Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ένα καλό από όλη αυτήν την ιστορία με το νέο αυτό μεταναστευτικό, είναι ότι αυξήθηκε ο πληθυσμός μας, πολύ περισσότερο από όσο είχε αυξηθεί με τους αλβανούς, βούλγαρους, πολωνούς κλπ, προηγουμένως.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η Ανθή Κωνσταντινίδου κοινοποίησε τη φωτογραφία της Ξυδου Ματρωνα.
1 ώρα πριν

Κοιμήσου Έλληνα, και η ατυχία σου δουλεύει!
Η αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού με συνοπτικές διαδικασίες που συμβαίνει αυτή τη χρονική στιγμή στην Ελλάδα, δεν έχει ξανασυμβεί πότε στην παγκόσμια ιστορία.
Ακόμα και τους ινδιάνους της Αμερικής, χρειάστηκαν μερικοί αιώνες για να τους εξαφανίσουν. Δεν είναι οικονομική κρίση, αλλά οργανωμένο σχέδιο εθνοκάθαρσης.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=462095593983201&set=gm.10153923815227436&type=3&theater

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:

Panagiotis Michalopoulos 
Την εθνοκάθαρση, την επιβάλαμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας! βάλαμε τα χέρια μας, και βγάλαμε τα μάτια μας! Πώς; Μα, με πολλούς και διάφορους τρόπους, όπως με την υπογεννητικότητα, με την καλοπέραση μας, με τον τυχοδιωκτισμό μας, με το κομματικό κράτος, με το δημοσιοϋπαλληλίκι, κλπ, κλπ.!
Με το ρεύμα της μετανάστευσης μας σε ΗΠΑ, Γερμανία, Καναδά, Αυστραλία, κλπ.
Με την αστυφιλία και την εγκατάλειψη της επαρχίας άρα και της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Δόγμα του «εθνάρχη» Καραμανλή ήταν, να έρθουν όλοι στην Αθήνα, και να δημιουργηθεί έτσι αυτό το υδροκέφαλο κράτος τέρας.
Με ένα κράτος που δεν μεριμνά για την πολύτεκνη οικογένεια, αλλά για να διορίζει κομματόσκυλα τεμπέληδες και άχρηστους. Καλά που είχαμε τόσο καιρό τώρα (όσο είχαμε και εμείς λίγα χρήματα) τους οικονομικούς μετανάστες –αλβανούς κυρίως και μας έκαναν και καμιά δουλειά!
Έτσι λοιπον, δεν παράγουμε τίποτα, δεν έχουμε κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό –μυαλά – επιστήμονες, για μια ουσιαστική ανάπτυξη…
Έτσι λοιπον, δεν έχουμε επαρκή στρατό για να αντιμετωπίσουμε τις τούρκικες ορδές από απέναντι.
Έτσι λοιπον, δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το πετρέλαιο στο Αιγαίο μας, και έχουμε τις τούρκικες φρεγάτες να αλωνίζουν στα νησιά μας, και να φτάνουν μέχρι και το Σούνιο για να μας τρίβουν την τουρκική σημαία στη μούρη και να μας προκαλούν!
Έτσι αδύναμοι λοιπον, και ταπεινωμένοι, δεν μπορούμε να ελέγξουμε ούτε και τα θαλάσσια σύνορα μας! Έτσι, γεμίσαμε με μετανάστες και με πρόσφυγες!
Ένα καλό από όλη αυτήν την ιστορία με το νέο αυτό μεταναστευτικό, είναι ότι αυξήθηκε ο πληθυσμός μας, πολύ περισσότερο από όσο είχε αυξηθεί με τους αλβανούς, βούλγαρους, πολωνούς κλπ, προηγουμένως.
Ας αξιοποιήσουμε λοιπον το νέο αυτό ανθρώπινο δυναμικό προς όφελος μας.
Ας μην ακούμε το παπαδαριό που βλέπει ένα μεγάλο ανταγωνιστή –τον μουσουλμανισμό, στο κύμμα αυτό των νέων μεταναστών το παπαδαριό που αντιδά ρατσιστικά, και λυσσά και αφρίζει.
Αφού κόψουμε την κρατική μισθοδοσία αυτών των ρασοφόρων κηφήνων –τεμπελχανάδων που είναι δημόσιοι υπάλληλοι με τυχερά, για εργασία –να μας λιβανίζουν, δυο ώρες την εβδομάδα –κάθε Κυριακή, και αφού αξιοποιήσουμε και την εκκλησιαστική περιουσία, ας χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα αυτά για μια πιο σωστή υποδοχή των νέων ξένων μας, που όπως φαίνεται η ρατσιστική Ευρώπη (και η πονηρή Τουρκία) θέλει να εγκλωβιστούν στον τόπο μας. Ήδη, έχουν εγκλωβιστεί 20.000 πρόσφυγες -τις μέρες αυτές, με το κλείσιμο των βορείων συνόρων μας, από τα Σκόπια! Και όλο έρχονται -καθημερινά, νέες καραβιές, χιλιάδες ψυχές, από απέναντι!
Ας κάνουμε λοιπον νόμο να τους αξιοποιήσουμε…
Να εργάζονται με συμβολική αμοιβή (τροφή και στέγη) όλοι οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες, σε δημόσια έργα.
Ας ενταχτούν κι αυτοί στο στρατό!
Ας αρθεί πρωτίστως, και το προνόμιο των παπάδων να μην στρατεύονται!
https://www.facebook.com/konstantinidou.anthi/posts/581585082018296


ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
ΔΙΑΒΑΖΩ: "Με μια φράση που θα συζητηθεί, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, είπε πως το δημογραφικό μπορεί να ωφεληθεί από το προσφυγικό."
http://www.iefimerida.gr/news/253729/xydakis-oi-prosfyges-mporoyn-na-voithisoyn-dimografiko-stin-ellada
 

ελενη ιωαννιδου
τς-τς-τς μα ολοι βαρεμενοι!
 
Panagiotis Michalopoulos 

Οι έλληνες αυτοϊκανοποιημένοι -«βαρεμένοι» (τάκα – τάκα, το πούλι -και προφυλακτικά), οι ελληνίδες φιλάρεσκες (μη χαλάσει από εγκυμοσύνη η σιλουέτα τους, ή η καριέρα τους) με τα αντισυλληπτικά τους τα χάπια…
Και έτσι, παιδιά δεν έχουμε!
Ε! Μας ήρθαν λοιπον τώρα, παιδιά, από το Αιγαίο, …όσα δεν πνίγηκαν!
Έτοιμα, ανέξοδα, θεόσταλτα!

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1036295863099759

Δεν υπάρχουν σχόλια: