Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

π. Παντελέημων Κρούσκος: Η οχλαγωγία των προφητολάγνων λαμβάνει διαστάσεις νεοπαγανισμού μέσα στην Εκκλησία

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η οχλαγωγία των προφητολάγνων λαμβάνει διαστάσεις νεοπαγανισμού μέσα στην Εκκλησία
π. Παντελέημων Κρούσκος
Συντάκτης: I.Λ

Είναι και όλη αυτή η οχλαγωγία των προφητολάγνων πού λαμβάνει διαστάσεις νεοπαγανισμού μέσα στην Εκκλησία.
Αν ζούσαμε σε ευνομούμενο κράτος όλοι αυτοί πού παράγουν σταθερά προφητείες Γερόντων και εκμεταλλεύονται ανθρωπούς πού ανακηρύχτηκαν άγιοι της Εκκλησίας και άρα αποτελούν ισχυρό στοιχείο θρησκευτικότητας, θα έπρεπε να είχαν πάει φυλακή για προσβολή θρησκευτικής πίστης, εξύβριση νεκρού , αντιποίηση εκκλησιαστικής αρχής, φατρίας μέσα στην Εκκλησία και προσηλυτισμό/παραπλάνηση. 
Αλλά στην Ελλάδα η επίσημη ιεραρχία δεν ενδιαφέρεται για την ενημέρωση του λαού της εκκλησίας, παρά μόνο για το ποιός θα ακουστεί περισσότερο και θα αποκτήσει προσωπικούς οπαδούς. 
Όσο για την κυβέρνηση και τα όργανα τα αρμόδια θεωρούν τέτοιες εκφράσεις ως πολιτικό τους αντίπαλο και χαίρονται για την γραφικότητα και την κατάντια αυτή γιατί επιβεβαιώνει τον αντιχριστιανισμό και την άποψη πού έχουν για την θρησκεία.
ΠΗΓΗ:
http://www.vimaorthodoxias.gr/eipan/item/85416-oloi-aitoi-pou-paragoun-stathera-profiteies-geronton-kai-ekmetalleiontai-anthropous-tha-eprepe-na-eixan-paei-filaki

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Θα έχετε κωλόγερους για αγίους στην ορθόδοξη εκκλησία, αλλά θα είναι σαν να μην έχετε καθόλου εκκλησία και αγίους, αλλά μόνο κωλόγερους! Χα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: