Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Η θρησκευτική αναβάθμιση του κ. Τσίπρα, με την ευκαιρία της τελετής του αγιασμού των υδάτων… Δώρο της επίσημης Εκκλησίας, για την ψήφιση του νόμου για την συμβίωση των ομοφυλοφίλων. Πέρσι -σαν απλός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν μόνο στον Πειραιά, και πέταξε μόνο περιστέρια, Φέτος -σαν πρωθυπουργός πλέον, ήταν στην Πρωτεύουσα, στην Αθήνα, και πέταξε ο ίδιος τον σταυρό στο νερό! Χα!

Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε τη φωτογραφία του Χρήστος Δημάρης.
28 λεπτά πριν
O Χρήστος Δημάρης (20 ώρες πριν) έγραψε: ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙ! Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ! ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ! Στην ακολουθία του αγιασμού στην Δεξαμενή των Αθηνών ο αρχιερέας δίνει τον Σταυρό στον Παυλόπουλο. Στην συνέχεια ο αρχιερέας ξαναδίνει τον Σταυρό στον άθεο Τσίπρα. Και ο Τσίπρας πετά τον Σταυρό! Η λέξη "πετά" που χρησιμοποίησα είναι η σωστή αφού ο Τσίπρας και άθεος είναι και φυσικά δεν ασπάζεται τον Σταυρό! Και τέλος ο αρχιερέας ξαναδίνει τον Σταυρό στον Καμίνη ο οποίος τον ξαναπετά γιά τρίτη φορά! Και φυσικά ούτε και ο Καμίνης ασπάζεται τον Σταυρό!
Δείτε τις θλιβερές εικόνες, στο youtube.


Panagiotis Michalopoulos 

Σχολιάζω:
1. «ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙ!»
Είναι λοιπόν Κίναιδοι, κάποιοι από τους πολιτικούς μας; Και αν ναι, τότε πόσοι περισσότεροι κίναιδοι ρασοφόροι να υπάρχουν αραγε και μέσα στην Εκκλησία μας;
2. «Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ!»
Δεν είναι ο μόνος! Μεγαλύτερος εμπαιγμός είναι εκείνη η εικόνα με τον θεο γέρο, να έχει δίπλα του τον θεό και άνθρωπο Χριστό (ο Υιός τι έγινε; Εξαφανίστηκε;) και ένα περιστέρι να κουτσουλάει από πάνω τους!
3. «ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!»
Αυτό το νέο φρούτο, το είδα φέτος σε διάφορες τέτοιες τελετές. Οι παπάδες, πετούσαν τρεις φορές τον σταυρό, για να υπάρχουν αντίστοιχα και τρεις νικητές!
4. «Στην ακολουθία του αγιασμού στην Δεξαμενή των Αθηνών ο αρχιερέας δίνει τον Σταυρό στον Παυλόπουλο.»
Γιατί; Η γιορτή γίνεται για να τιμήσουμε τα Θεοφάνεια και όχι τον όποιον κοσμικό άρχοντα!
5. «Στην συνέχεια ο αρχιερέας ξαναδίνει τον Σταυρό στον άθεο Τσίπρα.»
Βέβαια, δεν πρέπει να χωρίζουμε τους πολιτικούς σε καλούς και κακούς, δηλαδη σε μασόνους δεξιούς (κολλητούς με τους αρχιερείς) και σε άθεους αριστερούς (όχι και τόσο κολλητούς).
6. «Και ο Τσίπρας πετά τον Σταυρό! Η λέξη "πετά" που χρησιμοποίησα είναι η σωστή αφού ο Τσίπρας και άθεος είναι και φυσικά δεν ασπάζεται τον Σταυρό!»
α) Μα, και οι παπάδες που δεν είναι άθεοι, αλλά δεν έχουν το θεό τους, τον πετάνε κι αυτοί τον Σταυρό οι άθλιοι, οι ασεβείς, οι ξετσίπωτοι!
β) Και φυσικά ο σταυρός γίνεται είδωλο αν τον λατρεύουμε σαν τοτέμ, αν τον προσκυνούμε (μόνο στον θεό αρμόζει η προσκύνηση) και τον ασπαζόμαστε όπως και το χέρι του παπά, όπως και τις εικόνες, μια τακτική που την αντιγράψαμε από την κιναιδική βουδιστική λατρεία!
γ) Και να μη ξεχνάμε ότι και πέρσι τέτοια μέρα ήταν άθεος ο Τσίπρας. Και όμως σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν το πρώτο τιμώμενο πρόσωπο στον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά, προσκαλεσμένος εκεί από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον τοπικό μητροπολίτη Σεραφείμ. Του έδωσαν μάλιστα και να πετάξει αυτός τα περιστέρια! Χα!
7. «Και τέλος ο αρχιερέας ξαναδίνει τον Σταυρό στον Καμίνη ο οποίος τον ξαναπετά γιά τρίτη φορά! Και φυσικά ούτε και ο Καμίνης ασπάζεται τον Σταυρό!»
Ο Δήμαρχος έκανε πολιτικό όρκο, δεν κάλεσε τον αρχιεπίσκοπο, αλλά ο αρχιεπίσκοπος πήγε μόνος του σαν επαίτης εκεί στην τελετή.
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1007649542631058?pnref=story


ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Χρήστος Δημάρης 
Κύριε Μιχαλόπουλε, τρείς φορές πρέπει να ριπτεται ο Σταυρός στα υδατα. 
Το πρόβλημα που εγώ σχολιασα ειναι πως ο Σταυρός πετάχτηκε (κυριολεκτικά) από τους πολιτικούς. 
Αλλά και οποιοσδήποτε λαϊκός (όσο ευσεβής και αν ειναι) δεν εχει το δικαίωμα να αγιάζει τα ύδατα. Ειναι σαν να επιτρεπουμε στους λαϊκούς να κοινωνούν (γιά παράδειγμα) τους υπολοιπους
Panagiotis Michalopoulos

1. Α, ναι, έχετε δίκιο! Τρεις φορές μάλλον θα πετούν οι παπάδες τον Σταυρό στη θάλασσα, και την τρίτη φορά είναι που πέφτουν και οι βουτηχτές. Σωστά;
Βλέπετε εγώ δεν παρακολουθώ ταχτικά αυτό το φολκλορικό τυπικό, αυτό το φαιδρό έως και γελοίο έθιμο, και φαίνεται ότι ξέχασα την ακριβή διαδικασία, και ετσι έχασα το μέτρημα! Χα!
2. Φέτος, είδα σε μια περίπτωση, στις ειδήσεις στην τηλεόραση, να πετάει ο παπάς στη θάλασσα, πρώτα το νερό από το δοχείο στο οποίο είχε γίνει ο αγιασμός νωρίτερα στο ναό. Και τότε οι κολυμβητές από απέναντι -από μια βάρκα, νόμιζαν ότι έριξε τον σταυρό, και έσπευσαν και βούτηξαν πρόωρα! Στο ίδιο δελτίο δε, είδαμε και έναν εξαιρετικά υπέρβαρο νεαρό ιερέα, να εξακοντίζει με δύναμη τον μεγάλο σταυρό στην κολυμβητική δεξαμενή, αλλά δεν στόχευσε καλά, και ο σταυρός δεν έπεσε στο νερό, αλλά έσκασε στην αριστερή πλευρά της δεξαμενής, στον διάδρομο! Πως και δεν άνοιξε και κανενα κεφάλι δηλαδη! Ο δε παπάς, μετά από αυτό, πήγε να σκάσει από τα γελοία! Οι γελοίοι!
3. Στο τελετουργικό τώρα: Αφού έγινε ο αγιασμός στο ναό, αφού άδειασαν και το νερό στη θάλασσα, τότε προς και το πέταγμα μετά του σταυρού στα όποια μολυσμένα νερά, στα βοθρολήμματα -για παράδειγμα, του λιμανιού του Πειραιά;
Και άντε και τον έριξαν για την πλάκα τους! Λέτε ότι αγιάστηκαν τα σκατόνερα επειδή την εξακόντιση του σταυρού την έκανε ιερέας και όχι κάποιος κύριος Τσίπρας; Χα!
4. Τέλος, δεν είναι και τόσο ταιριαστό το παράδειγμα σας, αυτό με το αγιασμένο νερό που το παραλληλίζετε με την θεία κοινωνία!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=474185076098577&set=a.104837483033340.5562.100005212655953&type=3&theater 

Δεν υπάρχουν σχόλια: