανισμο ειτε σας αρεσει ειτε οχι.
Apostolos Paizis 

Δηλαδή ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αλλάξει το θρήσκευμα που του έδωσαν όταν ήταν 5 μηνών, ασκώντας απλά το δημοκρατικό δικαίωμα της ανεξιθρησκίας, δεν έχει δικαίωμα να κρατήσει τη σημαία??? Άρα να μη πάει και φαντάρος, να πληρώνει φόρους κτλ κτλ
Maria Artanidou 

Δηλαδή αν χτύπα ξύλο γίνει πόλεμος να κοιμούνται ήσυχοι οι έλληνες μουσουλμάνοι, δε θα τους έρθει χαρτάκι επιστράτευσης να πάνε να σκοτωθούνε για τα ιδανικά και τη σημαία διότι έχει σταυρό και δεν τους εκφράζει. Να το ξέρουμε κι εμείς οι άθεοι, και γενικά όλοι οι μη χ.ο, σ αυτή τη χώρα. Υπάρχουν έλληνες μουσουλμάνοι στρατιωτικοί κι εμείς λέμε οτι τα παιδιά δε μπορούν να σηκώσουν σημαία. Αντί να σεβαστούμε το νόημα της επετείου, κοιτάμε ποιός έπιασε ζωγραφιές. Btw ως άθεη μάλλον πρέπει να αποκλείσω τον ερυθρό σταυρό απο πιθανές θέσεις εργασίας, έχει σταυρό πάνω στη στολή, δεν εκφράζω τα ιδανικά του.
Panagiotis Michalopoulos 

Για όσους δεν το ξέρουν:
Ο σταυρός της ελληνικής σημαίας δεν είναι χριστιανικός, αλλά παγανιστικός (αρχαιοελληνικός).
Ο αρχαιοελληνικός σταυρός είναι ισοσκελής, ο χριστιανικός είναι ανισοσκελής.
Η μουσουλμάνα τιμά την αρχαία Ελλάδα και όχι το Χριστό.
Nasta Georgiadou 

Μαρεσει που θέλετε να λεγεστε και ευρωπαίοι .....αντε ρε κολλημένος κομπλεξικοι έχουμε τοσα προβληματα και εσείς κοιτατε αν φοράει μαντήλα αν αν αν ...ας ηταν αξία τα "δικά μας παιδια'να τη σηκωνανε αυτά ....μπράβο της και εύγε !!!!
https://www.facebook.com/skatastousfasistes/photos/a.324087797658066.79311.240916162641897/1283121098421393/?type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: