Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Νέο θρίλερ με τον γάμο του πολυεκατομμυριούχου και της μοντέλας στη Μύκονο. Είχαν ανακοινώσει ότι θα γίνει την Παρασκευή 8/7, και έγινε ξαφνικά την Πέμπτη 7/7, και μάλιστα πολιτικός στο Δημαρχείο. Μετά ανακοινώθηκε (παραπλανητικά;) ότι θα γίνει και θρησκευτικός σήμερα Σαββάτο 9/7. Ξαφνικά πάλι, έγινε τελικά χθες το μυστήριο, σε παραλία της Μυκόνου, σε εξέδρα πάνω στην οποία έσκαγαν τα κύματα! Άφαντος όμως ο παπάς! «Μυστήριο»!

Διαβάζω σήμερα:
Μια ημέρα μετά τον πολιτικό τους γάμο στο δημαρχείο της Μυκόνου, η Άνα Μπεατρίς Μπάρος και ο Καρίμ Ελ Σιάτι παντρεύτηκαν ΚΑΙ με θρησκευτικό. 

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό ανάμεσα στην θάλασσα, την αμμουδιά και τον ουρανό ενώθηκαν με θρησκευτικούς δεσμούς το top model με τον Αιγύπτιο μεγιστάνα.
Το ζευγάρι μαζί με τους εκατοντάδες καλεσμένους του βρέθηκαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα την Παρασκευής, στην πιο απομακρυσμένη παραλία της Μυκόνου, τη Λιά, για να τελεστεί το μυστήριο. 

Λαμπερή η νύφη, το ίδιο λαμπερές όμως, ήταν και οι παράνυμφοι της.
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Εκτός από τον διάσημο θρησκευτικό γάμο του γιου του μετεωρολόγου Καντερέ, στην Κερατέα το Σάββατο, είχαμε χθες και έναν διάσιμο πολιτικό «γάμο» στη Μύκονο… Από τον Δήμαρχο βέβαια, ανάμεσα στην βραζιλιάνα σουπερ μοντέλα Ανα Μπεατρίς Μπαρός («το καυτό αγγελάκι της Victoria’s Secret») και στον Eλληνοαιγύπτιο δισεκατομμυριούχο Καρίμ Ελ Σιάτι (ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης του Travco Group, ενός ταξιδιωτικού κολοσσού με έδρα την Αίγυπτο, και η μητέρα του -Ντόρα Θεοδώρου, έλκει την καταγωγή της από την ελληνική παροικία της Αιγύπτου). Αύριο δε (Σαββάτο κι αυτοί), θα πραγματοποιηθεί και το «μυστήριο» (με κουμπάρα την Αλεσάντρα Αμπρόσιο), σε απομακρυσμένη παραλία του νησιού, με εκπρόσωπο από την «Εκκλησία του Κώλου», του μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου!..

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ
1. Panagiotis Michalopoulos

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑ;

2. Peter Tzouanos

Είναι μουσουλμανος και αυτή μάλλον χριστιανη, οπότε τον έκανε δικαστικος το γάμο, γιαυτους μετράει το ίδιο (ιισλαμ )


3. Panagiotis Michalopoulos

Μα προχθές, έγινε ο πολιτικός από τον Δήμαρχο. Χθες λέει έγινε και ο θρησκευτικός. Θρησκευτικός χωρίς πάπα, γίνεται;

http://www.iefimerida.gr/news/277168/o-oneirikos-gamos-tis-mpeatris-mparos-kai-toy-aigyptioy-megistana-sti-mykono-vinteo

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ

1. Peter Tzouanos
για το ισλαμ δεν υπαρει τελετη ενωσης ανθρωπων υπο θεου με αιωνια δεσμα.
ειναι τυπικο , ειναι ενα απλο συμβολαιο οπου αναγραφεται ποση προικα δινει ο ανδρας και τι ελευθεριες δινει στη γυναικα του .
ειναι απλα για να ειναι νομιμοι βαση σαριας και για να γενναει η γυναικα στρατιωτες που θα μεταδωσουν το λογο του προφητη.
Απλα πραγματα, ενα εργοστασιο αναπαρωγης.

2. Panagiotis Michalopoulos
Και αυτό το συμβόλαιο που λέτε, ήθελε ειδική έδρα στην παραλία για να γίνει; Άλλωστε, δεν είδαμε κανέναν συμβολαιογράφο εκεί. Αντίθετα, στο ρεπορτάζ της προηγούμενης μέρας με τον πολιτικό γάμο στο δημαρχείο, είδαμε το ζευγάρι να υπογράφει τα σχετικά χαρτιά.
Όλα όμως τα ρεπορτάζ της επόμενης μέρας, κάνουν λόγο για μυστήριο, για έκτακτη τελετή, για θρησκευτικό γάμο!
Μήπως παραβρέθηκαν εκεί, ΚΑΙ μουσουλμάνος ιερέας (ιμάμης, κλπ), ΚΑΙ ορθόδοξος χριστιανός ιερωμένος (αυτή η μουσίτσα ο τοπικός μητροπολίτης, για παράδειγμα) ή ΚΑΙ άλλου δόγματος, και μας το κρύβουν;
Μη ξεχνάμε τα όσα παραπλανητικά συνέβησαν σχετικά με την ημερομηνία του γάμου, μη ξεχνάμε τη μυστικότητα για την ώρα και το μέρος, μη ξεχνάμε την απαγόρευση πρόσβασης από γορίλες στο μέρος της τελετής… Και τέλος την αποκλειστική εικόνα που έδωσαν οι νεόνυμφοι στον Τύπο –απαγορευμένο κι αυτόν, αυτήν την εικόνα που δείχνει για λίγο τι έγινε μετά την υποτιθέμενη αυτή θρησκευτική τελετή.

http://www.iefimerida.gr/news/277168/o-oneirikos-gamos-tis-mpeatris-mparos-kai-toy-aigyptioy-megistana-sti-mykono-vinteo

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΟ:
Peter Tzouanos

εχω βρεθει σε ισλαμικο γαμο .
Τωρα αν ο αιγυπτιος κρυβεται απο τη Motawa,την ισλαμικη αστυνομια δεν το ξερω.
μπορει ομως διοτι δεν επιτρεπεται να κανει χριστιανικο γαμο θα τον εκτελεσουν

http://www.iefimerida.gr/news/277168/o-oneirikos-gamos-tis-mpeatris-mparos-kai-toy-aigyptioy-megistana-sti-mykono-vinteo