Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Μαύρη μαγεία στην ορθοδοξία! Εκκλησία Ρωσίας: Αυτή η εικόνα μοιάζει με φυσιολογική, αλλά δεν είναι! Έχει …«το διάολο, μέσα της»!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η Σελίδα Πνεύματος κοινωνία, κοινοποίησε...
2 ώρες πριν
Όπως διαβάζω:
Η εικόνα αυτή της Παναγίας, αυτής με το μακρύ όνομα… «Εγώ ειμί μεθ' ημών και ουδείς καθ'υμών», δεν είναι μια τυχαία εικόνα!
Αγιογραφήθηκε, από τις μοναχές της Ιεράς Μονής του Λεουσίνσκι. Και δεν αγιογραφήθηκε έτσι απλά! Αγιογραφήθηκε λέει, με την ευλογία (το γνωστό κωλοδάχτυλο;) του Αγίου Ιωάννου της Κρονστάνδης, το 1894.
Δηλαδή η ευλογία του αγίου πέρασε από το δάχτυλο του (το μεσαίο;) στις ούτω πως ευλογημένες (σκυμμένες στα τέσσερα;) μοναχές, και μετά μέσα από αυτές, πέρασε και στην περί ου ο λόγος εικόνα!
Ήταν λοιπόν αυτή μια αγιογραφία, …εκ γενετής ευλογημένη! Έτοιμη να εξάγει την τάση της αυτή, την ευλογημένη (εικόνα γεμάτη, σαν μπαταρία) αυτήν την ειδική ευλογία της, και με την ανάλογη ένταση βέβαια, όταν και όπου χρειαστεί!
Έτσι λοιόν μετά, ο Άγιος Ιωάννης της Κρονστάνδης ευλόγησε (με αυτήν την εικόνα, παρακαλώ) τον Άγιο Σεραφείμ της Βίριτσα για να αρχίσει τους ασκητικούς του αγώνες λέγοντάς του: «Θα γίνεις μοναχός στην Λαύρα του Αγίου Αλεξάνδρου Νέφσκι. Και... μπροστά σε αυτήν την εικόνα (σε αυτήν και σε καμιά άλλη -διότι τότε θα σε πάρει και θα σε σηκώσει) θα προσευχηθείς για την σωτηρία της Ρωσίας.».
Όπως διαβάζω:
Κάποια φορά μία οικογένεια έφερε το άρρωστο παιδί της από την Αγία Πετρούπολη στον Άγιο Σεραφείμ για να το γιατρέψει. Μέχρι να φτάσουν στο κελί του το παιδί είχε πεθάνει. Ο Άγιος Σεραφείμ άρχισε να προσεύχεται στην Παναγία (όχι σε όποια και όποια Παναγία, αλλά σε αυτήν την «ευλογημένη» -φορτισμένη με μεγάλη ενέργεια εικόνα) και το παιδί αναστήθηκε! Το νέο διαδόθηκε γρήγορα, γεγονός που ανάγκασε τις αρχές να κατασχέσουν την εικόνα.
Το 1962 η εικόνα έφτασε στην Ουκρανία και μπροστά της προσευχήθηκε 1000 μέρες και νύχτες (όπως λέμε 1000 και μια νύχτες) η μεγαλόσχημη ηγουμένη Αλεξάνδρα η οποία λίγο καιρό πριν την κοίμησή της είχε ακούσει από την εικόνα (με γυμνή ακοή, χωρίς τα ακουστικά βαρηκοΐας της) την ακριβή ημερομηνία του θανάτου της.
Το 1997 η εικόνα δωρήθηκε στο γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στο Τσερνιγκώβ (Ουκρανία) όπου επιτελεί (αόκνως και φιλοτίμως) πολλά θαύματα.
Η εικόνα αυτή τιμάται (αυτό το ξόανο -το διαβολεμένo, το τοτέμ, το είδωλο και όχι η Παναγία) τιμάται το Σάββατο της πέμπτης εβδομάδας των νηστειών.

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos 

Μαύρη μαγεία στην ορθοδοξία! Εκκλησία Ρωσίας: 
Αυτή η εικόνα μοιάζει με φυσιολογική, αλλά δεν είναι! 
Έχει …«το διάολο, μέσα της»!
https://www.facebook.com/pneumatoskoinwnia/posts/1049574528473455

Δεν υπάρχουν σχόλια: