Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΔΙΑΒΑΖΩ: Οι αναμνήσεις σας στο Facebook. Panagiotis, νοιαζόμαστε για εσάς και για τις αναμνήσεις που μοιράζεστε εδώ. Σκεφτήκαμε ότι θα σας άρεσε να ξαναδείτε σήμερα αυτή τη δημοσίευση, που κάνατε πριν από τόσο χρόνο.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Οι αναμνήσεις σας στο Facebook. 
Panagiotis, 
νοιαζόμαστε για εσάς και για τις αναμνήσεις που μοιράζεστε εδώ. 
Σκεφτήκαμε ότι θα σας άρεσε να ξαναδείτε σήμερα αυτή τη δημοσίευση που κάνατε πριν από τόσο χρόνο.

Ιστολογίων (blogs), το ανθολόγημα

ΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΜΑΤΑ
«Είμαστε χαλαστάδες, άκου!
Είμαστε χτίστες, εμείς!
Ξεριζωτές, και φυτευτές...
...Πόνος και πόθος, και παλμός, κι αγώνας μας:
Τ' αύριο να πλάσουμε καλύτερο απ' το χτες!.. Χτίστες εμείς... Ξεριζωτές, και φυτευτές!!..»
http://ymnoiasmata.blogspot.com/ 


Καλόγερος Παΐσιος
http://kalogeropaisios.blogspot.com/2008/08/blog-post_3730.html
Είδαμε τον κ. Μητσικώστα να μιμείται τον κ. Δημοσθένη Λιακόπουλο στο να διαφημίζει τις... «Προφητείες του Αυνάν»! Υποθετικός ο τίτλος, και πονηρό το υπονοούμενο, αλλά ο πραγματικός τίτλος του βιβλίου είναι «Προφητείες», και αναφέρεται στον μακαρίτη καλόγερο Παΐσιο, που ο κ. Λιακόπουλος και άλλες δυνάμεις ομοϊδεατών, θέλουν να αγιοποιήσουν.
http://kalogeropaisios.blogspot.com/ 


Λείψανα
Άμα ξαναπώ «ουστ», θα τα ακούσω πάλι!..
http://leipsana.blogspot.com/2008/07/blog-post_4423.html
Βάζει λοιπόν εργάτες να σκάβουν στην περιοχή μήπως και βρουν κάτι. Τελικά βρέθηκε ένας σκελετός, που «με το έτσι θέλω» τον ονόμασαν όσιο και μάρτυρα, του φόρεσαν και ράσα και τον έβαλαν σε μια γυάλα για προσκύνηση. Τρελά λεφτά, τρελή κονόμα! Βουρ στον πατσά και ο τοπικός μητροπολίτης, αλλά ξέσπασε μεγάλος καυγάς στη μοιρασιά, ο δεσπότης ήθελε να αφορίσει και να εξορίσει τις καλογριές (είχαν αυγατίσει και αυτές), αλλά το μοναστήρι νίκησε τελικά και έσωσε τον θησαυρό του αφού ξεφώνησε τον μητροπολίτη για μεγάλο μιζαδόρο και κίναιδο και ο τελευταίος έχασε τον θρόνο του.
http://leipsana.blogspot.com/ 


Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
Απάντηση σε σχόλιο
http://p-michalopoulos.blogspot.com/2008/07/blog-post_2556.html
Η επιτυχία όμως αυτή, είχε και τα αρνητικά της:
α) Ένα ολόκληρο πατριαρχείο (της Αφρικής) απειλούσε εμμέσως πλην σαφώς, τη ζωή μου!.. β) Ένας δεσπότης (ο Νέας Ιωνίας) με απείλησε με αγωγή, διότι περιέγραψα μια εκπομπή που αναφερόταν στο πρόσωπο του! γ) Μου απέκλεισαν το 10 μηνών μπλογκ μου (τα «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ») χωρίς καμία προειδοποίηση , μου απέκλεισαν αμέσως , και, το δεύτερό (τα «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΠ») ενώ ελάμβανα και περίεργα εσωτερικά μηνύματα (της διαχείρισης του PATHFINDER;), χωρίς ίχνη, με το στερεότυπο: «θα πεθάνεις»!..
http://p-michalopoulos.blogspot.com/ 


Άγιο Φως
Τα θαύματα, τα αληθινά, (όπως πιστεύω, του Χριστού), δεν συγκρίνονται με την ψευτιά και το θέατρο που παίζεται κάθε χρόνο εκεί στον Τάφο:
Σβήνουν λέει το φως από το καντήλι που υπάρχει εκεί, και ο Πατριάρχης προσεύχεται (στα κρυφά και στο σκοτάδι, σαν σε μασονική στοά!) για να... ξανανάψει, λέει!..
...Σαν να λένε: «Αλέ-βου-πας», «και τώρα κυρίες και κύριοι, ταρααά, ιδού το... Άγιο Φως»!!!..
http://agiofos.blogspot.com/

Αγιογραφίες
http://agiograffiti.blogspot.com/2008/07/blog-post_9100.html
Εικόνα Παναγίας της Βρεφοκρατούσας της Έλωνας:
Μιλάμε για μεγάλο (ειδωλολατρικό;) πανηγύρι! Για την τοποθέτηση ενός αντιγράφου («κάρβουνο» και αυτό όπως το πρωτότυπο, ή άλλου είδους άνθρακας;) «εικόνας» (το ίδιο θαυματουργό και αυτό;) της Παναγίας, τάχα!!!..
http://agiograffiti.blogspot.com/

ΧΑΙΡΕΤΕ
http://xairete.blogspot.com/2008/07/blog-post_3790.html
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος (Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008):
Ζητούσαν να αποκλειστώ από το φόρουμ, να καταργηθεί το κλαμπ μου, και φυσικά να πάψω να γράφω και εδώ (στο μπλογκ του παθφαηντερ) που τους έτσουζε πιο πολύ από όλα. Ορισμένους από αυτούς, εγώ τους ονομάζω «χριστιανο»φασίστες! Ένας μάλιστα από αυτούς που ενοχλήθηκαν, πριν από λίγο καιρό, με απείλησε (με μέηλ), εμμέσως πλην σαφώς, που λένε, με απείλησε ακόμα και για τη ζωή μου διότι έγραψα κάτι (χιουμοριστικό κυρίως, για τον πατριάρχη Αλεξάνδρειας). Με απείλησε με ένα χυδαίο μέηλ του οποίου μετά από έρευνα ανακάλυψα τον αποστολέα, ότι επρόκειτο δηλαδή για τον αρχιεπίσκοπο του Γιοχάνεσμπουργκ!
http://xairete.blogspot.com/

ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Και μια και μιλάμε για «ανδρισμό» και για «εκκλησιαστικές» φίρμες και αιρετικούς, θυμήθηκα τώρα τον σεβασμό που έχει εκφράσει ο Βαρθολομαίος στον ισλαμισμό (τον ταύτισε με τον χριστιανισμό) για να καλύψει τα νώτα του (και όχι μόνο) από τους Τούρκους.
http://islamikathemata.blogspot.com/

Στολές Δεσποτικές
http://stolesdespotikes.blogspot.com/2008/07/blog-post_7043.html
«Ντρεπόμαστε να σε βλέπουμε Κύριε!..
Ντρεπόμαστε, εμείς οι «ελάχιστοι» που Εσύ δεν είσαι ΕΞΟΥΣΙΑ (δεν είσαι Αγιότατος, Παναγιώτατος, Σεβασμιότατος, Μακαριότατος κ.λπ.), αλλά αντίθετα είσαι (βλέπεις πόσο στενοχωριέμαι), ...Εσύ είσαι σε άκρα ταπείνωση!!!..
Ντρεπόμαστε, ντρεπόμαστε, ντρεπόμαστε..
Και γι' αυτό, σε καλύπτουμε (γυρίζοντας και την πλάτη) εμείς, οι μιτροφόροι και χρυσοστόλιστοι «αντιπρόσωποι» Σου!!!..
ΑΜΗΝ…»
http://stolesdespotikes.blogspot.com/ 


Αγία Γραφή
ΩΣ «ΜΙΣΘΩΤΗ ΠΟΡΝΗ» Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
Αυγουστίνος Καντιώτης:
«Η εκκλησία, η οποία προς απολαβή εγκόσμιων αγαθών, έκρινε καλόν να συζευχθεί, να ενώσει την τύχη της μετά του θηρίου της Αποκάλυψης, συν τω χρόνω απώλεσε την ελευθερία της, και ηδονικά καθισμένη στη ράχη του θηρίου, κυβερνάται υπ΄ αυτού και περιφέρεται στις οδούς και στις ρύμες του κόσμου ως μισθωτή πόρνη θρησκευτική πόρνη, που εμπορεύεται τον Χριστόν, αναγκασμένη να κερνά τα πλήθη από το χρυσόν ποτήρι όχι τον καθαρό οίνο της Κ. Διαθήκης, αλλά οίνο νοθευμένο, διδάγματα ξένα και αλλότρια προς το γνήσιο πνεύμα του Χριστιανισμού».
http://agiografika.blogspot.com/

Humoristica
http://humoristica.blogspot.com/2008/08/blog-post.html
Σιγά, ω Μελίτων, μην πάθεις και τίποτε!!!..
Τι να πούμε εμείς που ο Τούρκος πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει καταλάβει (τις «νέες χώρες») την μισή Ελλάδα, και μας φόρεσε για φέσι και τον Ιερώνυμο; Εεεε;
http://humoristica.blogspot.com/ 


ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
http://ecclesiasthemata.blogspot.com/2008/08/blog-post_02.html
Ο κυρ Ιερώνυμος όμως, δεν μένει στις προσευχές μόνο, αλλά έχει πάρει τους δρόμους και ψάχνει ο ίδιος εναγωνίως, για να βρει το κατάλληλο παραθαλάσσιο θέρετρο (με παιδική κατασκήνωση κοντά, κατά προτίμηση), που να είναι της απολύτου αρεσκείας του (εκλεκτού του Βαρθολομαίου) Παντελεήμονα, ώστε να παραθερίσει εκεί, από το να μένει στον Κορυδαλλό και να εκτίει εκεί (ανθυγιεινά) την πολύχρονη ποινή του!
http://ecclesiasthemata.blogspot.com/ 


IERONYMOS-B
ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ (ενθρονιστήριος λόγος):
«Εμείς, οι διάκονοι της Εκκλησίας, δεν υπάρχουμε για να αντιπαραθέτουμε επιμέρους απόψεις εναντίον άλλων απόψεων, ή ιδεολογικές αντιλήψεις εναντίον άλλων ιδεολογιών.»
Από το θέμα:
Μεταλλαγή, Εκκλησίας: Ήταν του κώλου… γίνεται, και, της κλανιάς!!!
http://ieronymosb.blogspot.com/

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
Οι οικουμενιστές, με πρώτο τον Βαρθολομαίο, αγκαλιάζουν τον διάβολο, το ψέμα.
Η Ορθοδοξία είναι η Αλήθεια και οι αιρέσεις είναι πλάνη, είναι δημιουργήματα του αρχιψεύτη διάβολου.
Όταν λοιπόν ο πατριάρχης εξομοιώνει με τα λόγια του και με όλες του τις κινήσεις όλα τα δόγματα και όλες τις θρησκείες με την Ορθοδοξία, πόσο περισσότερο σατανάς και αντίχριστος θα μπορούσε να γίνει;
http://bartholomaios.blogspot.com/

Ρασοφόροι
http://rasoforoi.blogspot.com/2008/08/blog-post_937.html
Sat, 15 Dec 2007 22:07:55
Προς: panagiotis michalopoulos
ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟΧΘΕΣ (παιδεραστία, στο Ίλιον) ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΕΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ...
Στέφανος Χίος
http://rasoforoi.blogspot.com/

Παπική Εκκλησία
http://papismos.blogspot.com/2008/08/blog-post_8798.html
Ποια κουσούρια απαιτούνται για να γίνει κάποιος μεγαλοπαπάς
Τι να πει κανείς, ακούγοντάς τα, όλα αυτά; Ότι για να γίνει κάποιος μεγαλο-παπάς, δεν αρκούν μόνο τα «κουσούρια» του ψεύτη του κλέφτη και του ομοφυλόφιλου, αλλά χρειάζεται και αυτό του... «καλού» Προδότη;
http://papismos.blogspot.com/



ΣΧΕΤΙΚΟ:
Παναγία Ιεροσολυμίτισσα
http://xairete.blogspot.gr/search/label/PANAGIA-IEROSOLYMITISSA

Δεν υπάρχουν σχόλια: