Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Μια φορά που λέτε (λες και ήταν χθες), ήταν ένα μικρό φιδόπουλο που το έλεγαν «Νικολάκη», και ήταν ακίνδυνο! Πίσω όμως από αυτό, κρυβόταν το μεγάλο «Καταραμένο Φίδι»… Το οποίο ο καλός μου φίλος -στο facebook, ο κ. Γιάννης Μαργαρίτης, σε ρόλο Μεγάλου Αλεξάνδρου (φωτο) το καμακώνει, (μόλις αυτό σκάει μύτη από την τρύπα του), με το δόρυ ενός εμπνευσμένου σχολίου -άρθρου του, στον τοίχο του στο facebook! Άξιος! Πάντα τέτοια, Γιάννη!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Giannis Margaritis
1 ώρα πριν
Μετά από τα διάφορα σχόλια μου των τελευταίων ημερών για διάφορα θέματα κι επειδή ανέφερα αλήθειες που πόνεσαν πολύ, ενας "φίλος" πολύ "δημοκράτης" και "θρήσκος" με μεγαλους σταυρούς και μετάνοιες θεώρησε καλό να με αφαιρέσει από τους φίλους του.

Χαιρομαι πολύ Νικολάκη γιατι με απάλαξες απ αυτη τη διαδικασία και σ ευχαριστω. 
Ομως επιβεβαιωσες όλους τους χαρακτηρισμούς μου και τα σχόλια μου και ο Χριστός που πιστεύεις δε δίδαξε την υποκρισία ούτε τη θρησκοληψία και το ψέμα, αλλά την πίστη, την αλήθεια, την ισότητα και την αγάπη, αγνωστα απ ότι κατάλαβα για σενα.
Αντί λοιπόν να ειρωνεύεσαι και να λές μπούρδες με τελειως άσχετα παραδείγματα, καλό θα είναι να έχεις επιχειρήματα και να μιλάς ντόμπρα και σταράτα γιατί οι μετάνοιες, τα προσκυνήματα σε εικόνες και οι μεγάλοι σταυροί δεν σώζουν, αντίθετα μας κάνουν πιό φαρισαίους!!!!
Και να είσαι σίγουρος μου έδωσες την ευκαιρία ν αδυνατήσω κι άλλο γιατι δεν θα τρώω απο τη στεναχώρια μου που μ εβγαλες απο φίλο σου.
Αλλο είναι να υμνούμε το Θεό και να πράττουμε ό,τι είπε ο Χριστός, κι άλλο να πηγαίνουμε σε εκκλησίες να ψέλνουμε απο συνήθεια για να περνά η ώρα και να τα λέμε αρμονικά για εντυπωσιασμό και να κουτσομπολεύουμε τον καθένα Νικολάκη ..
Κι ο Θεός ειναι οπως ξέρεις πανταχού παρών και βλέπει κ γνωρίζει τα πάντα όσο κι αν θέλουμε να κρυφτούμε.
Το να λες 100 φορές το Κύριε ελέησον δε μου λέει τίποτα. 
Θίχτηκες Νικολάκη γιατι μεσα στα σχόλια μου υπάρχουν κι ευθύνες συγγενικού σου προσώπου και πήρες τη λύπη πάνω σου ???
Η μήπως γιατί σου είπα αλήθειες για τη θρησκοληψία σου ???
https://www.facebook.com/giannis.margaritis.969/posts/657199237788932

Δεν υπάρχουν σχόλια: