Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΣΧΟΛΙΑΖΩ: Η πατρίδα και η θρησκεία που αυτοί τώρα τάχα καταργούν, δεν υπάρχει πια εδώ και πολλά χρόνια. Πριν από τους άθεους αυτούς, πρόλαβαν και την κατάργησαν οι μασόνοι προηγούμενοι.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
newsbomb.gr
(Χορηγούμενη - διαφήμιση στο facebook)
10 ώρες πριν
Καταργούν Θρησκεία και Πατρίδα από τα σχολεία. Τι άλλο μας περιμένει;

Κατάργηση των παρελάσεων των μαθητών αλλά και της υποχρεωτικής προσευχής, είναι μερικές από τις προτάσεις για αλλαγές στα σχολεία που έχει κάνει η Επιτροπή Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία.
Οι προτάσεις της Επιτροπής αφορούν όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και έχουν ήδη προκαλέσει αντιδράσεις τόσο από την Εκκλησία, όσο και από την εκπαιδευτική κοινότητα.
http://www.cnn.gr/news/ellada/story/33672/telos-parelaseis-kai-proseyxi-dietes-lykeio-ib-stis-protaseis-gia-tin-paideia

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:

Panagiotis Michalopoulos 
Η πατρίδα και η θρησκεία που αυτοί τώρα τάχα καταργούν, δεν υπάρχει πια εδώ και πολλά χρόνια. Πριν από τους άθεους αυτούς, πρόλαβαν και την κατάργησαν οι μασόνοι προηγούμενοι.
Άλλωστε, οι σχολικές παρελάσεις είχαν καταντήσει πασαρέλα με τις μινιφορούσες, που αν είναι και σημαιοφόροι, βάζουν και το κοντάρι στα μπούτια τους και όλο το θέμα καταντάει και πορνό!
Επίσης, η Εκκλησία να έχει τη δική της εκπαίδευση. Δεν είναι έργο της Πολιτείας η κατήχηση, κάτι που άλλωστε το απαγορεύουν και οι ιεροί κανόνες.
Όλη δε η φασαρία γίνεται διότι μπήκε φραγμός στους παιδόφιλους παπάδες να ψαρεύουν παιδιά στα σχολεία, και τώρα πρέπει να αρκούνται μόνο στα αγοράκια -στα παπαδάκια, που καταφέρνουν να τα στριμώχνουν μέσα στο ιερό.
https://www.facebook.com/newsbombgr/posts/1054097427972642

ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

Το newsbomb.gr (του κ. Κώστα Χαρδαβέλα): «Αποκαλύπτει» πιπεράτα θέματα (σεξ – σοφτ πορνό), κάθε μέρα… Πάντα, μαζί με Παΐσιο (εναλλασσόμενο με Κοσμά Αιτωλό) … Βεβαίως – βεβαίως!

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Ναι για "σημεια και τερατα" διαβαζω. Απ' την μια η επισκεψη Πουτιν και απ την αλλη αλλαγες στα σχολεια
Καλο Σαββατοκυριακο να εχεις και παντα να μας ενημερωνεις :)

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλο Σαββατοκυριακο!
:)