Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Γιορτάζει σήμερα! (σ.σ. δέχεται και επισκέψεις, αλλά και δώρα, σε… κανναβούρι ή και σουσάμι!)


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=261588317538142&set=p.261588317538142&type=3&theater
ΣΧΕΤΙΚΟ:

Εορτή Αγίου Πνεύματος, και… Μαλακίας, το Ανάγνωσμα, Πρόσχωμεν! (σ.σ. Προσκυνήστε το - Προσκυνήστε το! Το κωλοπούλι! Εναλλακτικά δε –όσες πιστές στις άγριες τσόντες, πάρτε του και από μια πίπα!)


ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Ploutos Vourliotis 

Το να μην πιστεύεις στα ΘΕΙΑ και στο ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ είναι δικαιώμα σου, 
το να κορο'ι'δεύεις και να χλευάζεις την Πίστη και την Θρησκεία μου είναι κατάφωρη παραβίαση των δικών μου δικαιωμάτων, 
σε έχω δεί να το κάνεις κατ' εξακολούθηση,ντροπή σου!!! 
είσαι μεγάλος αηδίας!!!!!!!
Panagiotis Michalopoulos 

Τι είναι το «ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ»;
Panagiotis Michalopoulos 

«Η Πίστη και η Θρησκεία» του χρήστη Ploutos Vourliotis, φάτσα -κάρτα, στο άλμπουμ του, στον λογαριασμό του, στο facebook.
ΕΔΩ:

Ploutos Vourliotis 
Eίσαι βαθιά νυχτωμένος αν νομίζεις ότι ο σεβασμός και η αναγνώριση στις Θρησκείες των ανθρώπων που είναι αποτέλεσμα της παρουσίας του Θεού σε όλους τους λαούς του πλανήτη ,είναι κάτι που θα χρησιμοποιήσεις για να με προσβάλεις.
Έτσι για την ιστορία να ξέρεις ότι λατρεύω το Θεό,τα έργα του και τις παρουσίες του στο κόσμο, όμως ο τρόπος λατρείας του (ΘΡΗΣΚΕΙΑ) που ακολουθώ είναι ο Χριστιανισμός.
Panagiotis Michalopoulos 

Ο βούδας και το δάχτυλο του, βοήθεια σας!
Ploutos Vourliotis 
OK. μόλις μάθεις οτι η Σιβιτανίδειος είναι ΙΕΚ και όχι Πανεπιστήμιο, έλα μας μάθεις και τις Θρησκείες.
Panagiotis Michalopoulos 
Η Σιβιτανιδειος, την εποχή που σπούδασα εγώ εκεί (1962 - 1967), ήταν σαν πανεπιστήμιο! Με το πτυχίο αυτό σταδιοδρόμησα και έφτασα να γίνω ανώτατο στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρίες διεθνών μελετών και κατασκευών. Έγινα δε και αναπληρωτής καθηγητής, στην ίδια τη Σιβιτανιδειο!
Αυτά για τα μηχανολογικά.
Τα θρησκευτικά, τα έμαθα από μικρός, αρχικά σαν μαθητής του δημοτικού σχολείου στο κατηχητικό.
Μετά ως έφηβος, είχα μια σχεδόν καθημερινή αλληλογραφία –για 5 χρόνια, με τον μεγαλύτερο ιεροκήρυκα της Ελλάδας.
Ως νέος, παρακολούθησα χιλιάδες κηρύγματα από τον πατέρα Αυγουστίνο Καντιώτη, μετέπειτα Επίσκοπο Φλώρινας, ο οποίος -στα 25 μου χρόνια, με χειροθέτησε και Αναγνώστη σε επίσημη λαμπρή τελετή στον μητροπολιτικό ναό!
Ως πτυχιούχος δε κατηχητής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, είχα (από το 1969 και μετά), μια λαμπρή πορεία στα κατηχητικά των ναών ολόκληρης της Αττικής.
Ακόμα, εχω δε μελετήσει αμέτρητα θρησκευτικά βιβλία, σπουδαίων λαϊκών θεολόγων και διακεκριμένων ιερωμένων, και φυσικά την Αγία Γραφή.
Τέλος, ένα θρησκευτικό βιβλίο μου, το έχει επαινέσει ο ίδιος ο οικουμενικός πατριάρχης, ο προηγούμενος.

Ploutos Vourliotis 
Ωραία όλα αυτά 
δηλ. μου αποδεικνύεις έτσι ότι το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ μπορείς να το αποκαλείς το πουλάκι τσιου και να υβρίζεις τα Ιερά και Όσια της Χριστιανοσύνης.
Δεν συμβαδίζουν αυτά!!!
δεν σε καταλαβαίνει κανείς, τι θέλεις ??? 
τι επιδιώκεις???
είσαι και τι είσαι????
μην υβρίζεις το Θεό και άσε μας ήσυχους,άντε μπράβο!!!!
Panagiotis Michalopoulos 

Δεν ανησύχησα εσένα, δεν είμαστε άλλωστε ούτε και φίλοι.
Η συζήτηση μας αυτή (εσύ άρχισες πρώτα να με ενοχλείς), γίνεται σε ανάρτηση δικού μου φίλου. Σε μια από τις αναδημοσιεύσεις που κάνει (τακτικά – τακτικότατα), σε δικές μου αναρτήσεις, όπως αυτή εδώ.
Εσύ λοιπόν απαντώντας μου, ανάφερες κάτι για «πνεύμα του δημιουργού θεού», και σε ρώτησα τι είναι αυτό; Πώς το αντιλαμβάνεσαι το άγιο πνεύμα; Δεν είναι πρόσωπο, δεν είναι ο δημιουργός θεός; Δεν είναι το τρίτο πρόσωπο της αγίας τριάδας;
Τον θεό βέβαια, δεν τον έχουμε δει, και κακώς κάποιοι τον αγιογραφούν τον πατέρα σαν γέρο. 

Δεν αγιογραφούμε κάτι που δεν έχουμε δει, και αυτό είναι κανόνας της Εκκλησίας. 
Επίσης, στην εικόνα της αγίας τριάδας παρουσιάζουν το άγιο πνεύμα σαν περιστέρι! Είναι περιστέρι το άγιο πνεύμα; Μόνο στην παράσταση της βάφτισης του Χριστού επιτρέπεται να αγιογραφείται έτσι, και ποτέ μόνο του! 
Οι άθλιοι όμως, το αγιογραφούν σαν περιστέρι, ακόμα και στην εικόνα της Πεντηκοστής, όπου εμφανίστηκε διαφορετικά, με τη μορφή δηλαδή πύρινων γλωσσών! 
Οι πανάθλιοι, το αγιογραφούν και μόνο του, και μας καλούν να προσκυνήσουμε ένα περιστέρι, όπως το ίδιο κάνουν και τις μέρες αυτές και οι αισχροί παπόφιλοι –οικουμενιστές, της δήθεν πανορθόδοξης Συνόδου, αυτής της σάρας και της μάρας, του οικονομικού πατριάρχη Βαρθολομαίου, που γίνεται τώρα στην Κρήτη!
https://www.facebook.com/manolis.karras2/posts/481036215427017

Δεν υπάρχουν σχόλια: