Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Αυτή είναι: Η μαντάμ Σοφία Ηλιάδου, η κομμώτρια-οπαδός του κωλογερο-καλόγερου Παΐσιου, του πιο μεγάλου τσαρλατάνου ψευτο-αγίου της ορθόδοξης εκκλησίας!

ομμώτρια - Βέροια)
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η Σελίδα Η Ελλαδα Ανηκει Στους Ελληνες, έγραψε...
Χθες στις 6:00 π.μ.
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ:
Γέρων Παΐσιος, πολλά χρόνια πριν είπε… ’Ηρθε το ΤΕΛΟΣ της Τουρκίας…

ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos 
ΕΓΡΑΦΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ…
Περί Παϊσίου ο λόγος:
Πέθανε πριν λίγα χρόνια ένας κωλόγερος, μια σκατόφατσα, ένα φασιστόμουτρο, και από την επομένη κιόλας μέρα, ένας απίστευτος μηχανισμός χριστιανο-φασιστών και παρακρατικής εκκλησίας, ξεκίνησε έναν λυσσαλέο αγώνα για την αγιοποίηση του! 

Και τούτο διότι στο αμπαλάζ αυτό, στο κωλόχαρτο γέροντας Παΐσιος, όλη η λέρα του παπαδικού και λαϊκού υπόκοσμου, τύλιξε για να μας την πασάρει… σαν παντεσπάνι, όλη την πατριδοκαπηλική και παραθρησκευτική κοπριά! 
Αυτά!
Σοφια Ηλιαδου 

Κοπρια είσαι εσύ, είσαι άξιος να μιλήσεις για τον Πατερ παισιο? Είναι δικαίωμα σου να είσαι αθεος, το δηλητήριο που έβγαλες να είσαι σίγουρος ότι θα το πάρεις πίσω κάποια στιγμή.
Panagiotis Michalopoulos

1. Πώς ξέρεις κ. Σοφία, ότι δεν είμαι άξιος να μιλήσω για τον «μη πάτερ» (καλόγερος ήταν, όχι ιερωμένος), τον μακαρίτη τον γέροντα Παΐσιο; 
2. Με λες «κοπριά», χωρίς να με γνωρίζεις, ενώ εγώ γνωρίζω καλά την πραγματική κοπριά. Όλα δηλαδή τα σχετικά με τον Παΐσιο, διότι τον μελετώ καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια, και έχω γράψει πολλές εκατοντάδες σχόλια για αυτόν, βασισμένα σε αδιάσειστα στοιχεία, σε αληθινά ντοκουμέντα.
3. Και βέβαια, δεν είμαι άθεος. Αντίθετα, είμαι ένα πολύ τιμημένο μέλος της Εκκλησίας, εδώ και πολλές δεκαετίες! 
4. Η αλήθεια κ. Σοφία –αυτά που λέω, δεν είναι δηλητήριο. Δηλητήριο, είναι οι ανοησίες, τα παγανιστικά, και κυρίως τα αιρετικά, όλα αυτά που σημαδεύουν ολόκληρη τη ζωή και την διδασκαλία αυτού του ψευτο-άγιου. 
5. Και να ξέρεις ακόμα, ότι αμαρτάνεις όταν καταριέσαι!
Καλή σου νύχτα!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=681964951959045&id=488760977946111
Αρχειακό:
(Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012)
P. MICHALOPOULOS είπε...
Υπάρχει κι άλλη προστυχιά, που είναι μεγαλύτερη κι από την πιο ακραία αθεϊστική σάτιρα κατά της Εκκλησίας.
Είναι η προστυχιά της λεγομένης Εκκλησίας, αυτής των μπράβων της, αυτής των «χριστιανο» - φασιστών!
Δεν υπάρχει αισχρολογία που να μην την έχουν χρησιμοποιήσει εναντίον μου – ανώνυμοι, δειλοί - τα τελευταία χρόνια, για την κριτική που κάνω στο άθλιο εκκλησιαστικό κατεστημένο.
Κριτική, και για τις μεθοδεύσεις τους να μαγειρέψουν ένα απαίσιο κατασκεύασμα, … τον όσιο Παΐσιο!
Όχι ένα αστείο πράγμα δηλαδή, όχι ένα… παστίτσιο, αλλά κάτι απείρως χειρότερο, δυστυχώς:
Έναν άγιο βλαμμένο, που πάνω του να μπορούν και να ράβουν όλα αυτά τα χρόνια, έναν αισχρό «θρησκευτικό» - θρησκόληπτο μανδύα…
Υφαίνουν μια θρησκεία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους, που στην ουσία ξεγυμνώνει την Εκκλησία από τις πραγματικές της αξίες!
Σαν τους απατεώνες – ραφτάδες τάχα – σε εκείνο το παραμύθι με την... «καινούργια στολή του αυτοκράτορα»!

Κι όταν εγώ από το 2005, φώναζα ότι είναι γυμνός, είναι ξεβράκωτος όλος αυτός ο δήθεν θρησκευτισμός που φτιάχνουν με τον Παΐσιο, με αντιμετώπιζαν με απίστευτο μίσος… Μέχρι και την οικογένεια μου διέλυσαν!
Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα που δυστυχώς δικαιώθηκα!
Η γελοιότητα τους, η προστυχιά τους να κατασκευάσουν έναν κωλο-άγιο, αποκαλύφθηκε…
Τους πήραν χαμπάρι όλοι, και τους γιουχαΐζουν!
Δεν έφαγαν δηλαδή απλά μια χυλόπιτα, αλλά ένα ολόκληρο ταψί παστίτσιο, …στη μούρη! 
Έγιναν ρεζίλι των σκυλιών, με τη σπουδή τους για αναπαραγωγή του δήθεν θαύματος του Παΐσιου… Αυτού του θαύματος που σκηνοθέτησε ο δημιουργός του «γέροντα Παστίτσιου» στο facebook…
Γι αυτό και ξεσηκώθηκαν!
Όχι διότι τους πείραξε τάχα η παραφθαρμένη εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό! Καμία βλασφημία δεν τους ενοχλεί, για καμία βλασφημία δεν ιδρώνει ποτέ το αυτί τους μέσα στην μακαριότητα τους! Οι ίδιοι άλλωστε, είναι η πιο μεγάλη βλασφημία με την παρουσία τους σαν διαπλεκόμενοι μέσα στην Εκκλησία!
Τους πείραξε λοιπόν η γελοιοποίηση τους, σχετικά με το δήθεν θαύμα!
Τους πείραξε το ξεβράκωμα του Παΐσιου…

Του κωλόγερου αυτού, πάνω στον οποίον στήριξαν τα τελευταία αυτά χρόνια, όλες τις ελπίδες τους, την επιβίωση τους μέσα στη θρησκοληψία που καλλιέργησαν… Μέσα στην πλάνη αυτή, μέσα στην ασχημία την απείρως μεγαλύτερη και πιο αποκρουστική, ακόμα κι από αυτά τα μούτρα του «οσίου» τους, τα… παστιτσιωμένα!
http://xairete.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5270.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: