Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

BLOGxairete: Είμαστε καλά, και συνεχίζουμε! (καλημέρα σας, καλή Κυριακή!)


Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Μεγαλώνουν οι δουλειές μου: Απόψε -στο facebook, συζητώ με τον φίλο κ. Ηλία Γιουρούκο, Πρωτοψάλτη, Καθηγητή βυζαντινής μουσικής, Διευθυντή χορωδιών βυζαντινής εκκλησιαστικής και ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, Πρόεδρο της ομοσπονδίας συλλόγων ιεροψαλτών Ελλάδος, Ιδρυτή και διευθυντή της βυζαντινής χορωδίας Αττικής και της «χορωδίας ελληνικής παραδοσιακής μουσικής Ηλία Γιουρούκου»!


Μπράβο στον γνήσιο έλληνα και αγνό μουσουλμάνο Δήμαρχο Θράκης, τον αξιότιμο κ. Τζεμήλ Καπζά. Διαμαρτυρήθηκε έντονα, διότι σε νηπιαγωγεία του δήμου Μύκης, έγιναν γιορτές για τα Χριστούγεννα, με τα παιδάκια μασκαρεμένα- ντυμένα, …σαν τον γεροντο-χοντρο-μαλάκα τον Σάντα Κλάους!


Καλημέρα! Χρόνια πολλά – καλή χρονιά! Ξημέρωσε πρωτοχρονιά, και στο ιστολόγιο «χαίρετε», με αυτήν την πρώτη ανάρτηση, τιμούμε ΚΑΙ τον δικό μας Άγιο Βασίλη (από κάποιον βορά προσερχόμενο, ίσως) που μας επισκέφτηκε και πάλι με δώρα (τα σχόλια του) τις άγιες αυτές μέρες! (Είναι ο «Επισκέπτης» μας, με 150 αναρτήσεις στο μπλογκ)


Χρόνια πολλά! Στην Κίνα, λέει, ξεκινά η χρονιά του πιθήκου! Την οποία χρονιά εμείς, ανέκαθεν, την τιμούμε… κάθε χρόνο! Σαν γνήσιες μιμητικές μαϊμούδες! Παράδειγμα: Και τι δεν έχουμε αντιγράψει από τον βουδισμό, εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί! Και το φωτοστέφανο στις εικόνες, και την προσκύνηση, και το χειροφίλημα, και τα κεριά και τα λιβάνια, και τα κομποσκοίνια, και κυρίως… το κωλοδάχτυλο ευλογίας!


Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Χαίρετε!


ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ! Να σας τα πούμε; «ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΑΪΣΙΟΥ»! (στο μεταξύ, οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: