Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Έκαναν πολιτικό γάμο πριν ένα χρόνο, έκαναν και παιδί… Και τώρα -αφού είχαν λεφτά, πήγαν στην ξεφτιλισμένη εκκλησία στη Μύκονο για να επιβραβευτούν –να στεφανωθούν για την περιφρόνηση αυτή στην Εκκλησία -την πορνεία, όπως λέγεται η εκτός θρησκευτικού γάμου σχέση… Και έκαναν και έναν θρησκευτικό τάχα γάμο -γάμο καρναβάλι… Ένα σόου γύμνιας, πρόκλησης και χλιδής, με έναν περιχαρή τροφαντό πάπα –στο όλο σκηνικό, να χασκογελάει στο «ρίζωμα» με ρύζι! Αυτή λοιπόν είναι η ορθοδοξία μας: Μια ξεσκισμένη… Ένα γωνιακό μαγαζί του κώλου… Με τίποτε άλλο ιερό και όσιο! Και όσο πιο φτυσμένη αλλά και χεσμένη την έχει κανείς, τόσο πιο καλός χριστιανός είναι!

Διαβάζω:
Στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπου, κάτω από τους διάσημους μύλους της Αλευκάντρας, οι οποίοι είχαν φωτιστεί για την περίσταση σε χρώμα μπλε, εγινε ο ρομαντικός και συγχρόνως χλιδάτος γάμος, ένας λαμπερός γαμος, με ελληνικό επιχειρηματικό και εφοπλιστικό άρωμα.

Ήταν ο γάμος του νεαρού επιχειρηματία Χάρη Δασκαλάκη, γιου του κοσμικότατου και πολύ αγαπητού ζεύγους της high society Βασίλη και Μελίνας Δασκαλάκη και την καλή του, καλλονής, λιμενικού στο επάγγελμα, Μαριλού Εδεν.
Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και η απαστράπτουσα Γιάννα Αγγελοπούλου, με χρυσό φόρεμα, με τον σύζυγό της Θεόδωρο και η Εύα Καϊλή, με κομψή, στράπλες τουαλέτα που μαγνήτισε τα  βλέμματα. 

Αμέσως μετά οι νεόνυμφοι μαζί με τους γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση στο Sea Satin, που εξελίχθηκε σε τρελό, νεανικό, νησιώτικο γλέντι.  
Αξίζε να σημειωθεί ότι το ζευγάρι πριν ένα χρόνο, περίπου, είχε τελέσει τον πολιτικό του γάμο, και εντωμεταξύ έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι.
 
Ο γάμος του επιχειρηματία Χάρη Δασκαλάκη, με την πρώην λιμενικό Μαριλού Έδεν στην Μύκονο, το Σάββατο 25 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: