Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ;

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η Stacy Papadopoyloy κοινοποίησε τη φωτογραφία του χρήστη Daddy cool.
3 ώρες πριν
Μας το ζητήσατε και το βρήκαμε !!!

Ντιλι ντιλι το καντηλι
https://www.facebook.com/daddycoolgreece/photos/a.563946820300482.135655.563938146968016/1379131988781957/?type=3&theater
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:

Panagiotis Michalopoulos 
ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ;
https://www.facebook.com/stacy.papadopoyloy/posts/1020844384696317


Ντίλι ντίλι ντίλι, -ντίλι το καντήλι -που έφεγγε και κένταγε -η κόρη το μαντήλι, -ντίλι ντίλι ντίλι.
Ήρθε ο ποντικός, -πήρε το φιτίλι -μέσ’ από το καντήλι -που έφεγγε και κένταγε -η κόρη το μαντήλι, -ντίλι ντίλι ντίλι.

Ήρθε και η γάτα, -έφαγε τον ποντικό -που πήρε το φιτίλι -μέσ’ από το καντήλι -που έφεγγε και κένταγε -η κόρη το μαντήλι, -ντίλι ντίλι ντίλι.
Ήρθε και ο σκύλος -κι έπνιξε τη γάτα -που έφαγε τον ποντικό -που πήρε το φιτίλι -μέσ’ από το καντήλι -που έφεγγε και κένταγε -η κόρη το μαντήλι, -ντίλι ντίλι ντίλι.
Ήρθε και το ξύλο -και σκότωσε το σκύλο -που έπνιξε τη γάτα -που έφαγε τον ποντικό -που πήρε το φιτίλι -μέσ’ από το καντήλι -που έφεγγε και κένταγε -η κόρη το μαντήλι, -ντίλι ντίλι ντίλι.
Ήρθε κι η φωτιά -κι έκαψε το ξύλο -που σκότωσε το σκύλο -που έπνιξε τη γάτα -που έφαγε τον ποντικό -που πήρε το φιτίλι -μέσ’ από το καντήλι -που έφεγγε και κένταγε -η κόρη το μαντήλι, -ντίλι ντίλι ντίλι.
Ήρθε και το ποτάμι -κι έσβησε τη φωτιά -που έκαψε το ξύλο -που σκότωσε το σκύλο -που έπνιξε τη γάτα -που έφαγε τον ποντικό -που πήρε το φιτίλι -μέσ’ από το καντήλι -που έφεγγε και κένταγε -η κόρη το μαντήλι, -ντίλι ντίλι ντίλι.
Ήρθε και το βόδι, -ρούφηξε το ποτάμι -που ’σβησε τη φωτιά -που έκαψε το ξύλο -που σκότωσε το σκύλο -που έπνιξε τη γάτα -που έφαγε τον ποντικό -που πήρε το φιτίλι -μέσ’ από το καντήλι -που έφεγγε και κένταγε -η κόρη το μαντήλι, -ντίλι ντίλι ντίλι.
Ήρθε και ο λύκος -κι έφαγε το βόδι -που ρούφηξε το ποτάμι -που ’σβησε τη φωτιά -που έκαψε το ξύλο -που σκότωσε το σκύλο -που έπνιξε τη γάτα -που έφαγε τον ποντικό -που πήρε το φιτίλι -μέσ’ από το καντήλι -που έφεγγε και κένταγε -η κόρη το μαντήλι, -ντίλι ντίλι ντίλι.
Νά τος και ο κυνηγός -και σκότωσε το λύκο -που έφαγε το βόδι -που ρούφηξε το ποτάμι -που ’σβησε τη φωτιά -που έκαψε το ξύλο -που σκότωσε το σκύλο -που έπνιξε τη γάτα -που έφαγε τον ποντικό -που πήρε το φιτίλι -μέσ’ από το καντήλι -που έφεγγε και κένταγε -η κόρη το μαντήλι, -ντίλι ντίλι ντίλι.
Ντίλι ντίλι ντίλι, -ντίλι το καντήλι -που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντήλι, ντίλι ντίλι ντίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: