Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ! Να σας τα πούμε; «ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΑΪΣΙΟΥ»! (στο μεταξύ, οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Απόψε, περασμένα μεσάνυχτα -ξημερώνοντας παραμονή της πρωτοχρονιάς… Συζητώ στο facebook, με την εικονιζόμενη σκυλού κ. Τάνια Χατζή, στη σελίδα του κοινού μας φίλου χρήστη «Άγια Μετέωρα».


Όλες αυτές οι ιστορίες, οι βίοι αγίων και τα θαύματα, είναι τελικά σατανικής προέλευσης; Ή απλά είναι σκέτα μυθεύματα και σκέτη απάτη; Απάτη, που σερβίρεται έτσι, σαν απόδειξη μιας αληθινής τάχα πίστης;


Σήμερα, έχω μια πολύ καλή και σοβαρή συζήτηση στο facebook… Με τον καλό μου φίλο τον κ. Φανούρη, στη σελίδα του. Στο θέμα, για αυτούς που πάνε σαν μαλάκες -ολόκληρο ταξίδι, και προσκυνάνε αυτήν την αποκρουστική μάσκα του Αρχάγγελου Φου-μα-τζου, στο Μανταμάδο της Λέσβου!


Μετά από την πρόσφατη αγιοποίηση δυο ελλήνων κωλόγερων από το Οικουμενικό Πατριαρχείο (Πορφύριου και Παΐσιου), οι οπαδοί κωλόγερων αγωνιούν πότε θα τριτώσει το κακό, πότε θα γίνει και τρίτη κωλογερο-αγιοποίηση, αυτή του περιβόητου παπά Ιακώβου Τσαλίκη από την Εύβοια.


Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ: Θέλησε να κάνει τη μόστρα της, ότι επιβάλλεται –σαν μάνα, στον Χριστό, εξαναγκάζοντας τον να κάνει ένα θαύμα...


Τι ανώμαλη σεξουαλική παρενόχληση (στα απόκρυφα σημεία της;) επιχείρησε να της κάνει ο ανώμαλος -μασκαράς αράπης, και η αγία αντιδρά τόσο βίαια;


Έλαβα μια επιστολή του κ. Ιωάννη Καρδάση, με θέμα τις εικόνες και την εικονομαχία. (ποία η θέση του αγίου Νεκταρίου;)


Μεγαλώνουν οι δουλειές μου: Σήμερα, συζητώ με Ηγουμενίτσα… Με τον ιερέα π. Ευστάθιο Καλταπανίδη… Αρχιερατικό Επίτροπο Ηγουμενίτσης, της Ιεράς Μητρόπολεως Παραμυθίας! (στη σελίδα του, -με τον ίδιο και με φίλους του!) Θέμα: «η γέννηση τού Χριστού», …ήταν μόνο έτσι, ή ήταν και γιουβέτσι;


Αλλά και ο τρόπος ευλογίας, είναι βουδιστικός κι αυτός! Αυτός, με το… κωλοδάχτυλο! Ο τρόπος δηλαδη που ευλογούν οι παπάδες και οι δεσποτάδες, και που τον κόλλησαν –οι αθεόφοβοι, και, στον Χριστό!


9 ΣΧΟΛΙΑ: «Μητέρα του θεού»; Ποιο από τα τρία πρόσωπα της αγίας τριάδας εγέννησε; α) Τον πατέρα; β) τον υιό, ή γ) το άγιο πνεύμα;


Παραλληλίζουν τον άγιο Γεώργιο, με τον… Prince Charming (τον Πρίγκιπα "Γοητευτικό -Γλυκούλη"!)


Παναγούδα - Κελί «Οσίου» Παϊσίου του Αγιορείτου (η λεγόμενη «καλύβα» του), το εξοχικό του δηλαδη… Μια περίτεχνη πέτρινη κατασκευή με ενσωματωμένο ναό, μέσα σε ένα μεγάλο κτήμα… Κοντά, στην Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους… Στο κοινόβιο της οποίας ανήκε ο γέροντας… Όπου εκεί καλοέτρωγε και καλοπερνούσε τον χειμώνα… Όταν δηλαδη δεν παραθέριζε στην «καλύβα», όπου έκανε και το σόου του στους οπαδούς του, Γκραντ ατραξιόν, με φίδια, σαύρες και βατράχια! (δείτε ένα βίντεο που τραβήχτηκε τον Απρίλιο του 2015)


Σημείον Μέγα: Η δυναμική επανεμφάνιση του (ουράνιου;) «Επισκέπτη» μας, στο ιστολόγιο «χαίρετε»! Νέο του σχόλιο -εφ όλης της ύλης, για την «Εκκλησία» μας, που τσακίζει κόκκαλα! ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΔΩ:


Στον απόηχο των χριστουγεννιάτικων καλάντων…


Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στο ιστολόγιο «χαίρετε»: Η επιστροφή του εκλεκτού μας συνεργάτη, του «Επισκέπτη» μας, με νέο σχόλιο του, μετά από πολύμηνη απουσία! Αλληλούια!


Αποκλειστικό: Σύγχρονες -ζωντανές, τρισδιάστατες… αγιογραφίες! Τις διαβάζεις και από εμπρός, και από το πλάι, αλλά… και, από πίσω!


Έκτακτη έκδοση με επίκαιρα παρατράγουδα: Σχόλια για αγιογραφίες, χριστιανικά κάλαντα, ύμνους κλπ… (Και έξτρα αφιέρωμα, ένα ένθετο = μαλακίας το ανάγνωσμα, του ναού αγίου Αρτεμίου, οδού Φιλολάου – Γούβας, Παγκράτι.)


Εγώ, και ο μικρός τυμπανιστής, και η εκλεκτή φίλη μου η Αθηνά Μιχαλοπούλου…


«Όποιος γυρίζει…» Βγήκα λοιπόν κι εγώ στη γύρα χριστουγεννιάτικα, και είπα τα «κάλαντα»… Και, στον φίλο μου τον Μπάμπη βέβαια! Και… τα οικονόμησα κανονικά, αφού…


Απάτη η πλαστική παντόφλα του γ. Παΐσιου (τελικά αποσύρθηκε από το ναό) που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν η δική του -η αυθεντική και αγία παντόφλα, αλλά μια που έμοιαζε με αυτές που φορούσε! Και το κακό συνεχίζεται: Σήμερα (δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων), θα προβάλλονται λέει -σε άλλο ναό -για λατρευτική προσκύνηση… αντίγραφα από τα δώρα των μάγων, φερμένα εν πομπή, από το Άγιον Όρος! Δηλαδη, ψεύτικος χρυσός, ψεύτικα σμύρνα και ψεύτικος λίβανος! Μιλάμε, για μια μεγάλη πουστιά, για μια κανονική λατρεία τύπου Σόδομα και Γόμορρα στην αγία Ορθοδοξία μας!


Arthur and the Minimoys


Το ιερό δισκοπότηρο, της θ. κοινωνίας: Στη συνηθισμένη περίπτωση που οι παπάδες (σε σχετική συναλλαγή) το έχουν ακριβοπληρώσει -με ειδική παραγγελία για μεγάλες εορτές (όχι από την τσέπη τους βέβαια, αλλά εισπράττοντας και σχετική μίζα), … Και είναι ακριβό, να πούμε… Τότε, το λατρεύεις κι αυτό σαν είδωλο! Έτσι δεν είναι;


Πάνος Σόμπολος (θα μπορούσε να τους λέει –αντί για κάλαντα): Τι είναι ρε πούστη μου… όλες αυτές οι αηδίες… όλα αυτά τα κρεμαστάρια… Αυτά, που την κατάντησαν σκέτη λατέρνα την ιερή εικόνα… Ε;


Αύριο γιορτάζει η –εδώ και 15 χρόνια καλή μας φίλη (διαδικτυακή, βέβαια), η εν Χριστώ αδελφή μας, η κυρία Ευγενία –Νίτσα, Αθανασοπούλου (Καναδάς)! Χρόνια της πολλά από σήμερα, για να μη τα ξεχάσουμε!


Βίοι, παράλληλοι: Το μπουρδέλο η Βουλή… Το μπουρδέλο και η Εκκλησία!


Καλημέρα! Ψηφίστηκε τελικά, το νομοσχέδιο για την συμβίωση ομοφύλων ζευγαριών! Δεν θα προωθείτο στην ολομέλεια (και δεν θα ψηφιζόταν) διότι δεν φαινόταν να πέρναγε στη συζήτηση στην ειδική επιτροπή… Όταν ξαφνικά «το Ποτάμι» άλλαξε την πρώτη του ψήφο που ήταν «επιφυλάσσομαι», και την έκανε «Ναι»! (Έτσι από σήμερα, προπαραμονή των Χριστουγέννων, αυτό το «μπουρδέλο η βουλή» κάηκε πια τελείως, και από μόνο του!)


Άρχισαν να εκδηλώνονται: Με το σύμβολο υπερηφάνειας των ομοφυλόφιλων στο πέτο εμφανίστηκε σήμερα στο βήμα της Ολομέλειας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, … προκειμένου να υποστηρίξει τις προωθούμενες διατάξεις για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ζευγάρια του ίδιου φύλου.


Πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε που με αφορμή την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας προκαλούσε την πτώση τής τότε κυβέρνησης (Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ), μπούκαρε μια μέρα στο γραφείο του Τσίπρα στη βουλή ο Βενιζέλος, και του είπε: «Μικρέ, βιάζεσαι να γίνεις πρωθυπουργός! Θα σε γαμήσουν αυτοί εκεί έξω!». Μετά, είδαμε έναν πρωθυπουργό να γυρίζει 100% αλλαγμένος μετά από εκείνη τη μεγάλη νύχτα «διαπραγμάτευσης» εκεί έξω. Έναν Τσίπρα που από «όχι» ελληνικό, είχε γίνει «ναι» γερμανικό! (Τι του έκαναν και τον μετάλλαξαν; Πόσο μεγάλη σχέση έχει αυτό τώρα, και με το νόμο υπέρ των πούστηδων και κολομπαράδων;»


Καλημέρα αστρονομικέ χειμώνα!.. που τυπικά μπαίνεις σήμερα -στο βόρειο ημισφαίριο της γης… Με τη μεγαλύτερη νύκτα του χρόνου… καθώς ο ήλιος φτάνει στο σημείο της ετήσιας τροχιάς του -που ονομάζεται χειμερινό ηλιοστάσιο. (στο μεταξύ, οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας στο μπλογκ, είναι…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: