Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Προχθές από τον Πειραιά, έγινε επιλογή χριστιανών φυγάδων από τη Συρία, -ανάμεσα τους και Αλαουίτες, και προωθήθηκαν σε κάμπινγκ στον νέο καταυλισμό σε πρώην στρατόπεδο της πολεμικής αεροπορίας στη Ριτσώνα στην Εύβοια...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε τη φωτογραφία της Venetia Apostolidou.
12 ώρες πριν
7 Αυγούστου 1991.

Οι Ιταλοί πυροβολούν τους απελπισμένους Αλβανούς μετανάστες, που έφθασαν με το πλοίο «Βλόρα»....
11 Μαρτίου 2016. 
Οι Αλβανοί κλείνουν τα σύνορα στους απελπισμένους Σύριους πρόσφυγες και κάνουν περιπολίες μαζί με Ιταλούς.
 

ΣΧΟΛΙΑ:
Sotiris Vavlekis 

Παραμυθι ειναι αυτο με τους Συριους προφσυγες..
Οι Συριοι απο ολους αυτους που βρισκονται στην Ελλαδα αποτελουν το 25%.
πχ,στο εργοστασιο ROCA, Λαρισας, μονο γυρω στους 60 ειναι Συριοι..
Οι αλλοι ειναι απο διαφορες χωρες, με τη πλειοψηφια τους να ειναι Αφγανοι...
Αυτη η καραμελλα με τους προς δηθεν Συριους πρεπει να σταματησει....

Panagiotis Michalopoulos

1. Και εδώ στο Ελληνικό, στο πρώην αεροδρόμιο, έχουμε Αφγανούς. Μας τους έστειλαν κι αυτούς οι τούρκοι δουλέμποροι, με συνοδεία μάλιστα από πλοία του τουρκικού λιμενικού -για προστασία, για νταβατζηλίκι. Όσοι επιχειρούν να έρθουν μόνοι τους, χωρίς τούρκικη κρατική συνοδεία, εντοπίζονται αμέσως από εκεί και κακοποιούνται μεσοπέλαγα από τούρκους ένστολους, και επιχειρείται δε και η βύθιση της λέμβου τους.
2. Προχθές από τον Πειραιά, έγινε επιλογή χριστιανών φυγάδων από τη Συρία, -ανάμεσα τους και Αλαουίτες, και προωθήθηκαν σε κάμπινγκ στον νέο καταυλισμό σε πρώην στρατόπεδο της πολεμικής αεροπορίας στη Ριτσώνα στην Εύβοια, με κτηριακές εγκαταστάσεις εκεί για μαγειρεία και για λουτρά. Προβλεπόταν μάλιστα και δημιουργία συγκοινωνίας από εκεί, από το δάσος αυτό, προς την παραλία, προς το Βαθύ! Κανονική κατασκήνωση -λουξ, δηλαδη. Όμως μόλις οι μετανάστες αυτοί έφτασαν εκεί, τους ξίνισε το μέρος, και οι περισσότεροι αρνήθηκαν να εγκατασταθούν εκεί, και επέστρεψαν μόνοι τους στο Πειραιά!
3. Το ίδιο έκαναν χθες και οι πρόσφυγες που είχαν μεταφερθεί σε αντίστοιχο κέντρο φιλοξενίας εδώ κοντά μας, στο Λαύριο. Φορτώθηκαν τα μπογαλάκια τους, και πήραν αμέσως το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι και βρίζοντας μας ότι τους εμπαίζουμε και δεν τους παρέχουμε σωστή φιλοξενία, παρά τα χρήματα που παίρνουν από την Ευρώπη εδώ, οι διάφοροι επιτήδειοι των διαφόρων ΜΚΟ!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1045606145502064

Δεν υπάρχουν σχόλια: