Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ο χρήστης Ανώνυμος ιερωμένος, έγραψε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση μου: «Γέροντας Παΐσιος, ο μέγας ψευδοπροφήτης!»

ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ...
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

Γέροντας Παΐσιος, ο μέγας ψευδοπροφήτης! «Προέβλεψε» ότι θα πεθάνει στο άγιο όρος, προετοίμασε εκεί τον τάφο του, έφτιαξε και σχετική επιγραφή!!!.. Τελικά, πέθανε εκτός αγίου Όρους, και τον έθαψαν σε γυναικείο μοναστήρι!

Ανώνυμος ιερωμένος είπε... 
Μπορεί κ. Παναγιώτη να έπεσε έξω στην προφητεία του ο κωλόγερος Παΐσιος, και να μην τον θάψανε τελικά στο άγιο βουνό (στο άγιο όρος) όπως (μαστουρωμένος;) είχε από καιρό πριν προβλέψει, εκεί δηλαδη που έφτιαχνε μάλιστα και ο ίδιος τον τάφο του…
Αλλά μου περνάει απ το μυαλό μια φοβερή υποψία, ότι ίσως ήταν και θηλυπρεπής (μάζευε τόσους νέους εκεί στο εξοχικό του) που στο τέλος ο θεός τον έκανε «ξου», και έτσι κατέληξε τελικά σαν πτώμα σε γυναίκειο μοναστήρι!
Έτσι, και ο θεός ικανοποιήθηκε με το «ξου», αλλά και ο διάβολος κέρδισε, αφού τώρα εκεί στον τάφο του μπορούν να τον επισκέπτονται οι πάντες, να είναι εκεί δίπλα του και να τον θεωρούν κοντά τους, ενώ αυτός από κάτω είναι φαγωμένος από σκουλήκια και κατσαρίδες!
Να τον επισκέπτονται και γυναίκες, να πέφτουν να προσκυνάν στο τάφο, ενώ οι άντρες από πίσω να κάνουν μπανιστήρι στο τι χρώμα και τι είδος κυλόττα φοράν όλες αυτές οι θεούσες.
Επίσης, όλοι αυτοί, μπορούν –παρακινούμενοι από τον διάβολο να παίρνουν και χώμα από τον τάφο του (γκέι ή αμφί;) καλόγερου, και να το διαλύουν σε νερό και να μεταλαβαίνουν από αυτό!
(18 Μαρτίου 2016 - 1:59 μ.μ.)

http://xairete.blogspot.gr/2015/08/blog-post_78.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: