Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Εσείς, τι πακέτο «διακοπών» -αυτής της ζωής, προτιμάτε; 1. Αφετηρία Άδης, και (μετά την κοινή Ανάσταση και κρίση) σταθμός στην Αιώνια Κόλαση, ή 2. Αφετηρία Παράδεισος, και (μετά την κοινή Ανάσταση και κρίση) σταθμός στην αιώνια ζωή – βασιλεία των ουρανών;

ΔΙΑΒΑΖΩ:
φυλακας αγγελος
Χθες στις 12:51 π.μ.
Το να παει κανεις στη κολαση ειναι κ θεμα επιλογης...

εαν [...] τοτε αγαπησε το διαβολο γιαυτο θα κατΛηξει εκει η ψυχη του οταν θα γινει η δευτερα παρουσια...
αλλα θα κακοπερασει αιωνια απο τον διαβολο γιατι ο διΒολος δεν τον αγαπησε ποτε...
[...] να αναγνωρισεις οτι ο χριστος ειναι ο σωτηρας μας.
καλο αγωνα.
ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
Διαβάζω:
«Στην κόλαση θα καταλήξει η ψύχη του, όταν θα γίνει η δεύτερα παρουσία… Και εκεί, θα κακοπεράσει αιώνια από τον διάβολο.»
Ερώτηση:
Από τον διάβολο, θα κακοπερνούν οι κολασμένοι; 

Πώς το δουλεύει αυτό το πράγμα ο διάβολος προσωπικά; 
Με τι εργαλεία; 
Με φωτιές και καζάνια, με πιρούνες και με σούβλες;
Leonidas Diamomd Diamantopoulos 
Αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι με τους εαυτους μας θα επρεπε ολοι να καταληξουμε στην κολαση, διοτι κανεις δεν ειναι αναμαρτητος. Απο κει και περα ο θεος βλεποντας οτι το χανει το παιχνιδι στελνει στην γη τον εαυτο του και του λεει: πηγαινε με σαρκα και... [Δείτε περισσότερα]
Panagiotis Michalopoulos 

Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα, στον ακατήχητο κόσμο, αγαπητέ Λεωνίδα. Θα προσπαθήσω όμως να σου δώσω μια εξήγηση σχετικά με το τι συμβαίνει στα αλήθεια με αυτήν την ιστορία.
Ο θεός λοιπόν, έβαλε στον Παράδεισο τον χωματένιο άνθρωπο (διότι εκείνος του το ζήτησε), από την εποχή του Αδάμ και της Εύας... τον θεωμένο άνθρωπο πλέον, που δεν θα αμάρτανε, και που επομένως δεν θα πέθαινε. 

Η κόλαση, είχε ετοιμαστεί αρχικά, μόνο για τον διάβολο και για τους αγγέλους του.
Αλλά κάποιοι εκεί στον παράδεισο εκείνο –κάποιο ζευγάρι τύπου «Αδάμ» -χοϊκού, και «Εύας» -ζωής, κατάφεραν με μια αμαρτία παρακοής (στο τεστ εκείνο), να χάσουν αυτόν τον Παράδεισο, και να γίνουν και πάλι θνητοί. Έχασαν όμως και την δυνατότητα επιστροφής τους εκεί. 

Όμως, μια ελπίδα επιστροφής τους εκεί, επιστροφής τους -στο μακρινό για τότε μέλλον, έχουμε από τότε… 
Πώς; Με την υπόσχεση του θεού ότι το φίδι που τους ξεγέλασε, θα έρθει μια μέρα που κάποιος θα καταφέρει να του σπάσει το κεφάλι, και εκείνο το μόνο που θα καταφέρει είναι να τον δαγκώσει στη φτέρνα.
Αυτή ήταν η προφητεία (το «πρώτο ευαγγέλιο») για την έλευση του Χριστού.
Πράγματι, ο διάβολος «δάγκωσε» τον Χριστό, προκαλώντας τον σταυρικό θάνατο του -ως ανθρώπου, αλλά έσπασε και το κεφάλι του συγχρόνως, διότι αγνοούσε την ύπαρξη και θείας φύσης στον Χριστό, ο οποίος με την Ανάσταση του έδωσε την ευκαιρία στον άνθρωπο να θεωθεί ξανά, να αναστηθεί κι αυτός -με νέο σώμα σαν εκείνο του αναστημένου Χριστού, και να κερδίσει μια αιώνια ζωή.
Από τον σταυρό ακόμα ο Χριστός, δήλωσε σε έναν από τους δυο ληστές που ήταν σταυρωμένοι μαζί του, ότι «σήμερα θα είσαι μαζί μου στον Παράδεισο»!
Leonidas Diamomd Diamantopoulos 

Ειναι γνωστα ολα αυτα.
Panagiotis Michalopoulos 

Σε όσους λοιπόν από εμάς είναι γνωστά όλα αυτά, δεν έχουμε πάρα είτε να τα αποδεχτούμε, είτε να τα απορρίψουμε. 
Να είμαστε δηλαδη με τους πιστούς χριστιανούς, ή με τους άθρησκους και άπιστους! 
Όλως ελευθέρα!
Καλημέρα σας!
(emoticon wink emoticon like)

Leonidas Diamomd Diamantopoulos 
Υπαρχουν κιαλλες επιλογες..
Panagiotis Michalopoulos 

Όπως κι άλλες θρησκείες, ε; 
Όπως και η μασονία, ε; Όπως και ο 12θεϊσμός, ε; 
Αυτό, εννοείτε;
Leonidas Diamomd Diamantopoulos 
Η μασονια σε δεχεται εαν πιστευεις σε οποιοδηποτε δογμα την υπαρξη θεου. Με αυτη τη λογικη δεν ειναι θρησκεια, παρα ενα συνολο ανθρωπων που πιστευουν ο καθενας σε διαφορετικη θρησκεια.
Leonidas Diamomd Diamantopoulos 
Παντως ναι. Απο την στιγμη που μιλαμε για πιστη και οχι για αποδειξη ο καθενας δικαιουται να πιστευει οτι θελει.
Panagiotis Michalopoulos

1. Και όμως, η μασονία είναι θρησκεία! Παραπλανητικά όμως σου λέει ότι δεν είναι θρησκεία, διότι απευθύνεται σε ανώτερες κοινωνικές τάξεις που δεν είναι τόσο θρησκόληπτες, για να προσελκύσει από εκεί μέλη. Είναι όμως θρησκεία, με περισσότερες προσευχές από την δική μας, με ναούς, με αρχιερέα τον «σεβάσμιο της στοάς», με βωμό, με μυστήρια (γάμου και βάπτισης), και με δικό της όνομα για τον θεό, τον… ΜΑΤΣ!
2. Αντίθετα, η ίδια σιωνιστική πονηριά, στην περίπτωση των φευδο-μαρτύρων του ιεχωβά (χιλιαστών) για να προσελκύσει μέλη από τη μάζα του λαού που θρησκεύει, εμφανίζεται σαν θρησκεία, με το ευαγγέλιο στο χέρι, ενώ πρόκειται για καθαρά εθνικιστική- πολιτική και αντιχριστιανική προπαγάνδα, πρόκειται για πλήρη ανατροπή όλων όσων πρεσβεύει ο χριστιανισμός, και για μια πρωτοφανή πλαστογράφηση του ευαγγελίου.
Panagiotis Michalopoulos

Λέτε: «Πάντως ναι. Από την στιγμή που μιλάμε για πίστη και όχι για απόδειξη ο καθένας δικαιούται να πιστεύει ό,τι θέλει.»
Απαντώ:
Στην πίστη την χριστιανική, που δεν είναι πίστη τυφλή, έχουμε αμέτρητες... ενδείξεις!
Ερώτηση:
Τι γνώμη έχετε για την αρχαία ειδωλολατρική θρησκεία; Τι αποδείξεις ή ενδείξεις έχουμε για τους 12 ολύμπιους θεούς;

https://www.facebook.com/konstantia763/posts/1540187559344223

Δεν υπάρχουν σχόλια: