Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Αντίχριστοι λοιπον (σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών) οι ρατσιστές παπάδες του μητροπολίτη Βέροιας; Ο ίδιος ο μητροπολίτης, ως… «Μεγαλοπρεπής», τι λέει για τον παπά του -τον πάτερ Ευλόγιο, και για τους χθεσινούς τραμπουκισμούς (γουρουνοκεφαλές, κλπ) κατά των Σύρων προσφύγων που άρχισαν (ερχόμενοι από Ειδομένη) να φιλοξενούνται σε στρατόπεδο στην περιοχή του;

ΑΡΧΕΙΑΚΟ:
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009

Βραδινό (χρώματος μελιτζανί) δεσποτικό φόρεμα – μανδύας.

MHTΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ...
ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 7:43 μμ
Πέταξαν γουρουνοκεφαλές στην είσοδο του στρατοπέδου
Εικόνες ντροπής στη Βέροια κατά την υποδοχή προσφύγων από Ειδομένη (βίντεο)

Αθήνα: 
Με επεισοδιακό τρόπο έγινε η εγκατάσταση των πρώτων προσφύγων, που έφυγαν με λεωφορεία από την Ειδομένη, στο κέντρο φιλοξενίας που δημιουργήθηκε στο στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινο δίπλα στο χωριό Αγία Βαρβάρα στη Βέροια.

 Xρυσαυγίτης, ο παπάς της Βέροιας; 
Τι λέει ο Σεβασμιότατος;
Κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», κάτοικοι που αντιδρούν στην άφιξη των προσφύγων στην περιοχή τους συγκεντρώθηκαν 100 μέτρα από την είσοδο του στρατοπέδου και τους αποδοκίμασαν.
Η διαμαρτυρία κράτησε για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια άνοιξαν το δρόμο και επέτρεψαν τη διέλευση του λεωφορείου. Ωστόσο, εκείνη την ώρα, σύμφωνα με το verianet.gr, κάποιοι πέταξαν μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου γουρουνοκεφαλές.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ουζουνίδης που βρέθηκε στο σημείο αναγκάστηκε να ζητήσει την προστασία της αστυνομίας για να μην τον προπηλακίσουν οι συγκεντρωμένοι και τελικά μπήκε σε μια κλούβα των ΜΑΤ.

Εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του Ιερέα Ευλόγιου, ο οποίος σημείωσε: «Στα 200 μέτρα υπάρχει μια μοναχή. Εάν πειραχτεί μια τρίχα της, θα γίνει χαμός. Εγώ σας το λέω και κάντε μου μήνυση».
Σύμφωνα με το verianet.gr, τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει σήμερα και το κλίμα φόβου αντικαταστάθηκε από ένα πνεύμα κατανόησης, συμπάθειας και αλληλεγγύης.
Όσον αφορά τον ιερέα, εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι από τις χθεσινές αντιδράσεις απομονώθηκε μόνο μια πρόταση του με συνέπεια να κατηγορηθεί και να στοχοποιηθεί.

Ο πάτερ Ευλόγιος
(έχει την Ευλογία του Μητροποίτη του;)
Λέγεται ότι ο ίδιος σήμερα, σε επικοινωνία που είχε με τους κατοίκους, τους παρότρυνε να βοηθήσουνε τους πρόσφυγες γιατί είναι άνθρωποι δυστυχισμένοι.
Το πρωί, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε με σκληρά λόγια σε εκπομπή του MEGA για τους ιερωμένους που καταφέρονται με αυτό τον τρόπο κατά των προσφύγων.

Είπε συγκεκριμένα γι αυτούς τους ιερείς που απείλησαν τους πρόσφυγες ότι «αμαυρώνουν με το χυδαιότερο τρόπο την προσφορά της ορθοδοξίας».

«Η ορθοδοξία έχει δώσει τα πάντα για τους πρόσφυγες και δεν έχει το δικαίωμα κανένας από αυτούς τους κυρίους, δεν τους λέω ιερωμένους γιατί δεν είναι, είναι έξω από το Χριστό, για να μην πω ότι είναι αντίχριστοι, όταν συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο», επισήμανε ο κ. Κουρουμπλής. - See more at: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-ellada/45/305633/eikones-ntropis-sti-veroia-kata-tin-ypodochi-prosfygon-apo-eidomeni-vinteo#sthash.5xO5rBZ3.dpuf
Το πρωί, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε με σκληρά λόγια σε εκπομπή του MEGA για τους ιερωμένους που καταφέρονται με αυτό τον τρόπο κατά των προσφύγων. Είπε συγκεκριμένα γι αυτούς τους ιερείς που απείλησαν τους πρόσφυγες ότι
 «αμαυρώνουν με το χυδαιότερο τρόπο την προσφορά της ορθοδοξίας». 

«Η ορθοδοξία έχει δώσει τα πάντα για τους πρόσφυγες και δεν έχει το δικαίωμα κανένας από αυτούς τους κυρίους, δεν τους λέω ιερωμένους γιατί δεν είναι, είναι έξω από το Χριστό, για να μην πω ότι είναι αντίχριστοι, όταν συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο», επισήμανε ο κ. Κουρουμπλής. -
http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-ellada/45/305633/eikones-ntropis-sti-veroia-kata-tin-ypodochi-prosfygon-apo-eidomeni-vinteo 
https://www.facebook.com/skatastousfasistes/photos/a.324087797658066.79311.240916162641897/1085850171481821/?type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: