Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Αρχειακό: «Προχθές, μου έκανε αίτημα φιλίας στο facebook, ένας ιερέας…»

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΣΤΟ FACEBOOK
Ο Χρήστης Panagiotis Michalopoulos, αναδημοσίευσε...
10 λεπτά, πριν
Σας ευχαριστώ θερμά φίλτατε! χαίρομαι που είστε ξανά μαζί σας. 

Σήμερα μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα που πέρασε με την απουσία σας στα σχόλια, σκεπτόμουν να κάνω ένα σχόλιο και να ρωτάω τι γίνατε. 
Δόξα τω θεώ λοιπόν που είστε εδώ και τα λέμε ξανά.
Και βέβαια συμβαίνει αυτό με την σιωπή που λέτε. Και βέβαια πολλοί προτιμούν το σκοτάδι από το φως.


Προχθές μάλιστα ένας ιερέας, μου έκανε αίτημα φιλίας στο facebook, που το έκανα δεκτό και πρόλαβα μάλιστα να τον ευχαριστήσω εγώ πρώτος, με μήνυμα στη σελίδα του. Εκείνος δεν απάντησε εκεί (έμαθα μετά ότι το διέγραψε το σχόλιο μου!), δεν απάντησε δημόσια άλλα κρυφά -στο inbox, και μου ζητούσε συνάντηση για να πιούμε καφέ και να συζητήσουμε, κάτι που εγώ χωρίς να εποπτευθώ κάτι, το δέχτηκα, για την επόμενη εβδομάδα όπως μου πρότεινε. 
Όταν όμως εγώ πάνω στη χαρά μου έκανα και σχετική ανάρτηση στο μπλογκ για τη φιλία μας αυτή, αυτός μου τηλεφώνησε αλαφιασμένος και απαίτησε σε έντονο ύφος να κατεβάσω αμέσως τη σχετική ανάρτηση διότι λέει… τον εκθέτω! Καταλάβατε; Εξέθεσα την παρθένα κόρη που μου ζήτησε κρυφό ραντεβού! Που σημαίνει ότι υπήρχε δόλος στη σχετική αίτηση φιλίας του ιερωμένου. Και ποιος ξέρει τι σχέδιο κρυβόταν σε εκείνη την πρόσκληση για συζήτηση τάχα, με καφέ!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1021553687907310

Δεν υπάρχουν σχόλια: