Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Από Facebook: «Panagiotis, νοιαζόμαστε για εσάς και για τις αναμνήσεις που μοιράζεστε εδώ. Σκεφτήκαμε ότι θα σας άρεσε να ξαναδείτε αυτήν τη δημοσίευση («Νέος Υπουργός Παιδείας, ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Φίλης») που κάνατε πέρσι -σαν σήμερα…»

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Επιτέλους, και κάτι το παρήγορο στην νέα πολιτική σκηνή: Νέος Υπουργός Παιδείας, ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Φίλης! (θα τους «πηδήξει» όλους τους ρασοφορεμένους τράγους, όσους εμπορεύονται ιερά τάχα λείψανα, και όσους μας κουβαλάνε από τα Ιεροσόλυμα το «άγιο» κωλοφως με τιμές αρχηγού κράτους! Χα!)


ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Φίλης: Ειδωλολατρία η μεταφορά των λειψάνων της Αγ. Βαρβάρας στα νοσοκομεία (Video)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
11.5.2015 
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ WEB
Φίλης: Ειδωλολατρία η μεταφορά των λειψάνων της Αγ. Βαρβάρας στα νοσοκομεία (Video)
Για αναχρονισμό και τακτική ειδωλολατρίας μίλησε ο Νίκος Φίλης στο Mega, με αφορμή τη μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας.
Σχολιάζοντας τη μεταφορά των ιερών λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας  στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας ο Νίκος Φίλης είπε πως πρόκειται για εμπόριο λειψάνων ενώ επιτέθηκε και στον Πάνο Καμμένο λέγοντας:
«Η Αγία Βαρβάρα  -βοήθειά μας- δεν έχει ανάγκη τον κύριο Καμμένο για να της αποδώσει τιμές αρχηγού κράτους. Αυτό είναι συνθηκολόγηση με τον αναχρονισμό».
«Να σεβαστούμε το θρησκευτικό αίσθημα των χριστιανών», είπε ο Κώστας Καραγκούνης της Νέας Δημοκρατίας. «Το σεβόμαστε, άλλο αυτό και άλλο το να πάνε τα λείψανα στον Άγιο Σάββα», απάντησε ο Νίκος Φίλης.
Και συνέχισε: «Θα υποταχτούμε στη λογική ότι θα θεραπεύσουν τα λείψανα τους καρκινοπαθείς; Αυτό είναι μορφή ειδωλολατρίας. Στην εκκλησία τα λείψανα να πάνε, καμία αντίρρηση, αλλά όχι και στον Άγιο Σάββα», κατέληξε.


http://www.topontiki.gr/article/128322/filis-eidololatria-i-metafora-ton-leipsanon-tis-ag-varvaras-sta-nosokomeia-video

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

«Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί», αλλά… (Ξεβρακώνονται οι ταλιμπάν μητροπολίτες μας, με αφορμή το παπικής προέλευσης κόκκαλο που μας έφεραν –σε κουτί, για 15θημερη προσκύνηση.)


ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

O Νέος Υπουργός Παιδείας, και η Εκκλησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: