Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Καλημέρα, καλό σαββατοκύριακο! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου στο ιστολόγιο «χαίρετε», ήταν…)

ΤΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ;


Δυστυχώς, εκτός από την παπική άποψη για την αγία τριάδα (ο θεός γέρος, κλπ) έχουμε και άλλες παπικές απεικονίσεις -σαν διακόσμηση, σε λειτουργικά ιερά ευαγγέλια ορθόδοξων ναών! Βλέπουμε π.χ. πάνω στην αγία τράπεζα, άλλο ευαγγέλιο έχει τον Χριστό να ανασταίνεται και να κρατάει μια σημαία!.. Βλέπουμε άλλο να έχει το περιστέρι σαν εξώφυλλο, ότι καλά και ντε το άγιο πνεύμα είναι πουλί… Κλπ, κλπ!


Ποιος και πότε έγραψε τον ύμνο αυτόν; Από πότε η Εκκλησία του Χριστού, άρχισε να εφαρμόζει το ανατολίτικο λιβάνισμα, αυτό το χαρακτηριστικό της βουδιστικής κιναιδικής λατρείας;


Μπράβο του! Ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας (Παναγιώτης) Φούντας, αναφέρεται (σε κυριακάτικο εγκύκλιο κήρυγμα του), στην άσεμνη ενδυμασία των γυναικών στους ιερούς ναούς… Οι οποίοι ναοί μετατρέπονται έτσι σε μπουρδέλα, οι δε ιερείς σε υπηρέτες οίκων ανοχής και τσατσάδες!


Καταζητείται!


Μεγάλη Εβδομάδα, και Ανάσταση, με την Άντζελα Δημητρίου! (3 φωτο, από τότε που βλεπόταν!)


Πολύ αισχροί, και πολύ αντίχριστοι πρέπει να είναι αυτοί με τα παιχνίδια «Τζάμπο». Έκαναν πασχαλιάτικα μια γελοία διαφήμιση… Μια παρωδία της ακολουθίας και περιφοράς του Επιταφίου, και της Ανάστασης. Στη διαφήμιση, πάει μπροστά ενας βρικόλακας, δηλαδη το πουρό, η Άντζελα Δημήτριου, ως Λαίδη τάχα! Ακολουθεί το πλήθος με αναμμένες λαμπάδες… Η τραγουδίστρια ψέλνει τη χαμένη αγάπη της, τον (κωλόγερο προφανώς) γκόμενο που την εγκατέλειψε πασχαλιάτικα… Και ξαφνικά, συναντά έναν νεαρό, που τον βλέπει σαν ξερολούκουμο, σαν αντικαταστάτη του γέρου της, σαν τεκνό! Και του προτείνει το κόκκινο αυγό της, και του λέει: «Χτυπά! Χτύπα το, σαν άντρας!» (Ερώτηση: να της «χτυπήσει» δηλαδη το αιδοίο της, το αξύριστο από τότε που πόζαρε γυμνή σε πορνοπεριοδικό???)


Panagiotis Michalopoulos (Blogger. Eλληνικό – Αθήνα), προς την Antigone Tsarapatsanis (δικηγόρο –κάτοικο Γλυφάδας Αττικής): «Καλημέρα Αντιγόνη!.. και.. βγάλτε τον σκασμό, διότι εκτίθεστε και χαρακτηρίζεστε απλή κυρα-Κατίνα, ψευτο-θεούσα, μια φανατική γυναικούλα, μια αισχρή συκοφάντης παντός έντιμου στοιχείου στον εκκλησιαστικό χώρο!»


Έχω διαβάσει για διαφορετικές τοποθεσίες, γειτονικές, στην ίδια ευρύτερη περιοχή… Όπως «Πάνω Παναγιά», «Κάτω Παναγιά», «Πέρα Παναγιά», και «Δώθε Παναγιά»! Ξέρετε πού είναι;


Η κομμώτρια -κουρέας, της αλυσίδας «Δίας» (υπάρχει κατάστημα και στο Π. Φάληρο), στο νέο μαγαζί που άνοιξε δίπλα στο σπίτι μου: «Το έχει»!


Εδώ, Μπουρδελιστάν! Αεροπλάνα, πάνε και έρχονται… Ήρθε και έφυγε ο Πάπας των παπικών… Τώρα έχει σειρά να αφιχθεί και το Άγιο Φως…


Με λένε Γιώργο, και σκοτώνω δράκους!


Αποκάλυψη, τώρα: Πώς ακριβώς ευλογούσε αρχικά ο Χριστός, όταν ήταν δεξιοτέχνης στα δάχτυλα του, και πώς αργότερα τότε που τον δυσκόλευε πολύ εκείνη η αναθεματισμένη η ρευματοειδής αρθρίτιδα που τον βασάνιζε;


Με αυτό λοιπον το σκηνικό, έρχονται τώρα κάποιοι ελληνολάτρες, πιάνονται από αυτήν την παράγραφο με του έλληνες, και την παρουσιάζουν σαν τάχα πραγματική συνάντηση με τον Ιησού, σαν τάχα τα λόγια του Ιησού να είχαν σχέση με τους έλληνες… Παρουσιάζουν –λίγο πολύ, τον Ιησού, σαν την μαντάμ Σουσού από την ψαραγορά στον Βύθουλα, που ξιπαζόταν μετά όταν πλούτισε, και που αρεσκόταν να δέχεται την κάθε κυρά Κατίνα του Κολωνακίου στα «ιδιαιτέρα διαμερίσματα» της! Χα!


Παπική εικονογράφηση της Συριακής Εκκλησίας: Προφητεύει την τάση για μια νέα εκκεντρική ανοιξιάτικη μόδα, που θα την δούμε να αχνοφαίνεται σιγά –σιγά, από αυτό το Πάσχα και μετά… Επανέρχεται λοιπον το μίνι, το ασύμμετρο ριχτό φόρεμα, και ίσως να έχουμε –προαιρετικά, και ένα βυζί έξω… Στον δε περίπατο (στο πάρτι, στο χορό κλπ), σαν ένα επιπλέον χρήσιμο αξεσουάρ θα θεωρηθεί ότι είναι και μια… σημαία!!!..


Η γνωστή ατάκα του σινεμά «δυο μπεκατσίνια ήτανε, πολύ αγαπημένα, και ήρθε ένας κυνηγός και σκότωσε το ένα», δεν ταιριάζει απόλυτα με την συγκεκριμένη αγιογραφία. Εδώ έχουμε δυο πιτσουνάκια, αγαπημένα επίσης, δυο περιστέρια λεύκα δηλαδη, που το ένα μάλιστα συμβολίζει και το επίσης λευκό, άγιο πνεύμα! Το απαραίτητο δηλαδη συμπλήρωμα (το πουλί) για να πιάσει παιδί μια παρθένα… Συμπλήρωμα, μαζί με τον απαραίτητο παρθενικό κρίνο, βεβαίως –βεβαίως!


Ρετρό ατάκα: «Κορίτσια! Να, ο Μπάρκουλης!» (Επίκαιρο: ποιο είναι αυτό το σέξι ξέκωλο με τα μεγάλα φτερά;)


Καλά ρε παιδιά, έχω μια απορία: Το νησί, δεν έχει Επίσκοπο; Δεν υπάρχει μητροπολίτης Λέσβου; Πού ήταν αυτός;


Καλά ρε παιδιά, έχω μια απορία: Το νησί, δεν έχει Επίσκοπο; Δεν υπάρχει μητροπολίτης Λέσβου; Πού ήταν αυτός;


Πασχαλιάτικο δώρο στον «ορθόδοξο» πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο, ύψους 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων...


Καλημέρα σας, και καλό σαββατοκύριακο!


Ακούσαμε στους χαιρετισμούς αυτούς (Δ' Στάση), το βράδυ που πέρασε, πολλά και διάφορα…


Ο γέροντας Παΐσιος, έλεγε διάφορα, μεταξύ των οποίων και το ότι όλα τα πράγματα αγιάζονται, όπως το νερό, το ψωμί, κλπ. εκτός από τα αηδιαστικά πράγματα, όπως τα κόπρανα, και τα τοιαύτα! Σπουδαίος ο λόγος του! Εξαίρεση βέβαια αποτέλεσε αυτός ο ίδιος, που αν και αποτελούσε ολόκληρος μια κουράδα και μισή, ήρθε η Εκκλησία λίγα χρόνια μετά τον θάνατο του, και τον άγιασε! Σκατένια Εκκλησία και η ίδια, έσπευσε και τον ανακήρυξε μέγα προφήτη και άγιο Της! Χα!


Μαλακίας, Pemptousias.gr, το Ανάγνωσμα: Σήμερα, ο κ. Μαυροκέφαλος (άλλος είναι ο κ. Μαυρομάγουλος) , μιλάει για πρώτη φορά (δεν μας χέζεις, ρε Νταλάρα;) για τον κουφιοκέφαλο Παΐσιο… Του οποίου αυτός λέει, ήταν ο μέγας Αυλάρχης, -Αρχοντάρης, στο εξοχικό του γέροντα, στο κτήμα του, στην Παναγούδα! (Τι να είναι άραγε, ρε πούστη, αυτός ο Αρχοντάρης; Κάτι σαν γιουσουφάκι, να πούμε;)


Ο Κερκυραίος «Άγιος Νικόλαος Νεοχωρακίου» (μια σελίδα κατατασσόμενη ως «θρησκευτική οργάνωση» στο facebook), είναι λοιπον κι αυτός παπικός, ρε πούστη; (κάνει ανάρτηση εικόνας του Ευαγγελισμού, αυτήν με τον κρίνο!) Αίσχος!


Η Παναγιά -η Γοργόνα, βοήθεια σας! (video)


Μελετώντας αγιογραφίες… Βλέπουμε στον Ευαγγελισμό π.χ. το πούλι, ένα περιστέρι… Δεν βλέπουμε πελαργό, να φέρνει κάποιο μωρό! Επίσης η λογοκρισία δεν επιτρέπει γυναικολογικές αναλύσεις, σχετικά με την σύλληψη –την αρχή της εγκυμοσύνης… Έτσι εδώ, έχουμε τον γονιμοποιό κρίνο σαν σύμβολο! Επίσης, άλλο περίεργο: ο Άγγελος δεν κουνάει τα φτερά του, τα έχει απλά ανοιχτά, σαν αεροπλάνο… Αλλά και πάλι καταφέρνει να μην πατάει στο έδαφος, δηλαδη αν και έχει πόδια, τα έχει για φιγούρα, και δεν τα χρησιμοποιεί! Αναρωτιέμαι: Πόσο να ζυγίζει άραγε; Ποια να είναι η βαρύτητα στον παράδεισο;


Για ένα χαρούμενο ξεκίνημα… Λέμε καλημέρααααα! (ένθετο: Ενδιάμεσο Πάσχα –μεταξύ παπικών και ορθοδόξων… Πάσχα, με την «άρρωστη» Άντζελα Δημητρίου!)


Καλημέρα σας! Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μου -στο ιστολόγιο μου -το «χαίρετε», είναι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: