Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: «Αθάνατος»;

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστης Panos Anoysas
έγραψε στην δημόσια ομάδα «Πιστεύομεν εις ένα θεόν, πατέρα παντοκράτορα»
(11 ώρες πριν)
H "προφητεία" (από το 2005) του μακαριστού Αρχιεπισκόπου: «Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς, και θα μας κυβερνούν πλούσιοι τραπεζίτες» επιβεβαιώνεται - δυστυχώς - σε εντυπωσιακό βαθμό.
ΣΧΟΛΙΑ:
Panos Anoysas 

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!
Panagiotis Michalopoulos 

Τελικά, δεν τον δολοφόνησαν!!!.. Από σκασμό, πήγε ο Χριστόδουλος, δηλώνει σε συνέντευξη του, ο αδελφός του μακαρίτη αρχιεπισκόπου Αθηνών. (πώς έσκασε; Όπως ο αιρετικός Άρειος; Όπως ο προδότης Ιούδας;)
http://xairete.blogspot.gr/2016/01/blog-post_342.html

Emmanuil Oikonomou

αθάνατος.
Panagiotis Michalopoulos

Αθάνατος! Χα!
Δεν τον έφαγαν τα σκουλήκια ούτε οι κατσαρίδες! Αυτά τα πλάσματα, δεν πειράζουν ταριχευμένα πτώματα! 
Στην εκταφή δε, θα δούμε τον "αθάνατο" να πετιέται σαν ελατήριο, και να φωνάζει: 
"Είμαι αθάνατος εγώ! Εγώ, δεν πέθανα σαν τον Χριστό που ήταν θεός και άνθρωπος! 
Εγώ, σαν Σατανάς, …βρικολάκιασα!"

https://www.facebook.com/groups/172702946410540/permalink/221565518190949/

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟΤΕ...
(Δευτέρα, Οκτώβριος 8, 2007)

Δάκρυσε ο Χριστόδουλος μόλις έμαθε την αλήθεια

«Μην ανησυχείτε, θα τα πούμε αύριο το πρωί». Με αυτές τις κουβέντες αισιοδοξίας αποχαιρέτησε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τον πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Θωμά Συνοδινό και τον μητροπολίτη Βρεσθένης κ. Θεόκλητο λίγο προτού μπει στο χειρουργείο του νοσοκομείου Τζάκσον Μεμόριαλ, στο Μαϊάμι, χθες στις δυο τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.

Τα χαμόγελα ελπίδας που από χθες το πρωί κυριαρχούσαν σ’ όλο τον ελληνικό ορθόδοξο κόσμο «πάγωσαν» όταν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και έπειτα από δώδεκα ώρες που ο Αρχιεπίσκοπος βρέθηκε στα «μαγικά χέρια» του δόκτορος Ανδρέα Τζάκη επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο και η μεταμόσχευση δεν έγινε ποτέ.

«Η ηπατική μεταμόσχευση στον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο δεν κατέστη δυνατή διότι διαπιστώθηκαν μεταστάσεις στην περιτοναϊκή κοιλότητα. Μετά την εξέλιξη αυτή ο μακαριότατος θα ακολουθήσει την ενδεικνυόμενη για την περίπτωση αυτή θεραπευτική αγωγή». Αυτή ήταν η λακωνική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που βγήκε σχεδόν αμέσως μετά τις πρώτες πληροφορίες ότι δεν έγινε η μεταμόσχευση.

Το κλίμα στο Μαϊάμι αμέσως άλλαξε: έγινε βαρύ. Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθούσε τις δυσοίωνες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου, που βρίσκεται στο Μαϊάμι δυο μήνες τώρα και περίμενε με αγωνία να χτυπήσει το πολυπόθητο τηλέφωνο για τη μεταμόσχευση.

Σύμφωνα με καθηγητές Ογκολογίας του πανεπιστήμιου που μίλησαν στην «Espresso», τώρα πια ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον Αρχιεπίσκοπο, καθώς η χημειοθεραπεία αποδεικνύεται μονόδρομος.

Ωστόσο τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τον μακαριότατο, καθώς εκτός από το σακχαρώδη διαβήτη, πάσχει και από κίρρωση του ήπατος, γεγονός που δημιουργεί ανυπέρβλητα προβλήματα στη χημειοθεραπεία, όπως είπαν στην «Espresso» δυο ογκολόγοι καθηγητές πανεπιστήμιου.

«Τώρα δεν γίνεται τίποτα πια. Πολλές φορές ανοίγοντας στο χειρουργείο τον ασθενή βλέπουμε τον καρκίνο σαν χιονοστιβάδα μέσα στην περιτοναϊκή κοιλότητα, δηλαδή στα τοιχώματα της κοιλιάς. Αυτό δεν μπορούμε να το δούμε με εξετάσεις, παρά μόνο εάν ανοίξουμε τον άρρωστο στο χειρουργείο. Συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις τον κλείνουμε (η διαδικασία αποκαλείται “open-close”) και δεν κάνουμε τίποτα άλλο, γιατί απλά ο καρκίνος έχει ξεφύγει από τα όρια του ήπατος και έχει κάνει μεταστάσεις παντού στην κοιλιά, σε διάφορα μεγέθη. Δεν υπάρχει περίπτωση μεταμόσχευσης. Είναι τρέλα, είναι παρανοϊκό να το κάνεις. Τώρα, δυστυχώς, αυτό που σας έλεγα από το καλοκαίρι, τα περιθώρια είναι πολύ στενά, ακόμα και το σχήμα της χημειοθεραπείας που θα ακολουθήσει θα επιβαρύνει τον οργανισμό του, καθώς το συκώτι του λόγω της κίρρωσης δεν μπορεί να διυλίσει τα ισχυρά φάρμακα, που θα έχουν -όπως καταλαβαίνετε- πολύ σοβαρές παρενέργειες».
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
espressonews.gr